Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформи за търговия на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power_grib Разгледай мнение
Защо работите с български платформи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеКарол само при мен ли крашна и отказва да зареди наново?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
И при мен е същото :-(
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеИ миналата седмица имаше проблеми също
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеКарол само при мен ли крашна и отказва да зареди наново?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
За Елана ти трябва Silverlight, а за него ти трябва стария Internet Explorer, така че сложна работа а линукса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБенчМарк са с широк набор платформи - web, windows, android, ios. Условията за търговия обаче не са никак "френдли".
https://www.benchmark.bg/BG-Trader_461.html?ref=footer
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнение
Под линукс може да ползва ELANA BG Trader Mobile.
Върви в браузер и може да се ползва и за десктоп..
Коментар
-
БенчМарк са с широк набор платформи - web, windows, android, ios. Условията за търговия обаче не са никак "френдли".
https://www.benchmark.bg/BG-Trader_461.html?ref=footerLast edited by Poncho; 24.07.2021, 09:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
За Елана ти трябва Silverlight, а за него ти трябва стария Internet Explorer, така че сложна работа а линукса...
Върви в браузер и може да се ползва и за десктоп..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеПрепоръчайте ми моля някой на който платформата му е през уеб (защото ползвам линукс и 100% нямат пакет за него)
Като гледам май само Карол и Елана се коментират/ползват?
То пък на карол ще вземе да тръгне под Линукс, утре може и да видя Елана.
Коментар
Коментар