IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Райфайзен Банк е най-дървената банка![/size]

След като забавих поредна вноска от 230лв. с два дена, ме глобиха с общо 130 лв.
    [size=18]
    Как стана това???

През Март месец внесох сумата 230лв, редовната месечна вноска с два дена закъснение! В последствие разбрах, че закъснението струва 20лв ГЛОБА!!!

Днес отидох до банката за поредната вноска и се оказа, че заради тези 20лв ГЛОБА за двудневното забавяне на вноска от 230лв последният месец(март), до сега са ми били начислявани наказателни лихви през целият период на просрочието, тоест за един месец и забележете не върху просрочената вноска(която всъщност е била забавена с два дена) а върху цялата главница!!! Това закъснение с два дена на една вноска от 230лв, днес ми струваше 130 лв отгоре!!!
    Идиотско и изумително безобразие. Накараха ме да платя 360 лв вместо редовните 230, за да не продължа да бъда в ПРОСРОЧИЕ!!! ПЪЛЕН АБСУРД.
    Във следващата банка, в която влязох и попитах се оказа, че няма подобна практика!!!
    Естествено, че още утре ще отида в друга банка за да си предоговоря кредита и ВИ СЪВЕТВАМ ДА НЕ ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА РАЙФАЗЕН БАНК, особето кредитите, защото дори и малка грешка ще ви струва скъпо!

Коментар

• Става въпрос, че вчера отивам до една такава и в 16.31 решетката спусната наполовина. Колко банки работят до 5.30, 6, 7 . . .

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от CrazyHorse
        а коя банка се характеризира с най-добро електронно банкиране?
        Az sum mnogo dovolen emcho to ebankinga na PIB-a. Otidi v neta regni se i posle otskokni do centralta da podpishesh dogovor. NQma da sujalqvash.
        абе аз нали си имам, искам да разбера кво повече предлагат другите...и кво му трябва на човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Първоначално изпратено от emos
          Първоначално изпратено от Jekata
          Аз да питам коя банка работи до 16.30
          Ами почти всичките.
          Моята работи до 17,30. Мога да им звънна по GSMа че ще закъснея. Да напишат платежно от мое име, а парите да и предадат на бодигарда. Елементарно!!
          Прокредит работят до 19,30 часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
            Ами почти всичките.
            Моята работи до 17,30. Мога да им звънна по GSMа че ще закъснея. Да напишат платежно от мое име, а парите да и предадат на бодигарда. Елементарно!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
              Ами почти всичките.
              Що си мислех, че явно е една

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                а коя банка се характеризира с най-добро електронно банкиране?
                Az sum mnogo dovolen emcho to ebankinga na PIB-a. Otidi v neta regni se i posle otskokni do centralta da podpishesh dogovor. NQma da sujalqvash.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                  Ами почти всичките.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз да питам коя банка работи до 16.30

Коментар

• а коя банка се характеризира с най-добро електронно банкиране?

Коментар

• acen1975,

едва ли би могъл да ме обидиш. Относно коментара ти за ситуацията в БГ , много си прав - така е. И аз от 3 хил. км мога да раздавам "акъли".

Моето скромно мнение по всичко, което сподели е: Да, прекрасно, нека има пазарна трусове, за да има повечечко печалба!

П.С. Не съм си и помислял да ходя на развит пазар, където "баницата" е разпределана от 100 години.

Успех на всички!!

Коментар

• Не съм много в час с кредитирането но аз досега проблем с фиксираната лихва не съм имал. Преди 4 години съм взел кредит - ипотечен и потребителски при фиксирана лихва. Напротив досега имам само спад на вноските.
                          Вярно че тогава не се говореше за падане на борда но попитах служителката какво ще стане ако при приемането ни в Еврозоната левът се девалвира както стана в Гърция. Отговорът беше че това не е ситуация при която може да се промени фиксираната лихва. Тези ситуации били описани в договора - война земетресение и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                            Маранди,къде съм обиждал теб,красимира или иво?аз споря с вас ,а не ви обиждам.има разлика.ако се загледаш-към мен има обиди,не че ме притесняват.....
                            къде съм казал,че всички българи са прости?изкривяваш ми думите.познавам гениални българи,тва,че повечето отдавна са в чужбина е друг въпрос.
                            казвам,че олигуфрените са българономистите,а не българите.
                            българономист си е мой термин и за тва нека ти дам определение на него-тва са недъгави хора във финансовата сфера,които са се добрали до ключови места в бг-кой с роднински връзки,кой по партийни заслуги.
                            и не само във финансовата сфера,а навсякъде.но за мен е най важна тя,защото маркетните отношения и банковото дело са критични при открита пазарна икономика.
                            и най малката грешка бива наказана-а тия водат бг към банкрут-провери кво стана с аржентина.
                            не може олигуфрени да ръководят държавата в отворен капитален маркет.развоя ще е трагичен(вече е,но все още само в цифри).тва не е тоталитаризъм с затворен маркет и сателитност към едикой си,който да дава гръб.
                            има огромна разлика.при предишните матрьошки спомняш ли си кво стана?ами тези са същите-разлика няма.
                            нека те светна кво става в бг.-тва което виждаш е абсурдно балониране във всички отрасли-имотен и банков.други отрасли в бг няма,следва,че цялата икономика е един балон,какъвто аз лично,с мойте скромни познания не съм виждал до сега.нито пък и в историята на която и да държава.
                            тва на което се радвахте е къс прогрес от балониране,а не истински растеж,следствие от реален индустриален бум.тва е изкуственно балониране,финансирано с банков капитал,теглен от чужбина.провери с колко е скочил външния банков дълг в последните 3 години и ще почнеш сам да си говориш.
                            и тва не е целия,който го обявяват в БНБ.има и още външно финансиране,вкарано във вид на депозити.
                            а защо по този начин-оставям те ти да си развиваш въображението.

в момента ,готин ,ударихте топ ниво.а след удряне на топ ниво в балониран маркет следва срив.колкото по голям балон-толкова по голям и дълъг ще е срива.

въобще не се заблуждавай,че моментния прогрес в бг е в следствие на реален индустриален бум,или пък е за тва,че сме в европата.няма нищо общо.или има до толкова,до колкото тва бе една от причините за създаването на този балон.
                            мога да ти напиша още 20 страници,ама немам време,нито настроение.

и пак-никъде не съм писал,че българите са тъпи.напротив-бгетовците са умни и интелигентни.проблема,пич,е тва,че не са тези,които трябва, по отговорните места в бг.тва е проблема-там са все българономисти ,които в главата си вместо логика и знания имат само самочувствие,породено от тва ,че са на едикой си роднини и са недосегаеми.
                            чаткаш,или не чаткаш?
                            Асене, не става въпрос дали си обидил някой от форума, а за това, че пишеш, все едно си роден в Африка и не си българин. Аз съм напълно съгласен(както и Краси) с твърденията ти, че имаме доста проблеми в БГ, но не мога да се съглася с начина по който го правиш. И ако всички само гледат и злорадстват колко сме зле-кофти, няма скоро да се оправим.

Лек ден и спорна седмица!
                            препоръки не давам

Коментар

• Маранди,къде съм обиждал теб,красимира или иво?аз споря с вас ,а не ви обиждам.има разлика.ако се загледаш-към мен има обиди,не че ме притесняват.....
                              къде съм казал,че всички българи са прости?изкривяваш ми думите.познавам гениални българи,тва,че повечето отдавна са в чужбина е друг въпрос.
                              казвам,че олигуфрените са българономистите,а не българите.
                              българономист си е мой термин и за тва нека ти дам определение на него-тва са недъгави хора във финансовата сфера,които са се добрали до ключови места в бг-кой с роднински връзки,кой по партийни заслуги.
                              и не само във финансовата сфера,а навсякъде.но за мен е най важна тя,защото маркетните отношения и банковото дело са критични при открита пазарна икономика.
                              и най малката грешка бива наказана-а тия водат бг към банкрут-провери кво стана с аржентина.
                              не може олигуфрени да ръководят държавата в отворен капитален маркет.развоя ще е трагичен(вече е,но все още само в цифри).тва не е тоталитаризъм с затворен маркет и сателитност към едикой си,който да дава гръб.
                              има огромна разлика.при предишните матрьошки спомняш ли си кво стана?ами тези са същите-разлика няма.
                              нека те светна кво става в бг.-тва което виждаш е абсурдно балониране във всички отрасли-имотен и банков.други отрасли в бг няма,следва,че цялата икономика е един балон,какъвто аз лично,с мойте скромни познания не съм виждал до сега.нито пък и в историята на която и да държава.
                              тва на което се радвахте е къс прогрес от балониране,а не истински растеж,следствие от реален индустриален бум.тва е изкуственно балониране,финансирано с банков капитал,теглен от чужбина.провери с колко е скочил външния банков дълг в последните 3 години и ще почнеш сам да си говориш.
                              и тва не е целия,който го обявяват в БНБ.има и още външно финансиране,вкарано във вид на депозити.
                              а защо по този начин-оставям те ти да си развиваш въображението.

в момента ,готин ,ударихте топ ниво.а след удряне на топ ниво в балониран маркет следва срив.колкото по голям балон-толкова по голям и дълъг ще е срива.

въобще не се заблуждавай,че моментния прогрес в бг е в следствие на реален индустриален бум,или пък е за тва,че сме в европата.няма нищо общо.или има до толкова,до колкото тва бе една от причините за създаването на този балон.
                              мога да ти напиша още 20 страници,ама немам време,нито настроение.

и пак-никъде не съм писал,че българите са тъпи.напротив-бгетовците са умни и интелигентни.проблема,пич,е тва,че не са тези,които трябва, по отговорните места в бг.тва е проблема-там са все българономисти ,които в главата си вместо логика и знания имат само самочувствие,породено от тва ,че са на едикой си роднини и са недосегаеми.
                              чаткаш,или не чаткаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                                Първоначално изпратено от Krasimira
                                Асене, като слънце си бате. Чудя се къде няма да огрееш Казах ти, вземи почети малко, после бълвай глупости. Това че с езиците трудно се разбираш, ясно. Няма драма, на всеки средностатистически дихател се случва Ама ме кефиш, ще взема да те сложа в моята си "Алея на славата" на форумците. Там са се наредили едни императори, едни цар симеончовци, все такива колоси, които като ги чета и душата иска да напусне тялото с писък
                                ах дарлинг-може да ме пльокнеш и на първо место в класацията си.даже ще съм горд.
                                ама тук съм лаконичен.влез в имоти.нет и ще ти се завие свят.а и там има форумци,дето леко надскачат по знания бг гениалните икономисти, които виреят по тези форуми(на математици със самочувствие на аналитици).
                                даже ако не беше и интервюто с българономистката н

а пощенска банка(Димитрова)-немаше и да ви притеснявам.....
                                ще ви досаждам само от време на време-когато бг елитните икономисти се изкихат неподготвени по медиите.

аре богатейте всички и по много

Асен, прав си за много неща в БГ. Просто "политическите" субекти не дават права на т.нар. експерти в бранша си по обясними причини.

Това не означава да "раздаваш" присъди колко са тъпи хората в БГ. Има и качествени хора, от опит говоря!

Коментар

Working...
                                X