If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bankata s nai-loshoto obslujvane ! I pri4inata ne e zaplashtaneto ! Te tova si mogat !
Коментар
FAQ
Какво Ви е мнението за Банка ДСК?
За услугите на ДСК мнението ми е крайно отрицателно. Самите услуги са нормални а някои дори и полезни, но времето и нервите които се хабят са невероятни за началото на 21 век. Дори и в един от клоновете където видях нова електронна система с цел по-бързо обслужване (отлична система между другото) нещата бяха поДСКайчени. На входа седи електронно устройство от което трябва да си вземеш номерче и след това да гледаш на екрана къде точно те викат с твоето номерче. Като идея отлично, но до устройството седи намръщена лелка която със строг нетърпащ възражение глас те подканва да си вземеш номерчето и ти се кара строго ако пропуснеш или не знаеш какво да направиш. Подредбата в салона е старата и е доста трудно на човек който не е всекидневно в този салон да се ориентира. За други клонове ако обслужването на човек е за по-малко от 20-30 минути си е направо за чудене. Представи си опашка от 5 човека за да се разбере за какво става дума.
За лихвените проценти по влогове нещата са отчайващи сравнено с нискорискови алтернативи като други банки и държавни ценни книжа. Като се добавят скрити изненади (непосочени в договорите!!!) като такси за теглене в брой на собствените ти пари, след някой по-кратък и по-малък влог можеш да се окажеш и на загуба. ДСК е една от малкото или всъщност единствената която знам да ВЗЕМА пари за да поддържа влога ти ако е разплащателен.
Лихвите по кредити изглеждат атрактивни но ако се добавят разходите за такси и обслужване (необявявани предварително!!!) на практика няма разлика с другите банки а в някои случаи е и по-зле.
Все пак има някакво положително движение. Ако новите собственици искат да превърнат ДСК от финансов колхоз в банка трябва да пипат по-бързо и по-смело.
Аз отдавна ходя в ДСК само по принуда на обстоятелствата. За съжаление не виждам такова развитие което да промени отношението ми.
служителите и не са мотивирани,защото получават малки заплати и работят много!
Коментар
Ryzer
Sravniavaite banki ot edna i sashta grupa - normalno e SI bank da dava po-visoka lihva, inache savsem niama da ima klienti. Sravniavaite DSK s Bulbank, OBB, HVB Biochim - mislia, che bi bilo po-obektivno!
грешиш, най-големия матуритет по евродепозитите на СИБАНК е 1 година))
Коментар
111111111
тази лихва е годишна, но по 3годишен депозит да речем, това значи че парите ти трябва да стоят там три години, и ако искаш да ги изтеглиш след една естествено е да не получиш лихва от 8%
поправете ме ако греша. поздрави
И лъжат най-безсрамно. Чета например интервю с някакъв техен шеф, че пускали младежки дебитни карти, които щели да бъдат без такса обслужване. Отивам в банката и разбирам, че такси все пак има.
вдигат таксите си тихомълком, с месеци не могат да си оправят софтуера и те правят на луд за да вземеш някакъв кредит. Голяма бюрокрация. Моя позната добра заплата я връщаха три пъти да си прави справка за доходите при положение, че си получава заплатата си по сметка ДСК и там всичко се вижда. Ама това било, ама онова било. Три месеца си говориха двете колежки в банката докато уточнят тия справки, докато накрая на хората им писна и взеха заема от друго място.
Коментар
newbie
благодаря
проверих назад до септември месец и не намерих темата
Коментар
Level
Колега преди около месец (виЖ по надолу) вървеше цял форум за ДСК. Имаше над 1000 мнения. Намери го и чети - може да си изгубиш цял ден.
Коментар