If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Препоръчайте ми моля някой на който платформата му е през уеб (защото ползвам линукс и 100% нямат пакет за него)
Като гледам май само Карол и Елана се коментират/ползват?
То пък на карол ще вземе да тръгне под Линукс, утре може и да видя Елана.
За Елана ти трябва Silverlight, а за него ти трябва стария Internet Explorer, така че сложна работа а линукса...
Препоръчайте ми моля някой на който платформата му е през уеб (защото ползвам линукс и 100% нямат пакет за него)
Като гледам май само Карол и Елана се коментират/ползват?
То пък на карол ще вземе да тръгне под Линукс, утре може и да видя Елана.
АНКЕТА: Кои инвестиционни посредници работят със собствени платформи и как ги оценявате като:
1. Функционалност - нагледност , разпознаваемост на поръчките и др.
2. Такси за ползване;
3. Техническа надеждност на софтуера;
4. Други
Забелязвате ли, че Карол Брокер продължава да не работи добре. Направи ми впечатление, че информацията за сключените сделки не е надеждна. Ето един пример.
Това са реално сключените сделки с акции на BREF в 16:06:15:
Така е в платформата на Елана, която, въпреки че обединява сделките, сключени на една цена в една и съща секунда, показва много по достоверна информация:
А това е според Карол - изключително непълно и недостоверно отразяване на сделките:
-Да допълня, че аукциона на окриване виси цял ден с излишачи и е като действителен за всеки нововлязъл-ЗАБЛУЖДАВА !!!
Същото се случва и за всеки следващ през сесията- отвратително!
Забелязвате ли, че Карол Брокер продължава да не работи добре. Направи ми впечатление, че информацията за сключените сделки не е надеждна. Ето един пример.
Това са реално сключените сделки с акции на BREF в 16:06:15:
Така е в платформата на Елана, която, въпреки че обединява сделките, сключени на една цена в една и съща секунда, показва много по достоверна информация:
А това е според Карол - изключително непълно и недостоверно отразяване на сделките:
И в моето салдо се е появил дивидентът от АТЕРАта. Болдването на собствените поръчки също е позитивна новина. Притесних се малко, че платформата не показа първите четири сделки за деня, но последните 15 бр. на Каучук ги отчете, така че се надяваме да има подобрение.
Коментар