За една година да съм влязъл 10-на пъти и урокът е един - половин час чакане ми е гарантиран, та ако ще и само двама да са пред мен... Иначе за котировката на ДФ ДСК Растеж им го пишат 43,85% за 1 г., добре ми изглежда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Ви е мнението за Банка ДСК?
Collapse
X
-
Никой, поздравявам те за решението ти да напуснеш Банка ДСК - прочетох за това по назад в темата. Не съжалявай нито за миг! Тогава се е писало и за очаквани промени към по-добро - забрави. Няма нищо такова. Вече повече от 10 години работя в тази банка. Това беше "моято банка" , но вече нито я чуствам така, нито бих я нарекла по този начин. Не би трябвало да пиша тези неща, при положение че работя там, но това е положението. Все още не ми достига смелост да напусна, но сигурно и това ще стане.
Коментар
-
и в другите банки е така
но можеш винаги да си напуснеш
и ако не ти платят последната заплата да г иосъдиш защото няма такива клаузи в договорите
никой съд не би ги признал
а в ДСК за тази заплата като какъв работиш и къде
то е смешна работа да стоиш там за такива пари
сигурно и оставаш след работно време
а платът ти е много висок,това го знам от опит
и няма да можеш да г оизпълниш никога
особено като досега не си работил в банка и нямаш клиенти
просто забрави
Коментар
-
кожодери
Започнах работа в ДСК уж на 6 месечен изпитателен срок!! На заплата 350 преди данъци! На втората седмица ми показаха трудов договор в който пише че ако напусна в срок от 2 години им дължа 900 български лева( повтарям 900) Това е в случай че напусна по свое желание или ме уволнят дисциплинарно! А Банка ДСК ако има лоши финансови условия МОЖЕ да ми намали едностранно заплатата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНе знам някой да се кефи на тая бамка... освен Малкото китайче, разбира се.
Коментар
-
Подкрепям за Общинска. Спокойствие, простор, и винаги разбират какво точно искам.
А относно ДСК, само ще спомена, че ми се наложи да си извадя някаква тяхна студентска карта - оказа се, че това може да стане само на едно място в София, и при това не се знае кога...Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jedi KnightПървоначално изпратено от BillyСтъпих в ДСК заради електронното им банкиране......от него съм доволен засега.
П.П. Ти от кое електронно банкиране си толкова доволен?
Коментар
Коментар