Първоначално изпратено от mariatasheva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BRS EUROLINE- никога повече
Collapse
X
-
TSB, пък ти като си толкова отворен и такъв разбирач, защо не си прочел това, върху което се подписваш? Щото със сигурност на заявлението-договор за издаване на euroline си пише всичко(със сигурност с малки букви, но все пак го пише)- и такси и задължения.
Въобще как може да подпишеш нещо без да си го прочел преди това?!?
П.С. Не защитавам БРС-Euroline е много куца карта(особено на фона на издаваните и от същата банка Amex и VISA), но в крайна сметка не е луд оня, който яде баницата...
Коментар
-
botsos като гледам си напред с материала разбираш ги кредитните карти,но я поясни как примерно да си вземеш нещо на изплащане чрез brs-eurolain(a)без да ти го набримчат при условие ,че картата ти я издават за първи път ?Ето и пример харесах cd ,което беше около 240лв. а от магазина казаха може на изплащане чрез вълшебния euroline както и съответно таблица на която бяха нанесени %оскъпяване съответно за 3,6,9,12 и 24 месеца .Избрах 12 месеца (18,5%) и в един слънчев ден идва erolain(a) и се оказва ,че освен 18,5% /което не е малко/им дължиш и още 25 лв за издаване+2,50 месечна такса това прави общо 55лв. повече+ убийствено ниския процент /само 18,5/каква далавера а?.Това обаче си го премълчават докато не се набуташ със изключителната euroline от лоялната ПОЩЕНСКА БАНКА [/b]
Коментар
-
Чета и не мога да повярвам колко невежи са хората в БГ относно кредитните карти!!!!
Хора, почетете малко по въпроса и тогава правете безсмислените си коментари!
Примери:
1. Потребителя който си плащал по 80лв при мин вноска от 65! - а колко трябва да плащаш принципно?! май се пада по повече от 100 лева на месец, нали?! Много е просто - мин вноска ти е процент от дължимата сума (но това не значи, че това е размера на вноската ти). Мин вноска се определя за да не ти се начисляват допълнителни разходи по карката (като такса за закъсняло плащане и тем подобни). Започни да си внасяш цялата сум определена от БРС за месеца и ще видиш как БРС не лъжат!
2. Много яко изказване на Лотус - "Хората, които купуват с Ти Би Ай, Джет или БРС....зимаш си два формуляра от банката:
1. Декларация за доход
2. Договор за Visa/Master. ....."
Пич, запознай се малко по - обстойно с продуктите на БРС и ще видиш, как те предлагат и ВИЗА..... и после говори глупости по форумите!
3.Като не знаето как да си управляте кредитната карта - НЕ Я ВЗИМАЙТЕ!!!!
П.С. Както каза Лилава по - долу - има правила и задължения - ЧЕТЕТЕ ГИ!!!!
Ай, лека!
Коментар
-
ОТ 4 Г. НЕ ИМ ПЛАЩАМ.
ТОГАВА ЕДИН ГЛУПЧО МИ НАГОВОРИ НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ПО ТЕЛЕФОНА, ЧЕ ЩЕ СИ ВАДИ ИЗП. ЛИСТ И ПРОЧИЕ - НЕУСТОЙКИ И ДР. ПРЕТЕНДИРАТ.
ТЕГЛИХМУ ЕДНА И ПРЕДЛОЖИХ ДА СЕ ВИДИМ В СЪДА. ОСОБЕНО СЛЕД КАТО АЗ ДОГОВОР С ТЯХ НЯМАМ, А ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЪМ ПОДПИСВАЛ Е ЕДНА ЗАЯВКА.
ДОСЕГА НЕ СА МЕ ПОТЪРСИЛИ
БЕЗ ДОГОВОР ЩЕ МИ НАКРИВЯТ КАПАТА. ВСЕ ПАК ИМА ЗЗД И ТЗ.
ДАВНОСТНИЯТ СРОК ЗА ГЛАВНИЦАТА ИЗТИЧА СЛЕД 2 МЕСЕЦА. ДА ИМ ИМАМ ЮРИСТИТЕ.
Коментар
-
Това са най-голямите нещастници.От 4 години си плащам всеки месец вноски м/60 и 80 при минимална вноска 57 за картата........равносметката-1300 съм видял от тях,към 2400 съм им дал и за похлупак от 7 месеца видях първото си извлечение- 1557 лева дължа.
Без думи.
Може би съд за много пари ще ги оправи
Коментар
-
Здравеийте! Незнам за кредитните карти,но определено стоийте на страна от "Първа инвестиционна банка"! На по големи мошенници от тях за сега не съм попадал...дано и да не попадам и в бъдеще! Февруари месец си извадих дебитна карта Visa elektron,за да мога да правя чрез нея депозити в Sportingbet.Всаийта на банката изрично пише,че при транзакций от и към Sportingbet не се удържат никакви такси...ДОЛНА ЛЪЖА!!! Не само че има такси,ами дори се начисляват и при неуспесшна транзакция...ОБИР!!! Как ви се струва такса от 0.54 цента...независимо дали транзакцията е успешна...БЕЗУМИЕ!!!!!!!!!!!!! Ако и това не е обир,незнам кое е!!! От 55 долара,които бях внесъл,едвам успях да спася...14!!! Представяте ли си 41 долара за транзакций!!! Мошенници,крадци и бзмозъчни същества...това са служителите на "ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА"...НАЙ-МОШЕННИЧЕСКАТА БАНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Преди няколко месеца кандидатствах за покупка на климатик на изплащане от техномаркет европа чрез ЕВРОЛАИН КРЕДИТ.
Разговарях сьс служителката на ЕВРОЛАИН в магазина ,която започна да ми разяснява за условията на лизига. Започна да попьлва една анкетна бланка с моите данни. Попьлваше,драскаше,попьлваше, драскаше така 5-6 формуляра.Когато свьрши "попьлването" каза че до половин час ще ми се обади техен представител да проведе интервю с мен.
Не минаха и 5 минути и ето ,че ми се обажда представителя от отдел ЕВРОЛАИН.След задьлжителните вьпроси ми казва така: "Господине тьи като кредитния ви лимит които можем да ви отпуснем не може да покрие сумата по вашата покупка(640лв),вие трябва да платите на рька 140лв. а останалата сума да ви бьде разсрочена.Лимита на картата ще ви бьде 500лв."
Приех условията,платих 140 лв. на служителката на рька попитах я за касова бележка ,тя ми каза че ще издаде фактура и че трябва да ми ударят печат на изхода на магазина вьрху гаранционната карта.
След 2 месеца отивам да си проверя движението по сметката и се оказа че тези 140лв. никьде не фигурират.Прибрах се погледнах фактурата записана е цялата без платените на рька.Нямаше и касова бележка.
Проведох десетки разговори с представители на Пощенска банка и Евролаин,писах жалби и никакав отговор.
Оказа се ,че кредитния ми лимит даже не е 500лв. а е 200лв..
Да не говоря колко рзкарване и главоболия ми сьздаваха, от един служител на друг и как се криеха.
ЩЕ СЕ РАДВАМ ЕДИН ДЕН ДА ФАЛИРАТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarКолеги,вече повече от година,откак съм изхвърлил всички кредитни и дебитни карти от употреуба и трябва да ви кажа,че съм много по-доволен и по-спокоен!
В този смисъл бих перефразирал заглавието на темата и бих възкликнал:"Дебитна и кредитна карта - никога повече!".
Четох и изказването при Хим или Химко?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от simosdaПървоначално изпратено от id2колега, това което казваш е много тревожно...още по-тревожна е реакцията на банката.... при това става въпрос за карта с ПИН, понеже при Visa може и без ПИН да се извърши транзакция...въобще казусът е интересен...
Коментар
Коментар