IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRS EUROLINE- никога повече

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от id2
    колега, това което казваш е много тревожно...още по-тревожна е реакцията на банката.... при това става въпрос за карта с ПИН, понеже при Visa може и без ПИН да се извърши транзакция...въобще казусът е интересен...
    На мен определено не ми е много интересно, но за това пък ми е тревожно. А на господина Lotus ще кажа: никоя кредитна карта не е застрахована! Става въпрос за поставено сканиращо у-во на банкомат което разчита магнитната лента + заснемане на пин кода, което дава резултат - дубликат на истинската карта. В чужбина хората пропищяха вече от тази измама а там предполагам се сещаш че не използват euroline.

Коментар

колега, това което казваш е много тревожно...още по-тревожна е реакцията на банката.... при това става въпрос за карта с ПИН, понеже при Visa може и без ПИН да се извърши транзакция...въобще казусът е интересен...
      Може да се извърши, но можеш да я успориш, и ако подписа не е твоя банката връща парите.

Коментар

Хората, които купуват с Ти Би Ай, Джет или БРС, ги считам за финансово невежи. Това са супер слаби продукти. А колко е простичко всъщност - взимаш си два формуляра от банката:
        1. Декларация за доход
        2. Договор за Visa/Master.
        Попълваш 2, даваш 1 на счетоводителката и готово. За 1 седмица имаш кредитна карта първокласен продукт с добър лимит - поне 1000 лв. Всички сериозни банки ги предлагат, като всичко е чисто и прозрачно.

Освен това, за който не знае, кредитната карта не е за теглене на кеш. Аз на моята виза дори не зная пин-а.

Коментар

• ...
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Никак не се учудих като попаднах на тази тема. Преди около месец установих че сметката ми в пощенска банка е източена. Става въпрос за кредитна карта euroline. Не доумявах как са изтеглени парите при положение, че картата не мърда от джоба ми, а пин кода го знам само аз при това наизуст! Докато не открих в интернет много места с обяснението как става "номера" - със сканиране на картата при теглене на пари от банкомат и камера снимаща пин кода. Като казах на служителите в банката за какво става въпрос ме гледаха като треснати.
            Полицията е уведомена, но досега няма резултат, а от банката днес получих разпечатка с тегленията от банкоматите заедно с изречението: "Транзакциите са извършени след пълно прочитане на магнитната лента на кредитната Ви карта и надлежно въведен и верифициран ПИН код. В тази връзка от страна на Българска Пощенска Банка АД оспорените транзакции се приемат за валидни и не съществува основание за възстановяване на средства по сметката Ви.".
            В момента съм в задънена улица и не зная какво да правя. Факта че банката е допуснала просто ей така да ми бъдат изтеглени пари от моя сметка БЕЗ МОЯТА КАРТА(!) и че след това има наглоста да твърди че няма основание да оспорвам транзакциите е леко казано наглост.
            И сега от мен се очаква да си плащам месечна вноска за да възстановя изтеглената сума която е около 1000 лв. Е определено нямам такова намерение!

Коментар

• аз затова си направих предварително подробно проучване на условията и си взех транскард,много съм доволен.

Коментар

• Ami da se prisuedinia i az kum mnozhestvoto nedovolni hora. Sas sigurnost ogromna chast ot praktikite na BRS sa komprometirani. Kato cialo vazmozhnostta za nepravomerno obogatiavane idva ot prednamerenoto ukrivane na informacia ot klienta, koito ne moje da vseme informirano reshenie za t.nar. creditna carta ot Poshtenska Banka. Vuobshte ne mi se strva zakonno edin prodavach v magazin za tehnika ili drugo da predlaga finansovi produkti na banka. Razbira se che toi niama da vi kaje za 25 lv parvonachalna taxa, za 2.5 lv mesechna taxa i t.n. No klientyt sklychva dogovora na miasto v magazina. Niama 2 mnenia che tazi "creditna carta" ne e preporuchitelna za nikogo. Otnema okolo 2 mesetsa i mnogo nervi dokato bankata nai-nakraia izprati saobshtenie za prekratiavaneto na cartata v creditnia registyr. Naistina se nadiavam che vse niakoga potrebitelite naistina shte budat zashtiteni.

Коментар

• Здравейте
                  Аз работих повече от полувин година към EuroLine - BRS ... ! Всичкото хубаво е това че общуваш с хора и е забавно ... но самата банка ... за нищо не става. Лихвите като цяло са като на Ти Би Ай но като се включат разните му там 25лв. за одобрение на кредита и тези 2.50лв всеки месец за обработка и става ужас. Бяхме си взели един уред точно през мен през EuroLine. Всичко вървеше добре. Мина периода за който го бяхме взели, но от следващия месец продължиха да ни пращат справка за движението по картата /която ние не ползвахме/ и ни искаха постоянно по 2.50 за обработката на документите. Ходихме до банката и им заявихме че искаме да прекратим картата защото няма да я ползваме. Уж я спряха но следващия месец пак получихме справка и пак тези 2.5. ... просто какво да ви кажа .. пълна измама е всичко.
                  От тогава съм си казала че ако искам да си купя нещо ще си спестявам пари, но повече няма да взимам нищо на лизинг. Защото до колкото съм запозната и с Ти Би Ай и с Джет кредит ... всичките си имат големи уловки, за който не до там запознатите хора изобщо не се усещат за тях.

Коментар

• Ayyyyyyyyyy, tiq BRS sa bili naistina golemi moshenici!
                    ax kakvi sa kalpazani i nesretnici, breh breh breh da im se nevidi!
                    ne te sa loshite, ami onezi baluci, deto im pulnqt gushata... no kakvo puk; horata pe4elqt qko!

ami sled kato ima baluci i ov4edushni horica da im polzvat uslugite, zashto BRS da ne pope4eli na tehen grub.

Ako se hvane 4ovek da napravi smetka,za otpusnatite zaemi za tv,monitor,dvd,kafemashina,prahosmuka4ka,seshoar,n oj4eta za busnene,biberoni i t.n. i lihvite na4islqvani bezrazborno,kude pravomerno kude "ami sistemata gi na4islqva", sht evidite, 4e tova si e napravo zlatna mina za predpriem4ivite hora s pari!

Derzaite BRS i tem podobni, shtoto dokato ima baluci-raq v taq "obrazovana" strana s "velik mozu4en potencial", ami shte vi ima i vas i vie shte ste vinagi na pe4alba!

samo 4e shte pla4at mnogo baluci, ako se razvie prognoziranata postanovka spored analyza na Д-р Красимир Петров ot temata: "Сриването на Валутния борд е неминуемо"!

Коментар

• Re: BRS EUROLINE- никога повече

Първоначално изпратено от netware5
                      Преди 5 месеца написах следното:

Хора, защо въобще се занимавате с тези ментета на кредитни карти. Като ви трябва ИСТИНСКА кредитна карта - вземете си Mastercard или Visa и няма да имате проблеми.

Сега отново го повтарям - Махнете ги тия ментета! Колко е по-добре да си имаш една Mastercard с 39 лв. годишна такса, от 15 до 45 дни гратисен период, 1.5% лихва след изтичнае на гратисния период и 1% бонус cash back!
                      Горния ми цитат е отпреди една година и повтаря цитат от 5 месеца преди това. Четете бе хора! Стига вече с тия ментета на кредитни карти. Който му е толкова акъла да си пати!
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от milen_v
                        Разгледай http://www.euroline.bg/bg. И чети внимателно.
                        ДА ПРОЧЕТОХ...всичко хубаво...дано няма изненади, от мен зависи да си погасявам вноските навреме, дано не ми спретнат номер... защото мненията които чета от другите потребители ....
                        ЗДРАВЕ ДА Е ЕДИН ПЪТ СЕ ЖИВЕЕ ПОНЕ СИ КУПИХ МОНИТОР:-)

Коментар

• ========================================
                          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Разгледай http://www.euroline.bg/bg. И чети внимателно.

Коментар

• за Евролайн пак

Здравейте всички, прочетох много внимателно съдържанието по темата аз май също съм от "нашилите се" с евролайн карта, защото наскоро ми изгоря монитора и се наложи много бързо да реагирам и тъй като сметките... големи не мога да заделя 500 лева за свестен монитор - кеш, съответно отидох в Магазин Ритони - Бургас и си взех монитора с евролайн карта. Днес ми пристигна картата с куриер... още не съм почнала да погасявам вноски. На бележката където ми беше залепена картата пише: Кредитен линмит ..... еди си колко лева
                              дата на извлечение 17 - то число всеки месец......... сега не ми става ясно на 17 ли трябва да започна с вноските или от 17 - то число има гратисен период ...10 дни или 19..знам ли/
                              Никъде не се оказва кога трябва да направя първата си вноска.
                              Имам и Мастеркард от ОББ но никога не съм я ползвала тъй като не ми се е налагло да пазарувам с такава карта.
                              Ей дано има някой който откликне на въпроса ми:-)

Коментар

• Re: BRS EUROLINE- никога повече

Подаваш си в този случай жалба в съответната прокуратура -
                                1 инстанция е Районната Ви прокуратура, в случая става въпрос за явна измама от страна на банката... при условие, че си имаш егн три имена , подпис и печат от банката за внесената сума на съответната дата....... си бетон !!! - дано само имаш нерви

Коментар

Working...
                                X