Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банка ДСК ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
Информацията за таксите е налична на сайта на всяка банка. Можем да си я прочетем оттам в оригинал, не е необходимо тук да изтъквате невежество. Преводите се правят по сметка, а не по карта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗа превод от 50€ по тяхна карта, 4,50лв. такса. Няма такива кожодери. Банка ДСК -банка НЕ като хората
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗа превод от 50€ по тяхна карта, 4,50лв. такса. Няма такива кожодери. Банка ДСК -банка НЕ като хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗдравейте, преди малко бях в клон на банка ДСК в МОЛ Пловдив и на каса 1, след известно време за уточнение, се извършиха следните действия:
Заплащане на каса на остатъка от кредитът ми, с което мое действие предсрочно го погасих.
Закриване на разплащателната ми сметка и изплащането на сумата в нея.
Като за всички тези действия имам издадени документи с мокър печат от банка ДСК.с който документи се вижда че спирам да бъда клиент на банка ДСК.
Увериха ме че до края на другата седмица ще ми позвънят за да ме информират.
Лек и успешен ден на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗдравейте, преди малко бях в клон на банка ДСК в МОЛ Пловдив и на каса 1, след известно време за уточнение, се извършиха следните действия:
Заплащане на каса на остатъка от кредитът ми, с което мое действие предсрочно го погасих.
Като за всички тези действия имам издадени документи с мокър печат от банка ДСК.с който документи се вижда че спирам да бъда клиент на банка ДСК.
И сега какво предстои? Десетина сеанса при психоаналитик за възстановяване на душевната хармония и успокояване на накърнената личност?
- 3 Харесвания
Коментар
-
И важното е, че е било на каса 1. Щото на каса 2... мани-мани...
А представители свързаха ли се вчера до края на работния ден, по този въпрос нищо не каза?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, преди малко бях в клон на банка ДСК в МОЛ Пловдив и на каса 1, след известно време за уточнение, се извършиха следните действия:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама ти верно пишеш тука само за да се оплакваш и да се опитваш да изклинчиш некой лев.
"Публично ми накърниха личността"
що за мижитурка си?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗдравейте...
Приятна почивка на всички
"Публично ми накърниха личността"
що за мижитурка си?!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво...
Какъв е проблема ако отидеш на 07.05 да си погасиш кредита...?
Девойката се притеснява от осчетоводяването или движението на парите и затова не е направила операцията...
Що си създавате напрежение на душата ....
Животът е кратък, не си заслужава да го хабиш с глупости...
Коментар
Коментар