Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Систематичен инвестиционен план (СИП) на ОББ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivaylo76 Разгледай мнениеЗдравейте , честита нова година на всички - живи и здрави.
При инвестиране в ЕТФ дългосрочно , какви са разликите ако се прави през банка в българия или инвестиционен посредник.Таксите на банката са по високи от тези на трейдинг212 на пример , но въпреки това има ли някакви позитиви да се прави през банка ?
Позитивите през банка са, че с високи или ниски такси,парите ти винаги ще са на твое разположение. Освен ако не фалира.
За разлика от знайните и незнайни инвестиционни брокери, които вземат парите ти със скоростта на светлината,
а когато искаш ти да си изтеглиш парите обратно започват да те мотаят(понякога с месеци) с разни измислени пречки и процедури...
Има множество оплаквания от различни брокери, вклучително и от Интерактив Брокерс, че когато хората се опитат да си изтеглят парите обратно, започват да ги мотаят, или без причина им блокират сметките, с искане на най-различни безумни лични данни и документи, и хората не могат да си вземат парите обратно.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivaylo76 Разгледай мнениеЗдравейте , честита нова година на всички - живи и здрави.
При инвестиране в ЕТФ дългосрочно , какви са разликите ако се прави през банка в българия или инвестиционен посредник.Таксите на банката са по високи от тези на трейдинг212 на пример , но въпреки това има ли някакви позитиви да се прави през банка ?
Коментар
-
Здравейте , честита нова година на всички - живи и здрави.
Коментар
-
Аз също бих ти препоръчал БФБ.
Чети по форуми, направи си демо акаунт и тн. Но не се хвърляй с големи суми. Първите акции които си купих бяха на Фонд за недвижими имоти. Има много възможности...Относно фондовете, аз имам към Райфайзен банк. Виждат ми се читави. Достъпно са представили информацията. Но БФБ е много по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivaylo76 Разгледай мнениеКакво е вашето мнение за Систематичен инвестиционен план (СИП) на ОББ.
На БФБ може да започнеш с някаква малка сума - 400-500 лева. ОББ имат търговия на БФБ през електронното банкиране. Казвам ти го защото явно така и така си им клиент. През REVOLUT можеш да купиш и половин акция и то на световни компании. Не е толкова трудно. Това са най-лесните начини за които се сещам. За другите не пиша защото щом си отворил тази тема явно не ти се занимава много.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар