Хора, не се лъжете по Euroline кредитната карта на Пощенска банка. Аз вече се опарих и вече неща и да чуя за тази банка. Лихвите им са много високи, таксите скъпи, а глобите разнообразни, измислени и дебели. Купих си фотоапарат от Germanos чрез Euroline. Започнах всеки месец да си внасям вноските и хоп на третата вноска, глоба - 15 лв. Обадих се по телефона, обясних любезно, а от там сърдита служителка ме наруга, че съм си бил внесъл вноската с 5 дни по-рано, поради което сега трябва да внеса още една вноска плюс глобата и ми трясна телефона. Звъннах отново, попаднах на по-свястна, която ми обясни, че не е трябвало да си внасям вноската по-рано и че внесената вноска не се брои и сега трябвало пак да внеса сумата. Отидох в банката. Там ме препращаха от служител на служител, докато накрая ме засилиха при директора. Оня пък любезно взе да ми събира разни рекламни брошурки и ми каза да си ги прочета - там пишело!!! СМЯХ!!!!
ИЗВОДИ: НИКОГА ПОВЕЧЕ ПОЩЕНСКА БАНКА!!!
ЗАОБИКАЛЯЙТЕ Я ОТДАЛЕЧ!!!
СЪЩОТО Е И С ОББ банка - те пък ми отмъкнаха 150 лв. После ми ги върнаха, но след няколко месеца. Станала била грешка.
ИЗВОДИ: НИКОГА ПОВЕЧЕ ПОЩЕНСКА БАНКА!!!
ЗАОБИКАЛЯЙТЕ Я ОТДАЛЕЧ!!!
СЪЩОТО Е И С ОББ банка - те пък ми отмъкнаха 150 лв. После ми ги върнаха, но след няколко месеца. Станала била грешка.
Коментар