IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Ви е мнението за Банка ДСК?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като се обединят с Пощенска ще ги видим .
    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• НАИ ТРАГИЧНАТА БАНКА В МОМЕНТА.ДВА ПЪТИ ВЕЧЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА ВИСЯ ПО ДВА ЧАСА ДОКАТО ОТРИЯТ КЪДЕ СА ОТИШЛИ ПРЕВОДИ ЗА КОИТО СА МЕ УВЕДОМИЛИ,ЧЕ СА ПРИСТИГНАЛИ.КОРННИЯ НОМЕР Е ДА ВИ ПРЕПРАТЯТ НА КАЛОЯН ЗАЩОТО ТЕ НИЩО НЕ ЗНАЕЛИ И НЕ БИЛИ ВИНОВНИ.ПО ГОЛЯМИ КЛОУНИ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД ДВА ЧАСА ПРОСТОТИИ НЕ ТИ Е ДО СМЯХ
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• И винаги е адски бавно обслужването.
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
          Някой да знае случайно дали други банки откриват особени сметки на неперсонифицирани лица? Нашата етажна собственост търси, но не намери. Бе принудена да открие сметка в ДСК, в която постъпват 100 лева месечно от наем на една обща площ. Лихвата е 0,5% годишно, но всеки месец ни вземат по 5 лева такса (и то при положение, че никой не закача тази сметка...)

"Банька Де-си-ка, я!"
          Procredit знам 4е имат, за другите банки не знам

Коментар

• ...

Коментар

• Днес ми се обади служителка от банка ДСК и ме покани като лоялен клиен да заповядам в банката да си получа кредитна карта с предварително одобрен лимит от 1000 лева, без годишна такса, без.... какво беше учудването ми, когато отидох в клона на бнката-имаше карта, имаше и пин. Но нямаше лимит в нея. Служителките любезно ме поканиха да попълня документи за кредит, с който щял да ми бъде одобрен лимита. Имам въпрос и дано някой от отговорните за тази "нежна" покана за задлъжняване го прочете и ми отговори:
              Господа от управата на Банка ДСК, когато кажете на щанда на супермаркета "Едно кисело мляко" в кофичката има ли мляко? Защо тази карта се нарича КРЕДИТНА, а кредит в нея няма. И кой е отговорен за разкарването до банката ка "лоялните" Ви клиенти, които вместо да получат едно биват едва ли не принуждавани да теглят кредит?

Коментар

• Re: Какво Ви е мнението за Банка ДСК?

Първоначално изпратено от karlson
                [

Препоръчвам ти банката в, която работя "Алианц България" АД
                Малка банка с голями перспективи и много добри условия при дребното банкиране (за корпораривното нямам много инфо)
                Стига бе Не е кой знае какво...[/quote]

Кое не е кой знае какво?
                Бъди малко по-конкретен

Коментар

[

Малка банка с голями перспективи и много добри условия при дребното банкиране (за корпораривното нямам много инфо) [/quote]

Стига бе Не е кой знае какво...

Коментар

• абе това с привличането на спезиалисти от други банки сме го гледали вече - не става, те и другите банки търсят - нали наблюдавам че се въртят едни исъщи хора през 1-2 години в 4-5 банки непрекъснато. друг подход трябва - кадри отвътре е по-добро от нови с гратисен период.Щото тия все викат ама при нас се правеше така а не така и т.н и т.н

Коментар

Първоначално изпратено от Himkadjia
                      И аз се учудвам как така имам по дебитна карта 4-цифрена сума и цял месец нямам движение и накрая нямам лихва, а само такса.... За Бога, хора, та вие работите с моите пари и накрая аз ви плащам за това.... Търся си друга банак, която да ми изкупу ипотечния заем от Банка ДСК (10 000 лв). Препоръчайте ми нормална банка, моля....
                      Малка банка с голями перспективи и много добри условия при дребното банкиране (за корпораривното нямам много инфо)

Коментар

• присъствах на презентация на системите за корпоративно електронно банкиране на Булбанк и ДСК банк. От това което видях ДСК превъзхожда системата на Булбанк в пъти - по отношение на възможности, гъвкавост, цена, обработка на данни
                        А и доколкото разбрах от 1 ноември ще стартират електронно банкиране за физически лица по-добро или поне сравнимо с това на Пощенска банка
                        В случая бях предубеден но впоследствие приятно изненадан от ДСК

Ако някой има впечатления от Мултикеш или може да предложи банка с по-добра система ще е много добре да сподели
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Никой, Мислиш ли че в Булбанк отношението към корпоративните клиенти е на ниво?И мислиш ли че ще си удовлетворен от косултации само?

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
                            Моята информация е че дърпат млади и кадърни кадри от други банки на доста добри пари, за да спасяват положението.
                            А дали ще се справят времето ще покаже.
                            Прав си че се дърпат млади хора обаче за съжаление не за много пари. Имам познат който работи в отдела по прогнозиране и няма да ти казвам колко му е смешна заплатата. Въобще в България във финансовия сектор има голям спред между заплатите на примерно шеф на отдел в ТБ и редовите работници там.

Коментар

• Обслужването в тази банка е под всякаква критика. Държат се с клиентите като с маймуни - "Ама вие осъзнавате ли, че губите лихвата за периода" (1,5%), "Ама разбирате ли?"
                              Изтече ми дебитната ми карта (беше до септември 2005) и аз отидох да си я сменя в клона във Варна, където съм си я изкарал в края на септември. "Аааа, не може. Още не ви е изтекла. Елате на 1ви октомври."
                              "Вие сериозно ли го казвате? Трябва да дойда специално до Варна, за да си сменя картата?"
                              И така останах без дебитна карта. Отивам да тегля от гише в София. Като ми видяха картата (че е изтекла): "Ще се наложи да ви блокирам сметката, да ви взема картата и да ви наложа глоба" Аз отново си помислих, че съм в скрита камера. За радост след консултация на служителката с шефката как се процедира в такива сложни случаи, успях да си изтегля парите... Няма и половин час.

Коментар

• Крема си го държа
                                няма да го продавам скоро
                                мисля още къде да купя акции
                                но засега изчаквам по-сориозен спад на борсата
                                относно банката-аз загубих вяра във всичко
                                ако се промени ще се опитам да се върна,но промяната няма да се случи скоро или никога
                                инфото,което се пише тук от някого,че се очаква скорошни промени - промени да,но не са за доброто на персонала
                                напускам основно,защото вече не се дават фирмени кредити в тази банка
                                който работи с корпоративни клиенти в ДСК го знае
                                същото ще се получи скоро и с малките и средни предприятия
                                желанието ми е да работя и като консултант на клиентите си относто инвестициите им във финансови активи,но това няма как да стане в ДСК,просто за това там никой не говори и никой няма представа какво е това
                                проверете такал ли е в Булбанк и ще се убедите,че ДСК е доста назад
                                манталитета на работещите е такъв,че това в близките 10 години няма да се случи
                                а има и нещо друго-на мен лично ми трябва още 3-4 години работа и след това си поемам бизнеса
                                не мисля цял живот да работя като наемен работник

Коментар

Working...
                                X