IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакай да ти кажа и аз стрейт, обичам критиките, но трябва да са обосновани. Това е единствената ми претенция. Щото на гол гъз, чифте пищови е смешно. Наистина. Не видях много резон в твърденията ти, прости ако това те обижда. Наистина има много, ама много неща за дялане, но за да ги критикуваш вземи се напъни малко. Ей така с пет заучени фрази - не става...

Коментар

• пациенти,алея на славата,императори.....как няма с кво да се обосновете задълбавате на психоаналитика и си рисувате усмихнати човечета след всяко изречение,за да зная къде да се смея......
      в бгетовицата са ви толкова объркани пазарните норми и понятия,че ви се струва непонятно и невъжможно ,когато някой ви каже от първо истината стрейт.почвате да охкате,пъшкате и го обръщате на "колко правописни грешки" и психодиспансери.
      не си първата по тези форуми,няма и да си последната.
      и не само димитрова е греда.
      гредоред е цялото ви финансово министерство ,да не говориме за борсата.
      там не са греди-там е керпич.клонки(вейки) с калищак.
      държавна борса,с държавен счетоводител ,поставен за управител.......гениално,както всичко друго в бг.

Коментар

• Браво бате, късметът ти работи вярно Димитрова е греда, ама пак не си уцелил за кво да я заядеш Като стреляш на посоки все някога ще улучиш Честито!
        А ако имам нужда от среща с пациенти, ще отида в болница, няма да ходя да те чета и в имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
          Асене, като слънце си бате. Чудя се къде няма да огрееш Казах ти, вземи почети малко, после бълвай глупости. Това че с езиците трудно се разбираш, ясно. Няма драма, на всеки средностатистически дихател се случва Ама ме кефиш, ще взема да те сложа в моята си "Алея на славата" на форумците. Там са се наредили едни императори, едни цар симеончовци, все такива колоси, които като ги чета и душата иска да напусне тялото с писък
          ах дарлинг-може да ме пльокнеш и на първо место в класацията си.даже ще съм горд.
          ама тук съм лаконичен.влез в имоти.нет и ще ти се завие свят.а и там има форумци,дето леко надскачат по знания бг гениалните икономисти, които виреят по тези форуми(на математици със самочувствие на аналитици).
          даже ако не беше и интервюто с българономистката на пощенска банка(Димитрова)-немаше и да ви притеснявам.....
          ще ви досаждам само от време на време-когато бг елитните икономисти се изкихат неподготвени по медиите.

аре богатейте всички и по много

Коментар

Асене, като слънце си бате. Чудя се къде няма да огрееш Казах ти, вземи почети малко, после бълвай глупости. Това че с езиците трудно се разбираш, ясно. Няма драма, на всеки средностатистически дихател се случва Ама ме кефиш, ще взема да те сложа в моята си "Алея на славата" на форумците. Там са се наредили едни императори, едни цар симеончовци, все такива колоси, които като ги чета и душата иска да напусне тялото с писък
            +1
            препоръки не давам

Коментар

• Асене, като слънце си бате. Чудя се къде няма да огрееш Казах ти, вземи почети малко, после бълвай глупости. Това че с езиците трудно се разбираш, ясно. Няма драма, на всеки средностатистически дихател се случва Ама ме кефиш, ще взема да те сложа в моята си "Алея на славата" на форумците. Там са се наредили едни императори, едни цар симеончовци, все такива колоси, които като ги чета и душата иска да напусне тялото с писък

Коментар

• оххххх,Ив_чо,не думай.само 7 грешки правописни
                ми че аз съм горд с мене си,ако съм допуснал само 7 грешки.по принцип допускам много повече.....нямал съм щастието да уча филулогия(и тук грешка можеш да намериш) като теб.
                браво приятелю,предлагам ти от сега нататък да ми поправяш правописните грешки.
                меджудругото нека ти кажа как да поправиш и някои грешки на господата от министерство на финансите.
                можеш да се обадиш на орешарски и да му кажеш,вместо лизинг да преименуват термина на българолизинг.защото покупка на кредит не е лизинг,а пак е покупка.всички дето си купувате коли на изплащане в бг и го наричате лизинг-неправилно го пишете.от цял свят само в бг се покупка на кредит се нарича лизинг.съотвенто кажи им ,че за да не стават за смях-да почнат да го казват българолизинг.
                после можеш да звъннеш на папазов(шефа на кьопавата ви борса),и да му обясниш,че късата позижия не е къса,а е ниска.превода от шорт в случая са го криворазбрали(нищо ново..).
                например в термина шорт търм-тогава шорт се превежда като къс период.
                но при шорт пъзишън-тогава се превежда ниска позиция,а не както българономистите му викат къса позиция........
                разбира се знам,че българономистите са малко слоу и в бг още шортване няма,защото както във всичко друго,така и в борсовите похвати и развитие сме столетие назад,ама нека да започнат от а и б и да превеждат думичките правилно.

после можеш да се обадиш на бнб и да им кажеш да забранят рекламите на банките,които казват,че предлагат заеми с фиксирана лихва,защото фиксирана лихва в бг няма!!!!!!!!!
                в сащ понятието фиксирана лихва означава,че лихвата е непроменяща се за целия период и първата вноска на заема ти е равна на последната.
                в бг хитро фиксират лхвата(но не към нея си),а към някакъв индекс на банката и после си вдигат индекса......или като крайност лихвата по заема ти расте,което не е фиксирана лихва.
                така че вместо да плагиятстват понятия от запад,нека си сложат бг понтие-например българизирана лихва.......

а аз дали ще пиша олигуфрен,олигофрен или улигуфрен-може и да бъркам правописно,но разбираш смисъла.
                а при българономистите-плагиатстват думички,но нещо ги недоразбират или хитреят над превода и всъщност не допускат правописни грешки,а лъжат.
                разбира се ти знаеш до къде такива хора ще доведат българия.знаеш ли не знаеш?
                ами спомни си 1997.сега са същите олигуфрени-с руско образувание,където са ги учили на демагогоя вместо пазарни норми в отворен капитален маркет.....
                да ви е честито-вие сте си ги избрали.

п.п.
                колко правописни грешки допуснах в този постинг?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                  Маранди,кажи приятелю ква литература да прочета?банково дело,или банково дело в българия?щото вторите учебници са дефицит в уса.
                  верно е- човек трябва да се образова постоянно.би ли ми препоръчал някой учебник по БЪЛГАРОНОМИСТИКА?
                  междудругото формулата за изчисление на маржа в лихвата лев/евро вече я открих.
                  искаш ли да ти я дам,за да знаеш бъдещото развитие на маржа?тя е:

Х(о+с.(б+л)) където

"о" е олигуфрения
                  "с" е самочувствие
                  "б" е безхаберие
                  "л" е лакумия
                  Х е акселъратор(ускорител) и е хитреееееене

в зависимост от погорните и тяхното изменение можеш и да откриеш бъдещия марж в котирането на лихвите между евро и лев във валутен борд.

Х е ускорител,но е константен.хитреенето е вечно в тази формула.

хайде смятай си бъдещия марж......

п.п.
                  споко,като нищо ще получиш някое лично съобщение да не се занимаваш повече с мен,защото ставам неудобен за едикоиси и твърденията ми,както и логиката ми, са в тотален противовес със българономистиката , нейните създатели,както и настоящите соц.капиталисти .........
                  Асенчо,

Не зная кои учебници са кът в уса, но май и докато си бил в БГ не са ти се намирали(особено граматиката). И просто съвет - преди да започнеш да извеждаш формулки се научи първо да пишеш правилно за да не ти се смеят хората, защото в 20 изречения да направиш 7 елементарни грешки си е пълен резил
                  олигуфрения
                  лакумия
                  съкато
                  погорните
                  верно
                  едикоиси
                  със българономистиката
                  препоръки не давам

Коментар

• acen1975,

вярно е, че БГ не е нормален пазар, но просто лев може да се купи само в БГ, а евро може да се напазарува от доста места, затова е по-скъп лева. Дано си ме разбрал.

Жив и здрав и много пачки ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                      acen1975,

с интерес прочетох мнението ти.

П.С. Наистина попрочети малко повече! С най-добри пожелания наистина!
                      Маранди,кажи приятелю ква литература да прочета?банково дело,или банково дело в българия?щото вторите учебници са дефицит в уса.
                      верно е- човек трябва да се образова постоянно.би ли ми препоръчал някой учебник по БЪЛГАРОНОМИСТИКА?
                      междудругото формулата за изчисление на маржа в лихвата лев/евро вече я открих.
                      искаш ли да ти я дам,за да знаеш бъдещото развитие на маржа?тя е:

Х(о+с.(б+л)) където

"о" е олигуфрения
                      "с" е самочувствие
                      "б" е безхаберие
                      "л" е лакумия
                      Х е акселъратор(ускорител) и е хитреееееене

в зависимост от погорните и тяхното изменение можеш и да откриеш бъдещия марж в котирането на лихвите между евро и лев във валутен борд.

Х е ускорител,но е константен.хитреенето е вечно в тази формула.

хайде смятай си бъдещия марж......

п.п.
                      споко,като нищо ще получиш някое лично съобщение да не се занимаваш повече с мен,защото ставам неудобен за едикоиси и твърденията ми,както и логиката ми, са в тотален противовес със българономистиката , нейните създатели,както и настоящите соц.капиталисти .........

Коментар

• acen1975,

с интерес прочетох мнението ти.

П.С. Наистина попрочети малко повече! С най-добри пожелания наистина!

Коментар

не но оксиморонът хитри са, защото са тъпи ме кефи Като попрочетох още ведънж - за кредитен риск не говорехме никъде... ти сега и него набърка. Айде дефинирай се последно кое ти е по-голям проблем - кредитният риск или лихвеният марж евро/лев
                          маржа евро/лев за мен беше пълна безмислица породена от безхаберие и недоумение.но преди няколко дни ме светнаха със статистиката за депозитите и кредитите и вече малко ми се изясняват нещата.......просто не съм допускал,че повечето българи биват хванати в капана с опасността от падане на борда и депозират на ниска лихва,а теглят на висока...

кредитния риск?ами че то вече не е риск,а почва да се материализира.ти не знаеш ли?
                          за тва вече избягвам да плямпам,че стават сериозни нещата.ама ако ме разчовъркаш достатъчно няма да се сдържа.....

Коментар

• не но оксиморонът хитри са, защото са тъпи ме кефи Като попрочетох още ведънж - за кредитен риск не говорехме никъде... ти сега и него набърка. Айде дефинирай се последно кое ти е по-голям проблем - кредитният риск или лихвеният марж евро/лев

Коментар

По твоята логика не са хитри, а са тъпи след като плащат по-високи лихви по левови депозити... Нещо не те разбирам. Нали няма смисъл?
                              ахааа,много добре ме врътна-че са тъпи,тъпи са и ще ти кажа защо.
                              тъпи са,защото се правят на хитри,а с хитрина банково дело не се прави.а от лакумията да раздават кредити на куцо и съкато, също ще си плащат.сами се надхитрят и за мен тези които от лакумия и надхитряне,биват надхитрени от самите себе си са най големите тъпаци.
                              харесва ли ти моя хитър отговор на твоя хитър въпрос?

Коментар

• По твоята логика не са хитри, а са тъпи след като плащат по-високи лихви по левови депозити... Нещо не те разбирам. Нали няма смисъл?

Коментар

Working...
                                X