If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
значи има светлина в тунела трябва да издържиме още малко и после може да е по-добро, дано да случим на мениджъри а оттам ще дойде и по-доброто заплащане
за какви промени става въпрос - повишение на заплатите, по-добро отношение към персонала или промяна на начина, методите и част от лицата на управление
Положително е едно от трите а може и трите заедно ама всяко едно от тях е твърде хубаво за да се случи
никой, мисля че избързваш. знам че положението в момента не е добро, но се работи усилено по промяна в положителна насока. поне такава е моята информация от София. Ще има добри новини, но ще трябва време. Така ми каза едно птиченце :-)
след над 5 години работа в ДСК,най-накрая и аз напускам
местя се в друга банка,но не за по-висока заплата
а заради отношението към персонала в Банка ДСК,непрекъснатите неудачни според мен реформи
надявам се,че в другата банка ще ми е по-добре и ще мога да работя и да давам кредити,което е основната ми работа и го чувствам като призвание
след многото приказки в ДСК,че сме №1 все повече се уверявам,че не е така
сега минавам в банка,която остро се конкурира с ДСК в момента
желая успех на всички колеги оставащи в ДСК
все пак сърцето ми е още там и май там ще остане
старата любов ръжда не хваща
мнението ми е че ДСК е някаква анти банка още от времето кога в нея работеха общо членовете на 3-4 семейства. всичко е канализирано и според някакви норми от времемто когато банка означаваше спестовната каса.хубаво че са пенсионерите, които са си свикнали цял живот с тромавата й структура... на всичкото отгоре е и скъпа, като цени на кредити, сметки и т.н.
i az sam malko nedovolen ot OBB
ama mozhe v tvoya klon da sa po-svestni
ne znam
ama sas sigurnost ima oshte nad kakvo da rabotat v DSK
a i v drugite banki
И аз се учудвам как така имам по дебитна карта 4-цифрена сума и цял месец нямам движение и накрая нямам лихва, а само такса.... За Бога, хора, та вие работите с моите пари и накрая аз ви плащам за това.... Търся си друга банак, която да ми изкупу ипотечния заем от Банка ДСК (10 000 лв). Препоръчайте ми нормална банка, моля....
Коментар
клиент
Какво Ви е мнението за Банка ДСК?
мога да ви кажа че бях много приятно изненадан от обслужването в банката
Наредих превод по сметката си който обаче не беше пристигнал в рамките на 24 часа (допускам че това е заради системата която пллзват) и служителката Христова от клона на Раковски ми обясни, че ще бъдат по сметката ми със сигурност след 19,30 но е възможно и по-рано да стане.
Понеже парите ми трябваха спешно я попитах дали няма начин да се ускори процедурата по превода. Тя ми се обади в рамките на 1 час два пъти за да ми разкаже докъде е стигнала при разговорите си с човека който отогваря за това в централата (или където и да е) и наистина след час парите ми бяха по сметката. И това е втория случай, в който имам нужда от съдействие от банката и го получавам
Нито в ОББ нито в Биохим (преди приватизацията) ми се е случвало такова нещо
Mnenieto mi za DSK ne e mnogo dobro, zashtoto spored skromnoto mi mnenie, sistemata im yako kuca.
Parvo teya strite dopoziti ot predi 5 - 6 godini i poveche s po-malko ot 20 leva byaha zakriti!!!
Taka dosta privlechen kapital stana sobstven za bankata.
Vtoro tam kato, otidesh da Vi kazha, se chaka poveche otkolkoto na zhenskiya pazar.
Treto pri malko po-slozhni operacii gisheto se zatvarya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chetvarto kompyutrite im sa mnogo dobri - Compaq, ama izpolzvat printeri na po 15 godini.
Lichno na mene za zakrivane na star depozit ot 100 leva chaka ni poveche ni po-malko ot 3 chasa.
Ami ako byah seriozen biznesmen? Mozhe bi vsichko se dalzhi na "skoroshnata" privatizaciya, ama ne vizhdam
nyakoy da se e razmardal da podobryava obsluzhvaneto. Vsichko, koeto kazah sam go prizhivyal v klon
"Krasno selo". V drugite klonove neshtata mozhe e da se po-dobre.
Uspokoitelnoto e, che ima i drugi banki s chuzhdi kapitali, kadeto rabotata s klientite zdravo kuca.
Коментар