IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRS EUROLINE- никога повече

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте
    Регистрирах се само заради тази тема
    Информацията,която сте споделили е наистина ценна
    Аз имам транс карта вече от няколко месеца и също споделям мнението,че е доста добра.
    Обаче се изкушавам много да си направя новата кредитна карта,която предлага банка Пиреос Visa Classic с 0% лихва.
    Ето го линка към информацията за нея,прочетох всички условия и определено е изкушаваща: http://www.eurobank.bg/?p=c_credit_c...a5185d4f75787c
    Трябват ми към 1000 лв,сума,заради която не си струва да се занимавам с потребителски кредити и това някак си ми изглежда по-лесният вариант.Някой има ли впечатления от тази карта?Мерси предварително!

Коментар

• НЕ ПРЕДЛАГАТ ТАКАВа УСЛУГА - за справка

http://www.euroline.bg/bg/index.php

"Как ще получавам информация за извършените от мен транзакции и необходими плащания?

Извлечението, което ще получавате всеки месец, съдържа подробно описание на всички транзакции за предходния месец, начислените лихви и такси, както и размера на минималната вноска."

Сполай Ви!

Коментар

• Abe nikoga ne sum imal kreditna karta Euroline. No edno vreme, kogato navlizaha na pazara biah dosta se zamislil da li da ne si iskaram edna takava. Tova koeto me spria e che nemoga da si proveriavam saldoto prez internet i da pravia razni drugi spravki, kogato si poiskam. Chudia oshte li e taka. Ako e vse oshte taka, to trebe da si lud da imash vzimane davane s takakva institucia.
        Bulgaria forever!

Коментар

• Здр.

Та аз твърдо съм решил до седмица (когато ми остане време) да закрия картата БРС и да не се обръщам назад повече.

Причините за това са многобройни:
          1.Лошо обслужване
          2.Съответно некомпетентни служители, които не могат да бъдат полезни с нищо на клиентите.
          3.Високи лихви.
          4.Самата компания е недобросъвестна към клиентите.
          4.1. Въвежда ги в заблуждение относно параметрите на договора.
          4.2. Административните процедури при коригирането на даден проблем са изключително тромави.

Споменах ли, че всъщност ще предплатя 2 анюитетни вноски, просто наистина не искам да си имам работа с БРС/Пощенска Банка.

НЕ СЪВЕТВАМ НИКОЙ ДА ПОЛЗВА УСЛУГИТЕ ИМ.

СПОЛАЙ ВИ!

Коментар

• Наистина никога EUROLINE

Наистина никога и при никакви "супер изгодни" условия няма да ползвам ЮРОЛАЙН!!! Имах глупостта миналата есен да си да закупя битова техника от Технополис с карта от БРС. Независимо от убийствения лихвен процент се опитвах да се самоуспокоявам, че в нормалните държави е нормално да се правят подобни покупки. До момента, в който осъзнах, че аз плащам месечни вноски, в които преобладава лихвата, а не ми се намалява и главницата и респективно и лихвата би следвало да намалява по по-малката главница по кредита. Това съзнателно липсва в условията по кредита, ако въобще може да се говори за правила и условия при Юролайн. Теглих заем от нормална българска банка с ясни и категорични условия, описани в договор, с намерението с този кредит да рефинансирам задължението си към БРС.След което започна голямото разтакаване и губене на ценно време. Свързах се със служителите от отдел "Връзки с клиенти" и спазвайки стриктно техните указания изпратих 5 пъти по факс / на номер посочен от тях/ писмено искане за точния остатък по дълга ми с оглед окончателното му погасяване. Резултат - нулев. След още 4-5 телефонни обаждания "склониха" да ми кажат какво дължа по кредита.Както и предполах се оказа, че повече от една година съм плащала само лихвите по кредита.Некоректното при Юролайн е и това, че не предлагат Договор с ясни правила и условия. Никъде за обикновения потребител не става ясно, че купувайки някаква стока с Юролайн карта, се набутваш страхотно. Не поясняват, че вноските, които правиш всеки месец са анюитетни т.е. в началото на периода плащаш само лихва и почти нищо от главницата. Да не говорим за "глобата" от 15 лева при закъснение. Това да не е КАТ, че да се глобяват хората?!Нормалните банки боряват с понятието лихви - за просрочие, законови и т.н. Да не говорим за месечното им извлечение по кредита, което изпращат на клиентите си?!?По-неясно и неразбрано извлечение от тяхното, просто не съм срещала досега. Да не говорим пък , че за тази абсолютно неразбираема за обикновения гражданин "хартийка", гърците ти вземат за вяко едно "извлечение" 2.50 лв. Към всичко това, като добавим и прехвърлянето от гише на каса и от каса на гише в клона на Пощенска банка, просто никога не искам да си помислям и да ползвам услугите на Юролайн картата и на Пощенска банка!!! Умишлено не я наричам вече Българска Пощенска Банка АД, тъй като тя е само пощенска банка, а можеби трябва да се добавя пред името й: Гръцка Пощенска Банка?!

Коментар

• Слепия ти си прав, че хората не са наясно коя кредитна карта кога да използват и за какво, но това според мен ще стане постепенно...Аз лично се кефя при какви условия влиза АмЕкс - пащаш само годишна такса, която е 50лв и никакви други такси.Имаш отстъпки и то големи при пазаруване с нея, застрахован си при кражба на стоки закупени с картата. При пътуване в чужбина даже те обещетяват, ако полета ти закъснее повече от 4 часа. Яко :0

Коментар

• http://investor.bg/article.php?id=27524

Коментар

• Ами те хората отдавна са го казали 'сиренето е с пари'. Това че в БГ има някакъв нищожен процент хора, които си имат финансова култура и разбират за какво става въпрос не означава че всички останали могат да боравят с кредитни карти или най-малко разбират какво притежават. Ако някой си мисли че да имаш кредитна карта е просто така като да държиш 2 лв в джоба просто не му върви. Трябва да се седне да се прочете малко /поне общите условия/ и да знаеш този продукт какво ти предлага. Но БГ гражданина не ги обича тези работи и почва да плюе, да анатемосва и да казва тези са мошеници, онези крадци и т.н. Още повече когато става въпрос за пари. Апропо, виждал съм същите 2-3, желаещи да си закрият картите и в Евробанк и в ОББ с тяхната Виза. А за прдимствата на тази или онази кредитна карта мисля, че сме в правилната посока. И на запад почти всеки има по няколко карти и ползва една за гориво, втора за кофичка кисело мляко и трета за пералня. Просто въпрос на сметки и на търговска политика на съответната банка.

Коментар

• Re: BRS EUROLINE- никога повече

Само казвам какво видях. Пред 2-ма души казаха, че срокът на картите им е изтекъл и не желаят да ги продължават повече. А относно Транскарт - подписват се два договора. 1 с Евобанк за отпускане на кредит-овърдрафт по картата и 1 с Транскарт за издаването и обслужването на самата карта.

Коментар

• BRS EUROLINE- никога повече

Грешиш! Първите кредитни карти Транскарт се издаваха от Евробанк, моята е такава и договора ми е подписан от изпълнителния директор на Евробанк, а в момента ги издава ТРАНСКАРТ ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИС ЕАД които предоставят кредитния лимит.

Коментар

Дани каква банка е Транскарт? Това е отделно от бившата евро банк дружество , което тя обслужва ,но си е търговско дружество като джет кредит да речем.

Коментар

Вярно е, промоциите на Еuroline са наистина изгодни. Не знам кой какво е видял когато е ходил в Пощенска Банка, но при вече издадена Euroline кредитна карта клиентът няма изгода да я закрива по простата причина, че когато картата не се ползва не се дължат абсолютно никакви такси.

Коментар

Е според теб при положение, че Пиреос банк могат да ми "видят" личните данни и евентуално движението по сметката в Транскарт - издадена ми от Евробанк, не означава ли че има обмен на инфо между двете банки?

Коментар

Еее ами аз от къде да знам как ще те откраднат )) патай продуктовият им мениджър , но явно не могат да ти видят крадитния лимит а личните данни и движението по сметката ако в момента не си ползвал голяма част от лимита и правиш малки вноски - сигурно си мислят че и лимита ти е малък - примерно или просто някой е решил - пускаме писма на всички с редовни вноски с лимит 350лв. /без условия/ апък ако някой искаповече пари да представи . . . . . и кръщелното на баба си.

Коментар

Не разбирам как "ще ме откраднат" при положение че имам висок кредитен лимит в Транскарт, а ми предлагат 350 лв. от Пиреос банк? За какво ми е карта с такъв лимит?

Коментар

Working...
                                X