Райфайзен Банк е най-дървената банка![/size]
След като забавих поредна вноска от 230лв. с два дена, ме глобиха с общо 130 лв.
[size=18]
Как стана това???
През Март месец внесох сумата 230лв, редовната месечна вноска с два дена закъснение! В последствие разбрах, че закъснението струва 20лв ГЛОБА!!!
Днес отидох до банката за поредната вноска и се оказа, че заради тези 20лв ГЛОБА за двудневното забавяне на вноска от 230лв последният месец(март), до сега са ми били начислявани наказателни лихви през целият период на просрочието, тоест за един месец и забележете не върху просрочената вноска(която всъщност е била забавена с два дена) а върху цялата главница!!! Това закъснение с два дена на една вноска от 230лв, днес ми струваше 130 лв отгоре!!!
Идиотско и изумително безобразие. Накараха ме да платя 360 лв вместо редовните 230, за да не продължа да бъда в ПРОСРОЧИЕ!!! ПЪЛЕН АБСУРД.
Във следващата банка, в която влязох и попитах се оказа, че няма подобна практика!!!
Естествено, че още утре ще отида в друга банка за да си предоговоря кредита и ВИ СЪВЕТВАМ ДА НЕ ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА РАЙФАЗЕН БАНК, особето кредитите, защото дори и малка грешка ще ви струва скъпо!
Коментар