До края на деня може да се свържат с вас ако сте подали жалба до управителя и сте оставили контактите си. Да разчитате, че някой следи почасово постовете във всички форуми и после издирва анонимни писачи за да се свъърже с тях и да им реши проблема е малко твърде оптимиситчно. Еле пък по празниците....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банка ДСК ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво...
Какъв е проблема ако отидеш на 07.05 да си погасиш кредита...?
Девойката се притеснява от осчетоводяването или движението на парите и затова не е направила операцията...
Що си създавате напрежение на душата ....
Животът е кратък, не си заслужава да го хабиш с глупости...
Коментар
-
Убаво...
Какъв е проблема ако отидеш на 07.05 да си погасиш кредита...?
Девойката се притеснява от осчетоводяването или движението на парите и затова не е направила операцията...
Що си създавате напрежение на душата ....
Животът е кратък, не си заслужава да го хабиш с глупости...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМисля, че трябва да си пуснеш молба за предсрочно погасяване, то така всеки може всичко да иска на касата. И 100% е така!
Коментар
-
Според мен си избързал като си се прибрал в къщи....от форума проблема няма да се разреши...касиерката може нещо да не е запозната...тръгваш по иерархията - следващият, докато си погасиш кредита....т.е. търсиш кредитен инспектор или там както се нарича....нищо не уточни, но ако си клиент на "частно банкиране" тези погасявания навренето ставаха онлайн, а сега на място в банката за секунди....ако и там нищо не ти съдействат отиваш при шефа на банката...няма такъв филм да не можеш предсрочно да си погасиш кредита и то когато ти желаеш....или си подходил по-ребром и не сте се разбрали- ти си знаеш...дано да съм ти бил полезен...Last edited by radon222a; 05.05.2021, 17:15.
Коментар
-
Банка ДСК ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит
Здравейте, както предишни пъти и сега пиша тук за решаване на проблем с банка . По реакцията и на двата предишни случая, знам че тук се чете от представители на ръководните органи на банковите институции (явно тези теми се следят изкъсо).
Проблемът е следният:
Днес преди около час и половина (5,5,2021) бях в клон на Банка ДСК на улица Пере Тошев в град Пловдив ( бележката№428 ) и на каса 7 поисках предсрочно да си погася остатъчната сума по кредита ми с което погасяване да прекратя всичките договорни отношения свързани с кредита ми с банката ДСК .
Дамата оперираща на каса 7 ми отказа категорично да извърши тази операция, причината която ми каза е че днес е дата на падеж. Разбира се настоях да провери че е взета вноската вече и може да каже колко е остатъкът . Това мое твърдение че е взета вече вноската се потвърди усно, но въпреки това Дамата оперираща на каса 7 отново отказа да извърши операция по предсрочно погасяване на кредита. Следващото обяснение е че програмата им не е преизчислила сумата оставащо за погасяване, което преизчислението става в следващ работен ден.
Не пожелаха да ми издадат никакви документи с мокър печат на банката с обяснение защо банката ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит, с което банката нарушава точка 11,1 на договорът ми за кредит ( Кредитополучателят има право по всяко време да погаси предсрочно или целия остатък от ползваният кредит, включително в гратисен период, а Кредиторът няма право да откаже да приеме предсрочното изпълнение по договорът за кредит)
Не пожелаха да ми кажат в писмен вид с колко ще ме компенсират за това че банката не иска да ми вземе парите и предсрочно да ми погаси кредита ми и съответно за бъдещите платени от мен лихви и други разходи.
Публично ми накърниха личността, като едва ли не ме изкараха престъпник пред останалите клиенти на банката за това че искам днес 5,5,2021 да си погася предсрочно кредита, с което погасяване да закрия всичките договорни отношения по този кредит с банка ДСК..
Надявам се до края на деня да се свържат с мен представители на банка ДСК с което да се реши проблемът.
Приятна почивка на всички
Last edited by RUBLA; 05.05.2021, 16:25.Тагове: Отмаркиране на всички
- 3 Харесвания
Коментар