IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

XLR Trade - телефонен тормоз

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• XLR Trade - телефонен тормоз

Здравейте,
    преди около месец започнаха да ми звънят много агресивно от един инвестиционен посредник с името XLR Trade или нещо подобно. Опитват се да привлекат клиенти с евтини номера, че техните анализи са много точни и ако си открием сметка при тях ще спечелим много пари от техните съвети. Дори имаха наглостта в случая да ме попитат дали съм взел някакви бонуси в края на годината и колко свободни пари имам!!!
    Още по-наглото в случая е, че не спират да ме търсят почти всеки ден, независимо че съм заявил, че не желая да ползвам услугите им. Почнах дори да им затварям позвъняванията, за да разберат, че нямам желание да говоря с тях. Те обаче продължават да настояват и звънят почти всеки ден. Прозвъняват от някакъв нает номер в Германия. Блокирах номера и помислих, че съм решил проблема. Днес обаче пак ми звънят, но от друг номер - този път с кода на Дания.
    Обясних остро на служителката да изличат номера ми от тяхната база с данни и да не ме търсят повече, защото нямам желание да използвам техните услуги. Служителката най-нагло започна да се смее, че не предлагали услуги, че тя не ме е търсила преди, че нещо се заблуждавам и други подобни лъжи. Явно работят много телефонисти в тази фирма, защото всеки път когато съм вдигал телефона говоря с различен човек, но името на посредника е едно и също - XLR Trade.
    В един от разговорите измъкнах признание от тях, че нямат издаден лиценз от КФН, но видиш ли не им трябвал такъв, защото имали регистрация в UK. Съмнявам се, че имат такава, но дори и да имат - те пак са в нарушение.
    Блокирах и датския номер. Надявам се да не ме търсят повече от други номера. Казах им, че ще подам сигнал срещу тях, което беше прието отново със смях, явно се чувстват недосегаеми.
Working...
X