IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Ви е мнението за Банка ДСК?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За една година да съм влязъл 10-на пъти и урокът е един - половин час чакане ми е гарантиран, та ако ще и само двама да са пред мен... Иначе за котировката на ДФ ДСК Растеж им го пишат 43,85% за 1 г., добре ми изглежда

Коментар

• Стига бе - има хора дето се кефят на тая бамка -
      Малкото китайче, приятелчетата му от детската градина, а отскоро и прадядо му.... :-) :-) :-)

Ама май никой друг....
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Никой, поздравявам те за решението ти да напуснеш Банка ДСК - прочетох за това по назад в темата. Не съжалявай нито за миг! Тогава се е писало и за очаквани промени към по-добро - забрави. Няма нищо такова. Вече повече от 10 години работя в тази банка. Това беше "моято банка" , но вече нито я чуствам така, нито бих я нарекла по този начин. Не би трябвало да пиша тези неща, при положение че работя там, но това е положението. Все още не ми достига смелост да напусна, но сигурно и това ще стане.

Коментар

• DSK - never again!
          Колкото по-бързо фалират, толкова по-добре!

Коментар

• и в другите банки е така
            но можеш винаги да си напуснеш
            и ако не ти платят последната заплата да г иосъдиш защото няма такива клаузи в договорите
            никой съд не би ги признал
            а в ДСК за тази заплата като какъв работиш и къде
            то е смешна работа да стоиш там за такива пари
            сигурно и оставаш след работно време
            а платът ти е много висок,това го знам от опит
            и няма да можеш да г оизпълниш никога
            особено като досега не си работил в банка и нямаш клиенти
            просто забрави

Коментар

• Re: кожодери

...

Коментар

• кожодери

Започнах работа в ДСК уж на 6 месечен изпитателен срок!! На заплата 350 преди данъци! На втората седмица ми показаха трудов договор в който пише че ако напусна в срок от 2 години им дължа 900 български лева( повтарям 900) Това е в случай че напусна по свое желание или ме уволнят дисциплинарно! А Банка ДСК ако има лоши финансови условия МОЖЕ да ми намали едностранно заплатата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Не знам някой да се кефи на тая бамка... освен Малкото китайче, разбира се.
                  Що бе,Импе?Аз им се кефя.Потребителски кредит с годишна лихва 7.95%.До 25000 без поръчител при условие заплатата (щото аз съм на заплата) да минава през тяхна карта.3000 овърдрафт.Вярно,че преди около 7-8-10 години ме гледаха кръвнишки,ама откак има конкуренция са мноооооооооого милички.

Коментар

• Токуда - сутрин в 9 - кафе и Бареков - домашен уют от всякаде, и така до 16.

Коментар

• Подкрепям за Общинска. Спокойствие, простор, и винаги разбират какво точно искам.
                      А относно ДСК, само ще спомена, че ми се наложи да си извадя някаква тяхна студентска карта - оказа се, че това може да стане само на едно място в София, и при това не се знае кога...
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Мен ме кефи не съм им клент но някой ден .Най гот е в Общинска в 50% от ходенията ми няма хора в останалите 50% има 1 човек просто мечта ,.Имам чувсвото ,че служителите направо ми се радват като се появя .
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Не знам някой да се кефи на тая бамка... освен Малкото китайче, разбира се.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                            Ти от кое електронно банкиране си толкова доволен?
                            Доволен съм от Алианц и от Пощенска, но предпочитам Алианц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jedi Knight
                              Първоначално изпратено от Billy
                              Стъпих в ДСК заради електронното им банкиране......от него съм доволен засега.
                              Не се заяждам, а питам конструктивно - ползвал ли си друго електронно банкиране освен тяхното? Аз освен тяхното съм ползвал още на две банки и мога смело да твърдя, че това на ДСК е трагично и невероятно посредствено!
                              Ползвам го главно за разплащания....засега съм нямал проблем, всичко е точно. Освен това си направих и виртуална кредитна карта, която си е доста удобна за разплащане в Нета, а таксите са ниски....

П.П. Ти от кое електронно банкиране си толкова доволен?

Коментар

• не е точно така
                                стараят се служителите
                                аз съм клиент и не ги упреквам
                                доволен съм
                                макар,че сега не работя вече в ДСК,банката ми е тръпка
                                май защото старата любов ръжда не хваща
                                но мога да заявя,че от офиса в Търговище съм доволен
                                и то много

Коментар

Working...
                                X