IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YNM
    може но аз за една кредитна карта ги чаках чаках 26 дни на 2 пъти уж бе готова при последното обаждане от тях да отида да си получа бе станало чудо -получих я .
    Подписах тук там и чакат да си ходя ама то така нестава аз задавам въпроси и им казвам какво да си коригира да си постави и във вир. им клон тази сметка и пр. то и момичето не бе наясно
    сигурно си мислят че след като искаш кредитна ката ти е нужен кредит
    Oще по-неясно е твоето изказване, май доста си бързал... Aко някой го
    разбира, нека ми обясни.!
    Oсобено това - "след като искаш кредитна карта ти е нужен кредит ". Aми нали за това и се вика КРЕДИТНА карта?

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o
      Откъм обслужване съм за ПИБ. Нямам проблеми, а и ми е приятно – всички са готини.
      може но аз за една кредитна карта ги чаках чаках 26 дни на 2 пъти уж бе готова при последното обаждане от тях да отида да си получа бе станало чудо -получих я .
      Подписах тук там и чакат да си ходя ама то така нестава аз задавам въпроси и им казвам какво да си коригира да си постави и във вир. им клон тази сметка и пр. то и момичето не бе наясно
      сигурно си мислят че след като искаш кредитна ката ти е нужен кредит
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Откъм обслужване съм за ПИБ. Нямам проблеми, а и ми е приятно – всички са готини.

Коментар

• Аз съм доволен от Булбанк

Коментар

• Те на компютър не вървят.... ти на ПДА искаш...

Първоначално изпратено от трейс
            Първоначално изпратено от metala
            на мен много ми харесва електронното банкиране на пиреос!
            пробвай го през PDA с Windows Mobile и изобщо няма да ти хареса. според мен е важно електронното(виртуално) банкиране да е достъпно от всякакви да мобилни устройства

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
              Първоначално изпратено от emos
              Първоначално изпратено от Jekata
              Аз да питам коя банка работи до 16.30
              Ами почти всичките.
              Моята работи до 17,30. Мога да им звънна по GSMа че ще закъснея. Да напишат платежно от мое име, а парите да и предадат на бодигарда. Елементарно!!
              Моята ПИБ пък работи до 19.00, както в събота и неделя!!!!!! А офисите им в моловете са до 22.00 - аз избягвам да ходя там, защото винаги са бъкани от хора! Не мога да я разбера тая концепция - мол и банка, ама тук много върви явно!

Коментар

• Първоначално изпратено от трейс
                Първоначално изпратено от metala
                пробвай го през PDA с Windows Mobile и изобщо няма да ти хареса. според мен е важно електронното(виртуално) банкиране да е достъпно от всякакви да мобилни устройства
                действително не съм го пробвал с pda,но и лаптопа е достатъчно мобилно устройство,нали?така че,ок!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala

Коментар

• Първоначално изпратено от Aksel
                    Райфайзен май от този месец ще начисляват лихва само върху забавената вноска, а не върху цялата главница, но все пак не съм много сигурен. Ако може някой с теглен кредит преди повече от година, да сподели с колко му се покачи лихвения процент и при коя банка? Аз да си кажа Райфата ме изгърбиха 1.9% отгоре на ипотечния, та се питам как е положението при другите?
                    Aksel, снощи разбрах и на мен са ми пратили писмо. Нямам никакви просрочия във вноските " поради промяна на пазарните условия" -нали знаеш. Кредита ми е потребителски, теглен е септември 2007.
                    Месечната вноска от 108.22 става 111.03.
                    В договора си пише ,че банката има право едностранно да променя лихвата в частта СБР., така че,
                    очаквано за мен беше.

Като цяло от Райфа не съм доволен.
                    Мисля ,че могат да оптимизират доста организацията си на работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов

Райфайзен Банк е най-дървената банка![/size]

След като забавих поредна вноска от 230лв. с два дена, ме глобиха с общо 130 лв.
                      [size=18]
                      Как стана това???

През Март месец внесох сумата 230лв, редовната месечна вноска с два дена закъснение! В последствие разбрах, че закъснението струва 20лв ГЛОБА!!!

Днес отидох до банката за поредната вноска и се оказа, че заради тези 20лв ГЛОБА за двудневното забавяне на вноска от 230лв последният месец(март), до сега са ми били начислявани наказателни лихви през целият период на просрочието, тоест за един месец и забележете не върху просрочената вноска(която всъщност е била забавена с два дена) а върху цялата главница!!! Това закъснение с два дена на една вноска от 230лв, днес ми струваше 130 лв отгоре!!!
                      Идиотско и изумително безобразие. Накараха ме да платя 360 лв вместо редовните 230, за да не продължа да бъда в ПРОСРОЧИЕ!!! ПЪЛЕН АБСУРД.
                      Във следващата банка, в която влязох и попитах се оказа, че няма подобна практика!!!
                      Естествено, че още утре ще отида в друга банка за да си предоговоря кредита и ВИ СЪВЕТВАМ ДА НЕ ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА РАЙФАЗЕН БАНК, особето кредитите, защото дори и малка грешка ще ви струва скъпо!
                      Мдааа...в момента потребителските им са по 14,5 % на година...солено а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                        а коя банка се характеризира с най-добро електронно банкиране?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aksel
                          Райфайзен май от този месец ще начисляват лихва само върху забавената вноска, а не върху цялата главница, но все пак не съм много сигурен. Ако може някой с теглен кредит преди повече от година, да сподели с колко му се покачи лихвения процент и при коя банка? Аз да си кажа Райфата ме изгърбиха 1.9% отгоре на ипотечния, та се питам как е положението при другите?
                          Имам личен ипотечен в Булбанк в Евро повече от година. Не се е променял. Казаха ми, че ако ОЛП се промени с повече от 2 пункта, тогава ги променят.

Имам фирмен в Пощата, за 3 мес. се вдигна с 2 пункта (Софибор+надбавка).

Нали знаете, че по различен начин, но навсякъде пише, че банката може да прави когато каквото си поиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Първоначално изпратено от CrazyHorse
                            а коя банка се характеризира с най-добро електронно банкиране?
                            Az sum mnogo dovolen emcho to ebankinga na PIB-a. Otidi v neta regni se i posle otskokni do centralta da podpishesh dogovor. NQma da sujalqvash.
                            Доволен?! Ужасно юзър ънфрендли, занимавам се с компютри, правил съм програми, имам друго (също тъпо) ел. банкиране и пак трудно работя.
                            И докато го заработи ходих 5 ПЕТ! пъти до офисите + 6 телефона! Хем се регистрирах в нета!
                            Абе не ме питайте за банките, че изкривявам темата, толкова съм бесен!

Коментар

• Коя банка ни обсулва най-малко зле?
                              Когато няма къде да отидеш - ела на себе си!

Коментар

• Райфайзен май от този месец ще начисляват лихва само върху забавената вноска, а не върху цялата главница, но все пак не съм много сигурен. Ако може някой с теглен кредит преди повече от година, да сподели с колко му се покачи лихвения процент и при коя банка? Аз да си кажа Райфата ме изгърбиха 1.9% отгоре на ипотечния, та се питам как е положението при другите?

Коментар

Working...
                                X