Първоначално изпратено от Сико
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Ви е мнението за Банка ДСК?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BillyСтъпих в ДСК заради електронното им банкиране......от него съм доволен засега.
Коментар
-
Аз не съм доволен точно от електронното банкиране. В чужбина е страшно бавно, нямам впечатление дали при всички банки е така, но наистина е уникално бавно. Графичната среда е добра и интуитивна, имах проблеми при инсталацията и ползването на сертификата, но с две обаждания всичко се оправи, грешката е била при мен и Firefox-a. Та мадамата на телефона беше номер 1, никакви проблеми и стана на секундата.
Банката определено има нужда да се подмладяване, и не знем какво ще стане наистина ако ги нямаше пенсионерите и соленичките такси.
Тук и моят въпрос - от какъв зор в БГ се ползват тези сложни и персонални сертификати при банкирането, на запад няма такова нещо - само PIN-ве TAN-ве и всеки компютър може да се ползва за това. И кога ще дойде момента да няма такси за това, което човек прави сам - демек online разплащанията ?
Коментар
-
За предпочитане някоя от "периферните" банки, с малък клон. Без много клиенти. Дето служителите на втория месец те знаят по име, и си на ТИ, с тях. И дето може да им звъннеш по телефона , и "ало, какво ми е салдото? Имам ли превод днес?". Или пък: "Ало! Днес ще закъснея. Направете ми едно платежно за ...еди колко си лв. Дайте ги на бодигарда, а аз утре сутрин ще мина да го подпечатя!" Има и такива моменти в БГ!!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Имах в предвид обслужване, не че опашките не са проблем на облужването. Най-интересното беше, че когато си закривах сметка ме накараха да попълня два листа с данни от рода трите имена номера на сметки и какви ли не глупости и за капак на всичко закриването струваше два лева на сметка, като си тръгнах с кеша и никакъв документ. Това си е чиста банка монополист, ако ги няма пенсионерите които си теглят пенсиите, я пиши фалирала.If you're not sure - google it!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordАз пък съм доволен от тях. Проблема е че имат много клиенти и винаги трябва да чакам, но системата им е модерна- да ми дават номер и после да ме викат на някое гише.If you're not sure - google it!
Коментар
Коментар