mauricio84, това не са лихвари, това са лицензирани небанкови финансови институции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лихвари раздават реклами на деца в училище!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение
Този случай ме остави безмълвна..
Ми случая Милен Цветков, Баце със спалнята, сега и кармата.... имитира се няква дейност, мине месец-два, всичко затихва, правораздавателната система (ако въобще се включи) тръгва по дълъг и неясен път, минават годинките, делата, инстанциите... нещата се забравят и размиват във времето, в крайна сметка всички са в бяло. На масата въобще не й пука, тя е заета с оцеляване. Върлува мантрата, че който има кинти ще се оправи - кво да се харчим да протестираме, освен малко бой и да ни уволнят евентуално, друго няма да видим.... Явно това е рецептата на новите робовладелци - остави масата в режим на оцеляване и си развявай байряка както ти скимне. Ефективно е, не може да се отрече.Last edited by Kildirim_Bei; 03.12.2020, 14:33.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение
Този случай ме остави безмълвна..
Много е яка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЗащо спряха рекламате на Кредисимо по телевизията.
https://images.app.goo.gl/3ps8SKY6KLmemsRv5
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнениеВалерката Симеонов, сега се е захванал с казината, няма да е лошо после да обърне внимание и на лихварите.
Тези фирми трябва да се закрият за един ден, а собствениците им да отидат в затвора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнение
И не само заради бързите кредити, като цяло трябва да се въведат часове по финансова грамотност, за да я подобрят, тъй като сега не е кой знае колко висока. В някои училища, мисля че въведоха такива часове, но със сигурност не във всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Бързите кредити са нещо много опасно.
Трябва да се въведат часове по финансова култура в които да се обяснява на учениците за опасностите които криат кредитите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
И какво излиза - няма проблеми да се раздават листовки за бързи кредити, но има проблем да има часове по сексуално образование...
Трябва да се въведат часове по финансова култура в които да се обяснява на учениците за опасностите които криат кредитите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Раздават рекламни седмичним програми в училищата и родители ще видят рекламата и ще се подведат. Затова таргетират децата. А има и по-големи деца на 15-16 и нагоре, взимат лич. карта на някой от родителите и теглят'от тяхно име. Не знам дали я затвориха тая вратичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Това е маркетингова стратегия. Децата израстват като гледат реклами за бързи кредити и започват да ги приемат като нещо нормално.
На малдивите на бУнгала...Last edited by Zalmoxis; 05.02.2020, 08:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mianikolova07 Разгледай мнениеНе е нормално да се рекламират кредити на деца. Най-малкото е, че те дори не са на възраст, на която могат да изтеглят кредит - още нямат 18 години.
На малдивите на бУнгала...
Коментар
-
Модераторчето с 200 лева заплатка трие мойто написано че каам да не си рекламират боклуците тука, а на онова същество там нема проблема бате ми що па не я фирмите за бързи кредити явно "не били толкоз лоши" ..... я чиба ....
Всеки нормален индивид с 0.5 грама работещо сиво вещество знае, че кредита е = робство особено па тия за жилище подписваш си панделата за 30 години, ми що па не 30 години свобода за 4 стени .... а лихварчетата земи 1000 върни 3000 ..... и "не са лоши те са готини" пхахахахаха ...Last edited by michaelis12; 23.04.2019, 16:12.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар