IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Ви е мнението за Банка ДСК?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сико
    Това си е чиста банка монополист, ако ги няма пенсионерите които си теглят пенсиите, я пиши фалирала.
    Абсолютно си прав! Това "Банка" в името им явно е поставено само за благозвучие. Те са си чиста спестовна каса, каквото и означава абревиатурата ДСК. Толкова са далеч от истинското банково обслужване, че имам сериозни съмнения, че някога въобще ще достигнат дори и средното ниво на и иначе и без това слабите банки у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
      Стъпих в ДСК заради електронното им банкиране......от него съм доволен засега.
      Не се заяждам, а питам конструктивно - ползвал ли си друго електронно банкиране освен тяхното? Аз освен тяхното съм ползвал още на две банки и мога смело да твърдя, че това на ДСК е трагично и невероятно посредствено!

Коментар

• Аз не съм доволен точно от електронното банкиране. В чужбина е страшно бавно, нямам впечатление дали при всички банки е така, но наистина е уникално бавно. Графичната среда е добра и интуитивна, имах проблеми при инсталацията и ползването на сертификата, но с две обаждания всичко се оправи, грешката е била при мен и Firefox-a . Та мадамата на телефона беше номер 1, никакви проблеми и стана на секундата.

Банката определено има нужда да се подмладяване, и не знем какво ще стане наистина ако ги нямаше пенсионерите и соленичките такси.

Тук и моят въпрос - от какъв зор в БГ се ползват тези сложни и персонални сертификати при банкирането, на запад няма такова нещо - само PIN-ве TAN-ве и всеки компютър може да се ползва за това. И кога ще дойде момента да няма такси за това, което човек прави сам - демек online разплащанията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jedi Knight
          НАЙ-СКАПАНАТА БАНКА В БЪЛГАРИЯ!
          На същото мнение съм! Оценка 0 по отношение към клиента!!!

Коментар

• За предпочитане някоя от "периферните" банки, с малък клон. Без много клиенти. Дето служителите на втория месец те знаят по име, и си на ТИ, с тях. И дето може да им звъннеш по телефона , и "ало, какво ми е салдото? Имам ли превод днес?". Или пък: "Ало! Днес ще закъснея. Направете ми едно платежно за ...еди колко си лв. Дайте ги на бодигарда, а аз утре сутрин ще мина да го подпечатя!" Има и такива моменти в БГ!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Стъпих в ДСК заради електронното им банкиране......от него съм доволен засега. Опашките и отношението обаче ме върнаха с години назад....

Коментар

• Като имах преди сметки в ДСК касиерките ми крещяха салдото из целия салон. Няма такива неандерталци.

Коментар

• НАЙ-СКАПАНАТА БАНКА В БЪЛГАРИЯ!

Коментар

• Имах в предвид обслужване, не че опашките не са проблем на облужването. Най-интересното беше, че когато си закривах сметка ме накараха да попълня два листа с данни от рода трите имена номера на сметки и какви ли не глупости и за капак на всичко закриването струваше два лева на сметка, като си тръгнах с кеша и никакъв документ. Това си е чиста банка монополист, ако ги няма пенсионерите които си теглят пенсиите, я пиши фалирала.
                    If you're not sure - google it!

Коментар

• В още няколко съм влизал, но там има по- малко хора. Тя ДСК по принцип си има най- много клиенти, там е причината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Аз пък съм доволен от тях. Проблема е че имат много клиенти и винаги трябва да чакам, но системата им е модерна- да ми дават номер и после да ме викат на някое гише.
                        Ти в друга банка влизал ли си? Аз лично нямам нерви да ги ползвам, закрих си всичко там.
                        If you're not sure - google it!

Коментар

• Аз пък съм доволен от тях. Проблема е че имат много клиенти и винаги трябва да чакам, но системата им е модерна- да ми дават номер и после да ме викат на някое гише.

Коментар

• ужасни са...
                            днес влязох в техен салон, все е дно се върнах 15 години назад.
                            адски враждебни и въобще...

Коментар

• Това е най-измислената банка в БГ!

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                                Като се обединят с Пощенска ще ги видим .
                                ти изби рибата...

Коментар

Working...
                                X