IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

XLR Trade - телефонен тормоз

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Аз на такива и на операторите им оставям телефона отворен да си се наприказват хубаво
    Сещам се за скорошен виц в съответната тема, приложим в случая:

Обадиха ми се от Мтел за неплатени сметки. Аз им казах че тяхното обаждане е много важно за мен, оставих телефона на масата и им свирих 15 минути с акордеона!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanis Разгледай мнение
      За да си подкрепя думите, ето как мина вторият ми разговор с тях.
      звънят- ние сме бля бля и т.н.
      - чедо внук ми го даде телефона, ма аз ще му кажа че го търсите за да как го казахте да интернира /инвестира/, а какво е това,,,,,,,, значи ще спечели...............а чедо ти женена ли си че е ерген. Аз съм стара и внуци чакам....................................
      в тоя стил нямам вече 3-4 месеца обаждане
      Хаха, това е забавно, ама не винаги е удобно да се разиграва Особено, ако си на работа А и на теб може да ти писне бързо, ако те продължат да звънят.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Аз на такива и на операторите им оставям телефона отворен да си се наприказват хубаво
        А дали няма опасност да се окаже някакъв импулсен телефон, който да те таксува дори и при приемане на обаждането? Още повече когато номера е чужд. Мисля, че преди време имаше някаква такава примамка с номер от Албания, който ако вдигнете се набутвате яко.

Коментар

• За да си подкрепя думите, ето как мина вторият ми разговор с тях.
          звънят- ние сме бля бля и т.н.
          - чедо внук ми го даде телефона, ма аз ще му кажа че го търсите за да как го казахте да интернира /инвестира/, а какво е това,,,,,,,, значи ще спечели...............а чедо ти женена ли си че е ерген. Аз съм стара и внуци чакам....................................
          в тоя стил нямам вече 3-4 месеца обаждане

Коментар

• Най сигурният начин да престанат да ви звънят е да се представите че имате този номер от скоро и нищо не разбирате, като ги карате да ви обясняват на дълго и широко все едно сте на 70-80-90 години.

Коментар

• Спомнете си при кои брокер сте си оставяли телефоните, предполагам че е продаден целият списък с телефони.

Коментар

• Аз на такива и на операторите им оставям телефона отворен да си се наприказват хубаво

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение
                  Същите маймуни много ми звънкат, ден през ден от прокси най вероятно през Англия или Германия , но им готвя такава изненада че ще се чуе даже .
                  Абсолютно същото при мен. След като блокирах номера от Германия, днес ми звънят с номер от Дания. А и служителите въртят - днес вдигнах новия номер и телефонистката заяви, че тя досега не ме била търсила Вече говоря с трети телефонист от тази фирма.

Коментар

• Същите маймуни много ми звънкат, ден през ден от прокси най вероятно през Англия или Германия , но им готвя такава изненада че ще се чуе даже .

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar.Ivanov Разгледай мнение

Аз съм блокирал номера, но те се прехвърлиха към друг номер. Кой ги знае още колко такива имат в запас - всичките обаче международни Сигурно наети под наем.
                      да ти спретна един crash course по псувни ако искаш на няколко езика за всеки случай ?!? Гаранте нема ти се обадат повече ... зарад некви сополи да дига кръвно човек не си заслужава ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        кажи им че си отваряш сметка и да ти пратят необходимите документи по имейла
                        след това опиши историята в сигнал до КФН и приложи документите
                        Много добра идея. Трябваше по-рано да се сетя.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          Иванов нали болшинството имат Smartphone предполагам и ти тоже, ем кат имаш таков телеговорител има там едни раоти казаш им Block Number и ай фустата кво толкоз ?!

How to Block a Number on Android
                          http://www.wikihow.com/Block-a-Number-on-Android

или ги напсувай на майна до 10то колено и нема ти звънят аз така ги лекувам такива, а тоя сайт знаят, че умея да пасувам ....
                          Аз съм блокирал номера, но те се прехвърлиха към друг номер. Кой ги знае още колко такива имат в запас - всичките обаче международни Сигурно наети под наем.

Коментар

• Иванов нали болшинството имат Smartphone предполагам и ти тоже, ем кат имаш таков телеговорител има там едни раоти казаш им Block Number и ай фустата кво толкоз ?!

How to Block a Number on Android
                            http://www.wikihow.com/Block-a-Number-on-Android

или ги напсувай на майна до 10то колено и нема ти звънят аз така ги лекувам такива, а тоя сайт знаят, че умея да пасувам ....

Коментар

• кажи им че си отваряш сметка и да ти пратят необходимите документи по имейла
                              след това опиши историята в сигнал до КФН и приложи документите
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar.Ivanov Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                преди около месец започнаха да ми звънят много агресивно от един инвестиционен посредник с името XLR Trade или нещо подобно. Опитват се да привлекат клиенти с евтини номера, че техните анализи са много точни и ако си открием сметка при тях ще спечелим много пари от техните съвети. Дори имаха наглостта в случая да ме попитат дали съм взел някакви бонуси в края на годината и колко свободни пари имам!!!
                                Още по-наглото в случая е, че не спират да ме търсят почти всеки ден, независимо че съм заявил, че не желая да ползвам услугите им. Почнах дори да им затварям позвъняванията, за да разберат, че нямам желание да говоря с тях. Те обаче продължават да настояват и звънят почти всеки ден. Прозвъняват от някакъв нает номер в Германия. Блокирах номера и помислих, че съм решил проблема. Днес обаче пак ми звънят, но от друг номер - този път с кода на Дания.
                                Обясних остро на служителката да изличат номера ми от тяхната база с данни и да не ме търсят повече, защото нямам желание да използвам техните услуги. Служителката най-нагло започна да се смее, че не предлагали услуги, че тя не ме е търсила преди, че нещо се заблуждавам и други подобни лъжи. Явно работят много телефонисти в тази фирма, защото всеки път когато съм вдигал телефона говоря с различен човек, но името на посредника е едно и също - XLR Trade.
                                В един от разговорите измъкнах признание от тях, че нямат издаден лиценз от КФН, но видиш ли не им трябвал такъв, защото имали регистрация в UK. Съмнявам се, че имат такава, но дори и да имат - те пак са в нарушение.
                                Блокирах и датския номер. Надявам се да не ме търсят повече от други номера. Казах им, че ще подам сигнал срещу тях, което беше прието отново със смях, явно се чувстват недосегаеми.
                                Най-вероятно става въпрос за АЛО-ИЗМАМНИЦИ.

Коментар

Working...
                                X