IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За най-добре обслужваща банка не мога да кажа, но за мене най-жалката и с най-лошо обслужване банка е дск. Просто лелите там още не са разбрали, че вече сме в 21-ви век...

Коментар

• Е, все пак не може да се отрече, че в сравнение с Булбанк, ОББ е направо цвете за мирисане

P.S. Говоря за обслужване на физически лица.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ТБ Б У Р К А Н Б А Н К АД

супер са !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
          Това е грешка на конкретната касиерка и не е хубаво да намесваш името на банката в случая.За теглене на средства на падеж на срочен депозит не се дължи такса теглене и ако се върнеш и припомниш това на служителката тя ще ти ги върне.Работя с ОББ много отдавна не е като да нямам оплаквания,но те винаги са били от конкретни служители,които по различни причини са проявявали некомпетентност.Ами ако на въпросната касиерка и е било първа седмица?Не бъди толкова краен и не прехвърляй вината на един човек на огромна банкова група.,понеже това не ти е Кристал или Минерал или какъвто и друг БАНК,които иска да те измами,а най-сериозната банкова група на балканите.
          Пак Ви обяснявам - вместо сумата, която ми се полага, според техен документ за закриване на депозит, ми изплатиха по-малка сума, кратна на 0, защото не работят с монети в евро. Вижте в моя пост - не са ми удържали такса, а не ми изплатиха докрай сумата. От това се оплаквам.

Коментар

• а най-сериозната банкова група на балканите.

Минути за базплатна реклама!
            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• И аз съм недоволен от тях дори не искам и да ги коментирам .Дано не ми се налага и да стъпвам при тях .
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Това е грешка на конкретната касиерка и не е хубаво да намесваш името на банката в случая.За теглене на средства на падеж на срочен депозит не се дължи такса теглене и ако се върнеш и припомниш това на служителката тя ще ти ги върне.Работя с ОББ много отдавна не е като да нямам оплаквания,но те винаги са били от конкретни служители,които по различни причини са проявявали некомпетентност.Ами ако на въпросната касиерка и е било първа седмица?Не бъди толкова краен и не прехвърляй вината на един човек на огромна банкова група.,понеже това не ти е Кристал или Минерал или какъвто и друг БАНК,които иска да те измами,а най-сериозната банкова група на балканите.

Коментар

• ОББ - некоректна банка!
                  Да споделя какво се случи с мен в ОББ, клон Интерпред, гише 5 на 12.02.2008:
                  Закривам срочен депозит в евро като физическо лице на датата на падежа. Понеже сумата не е кратна на 0, започнаха нещо да мънкат, че не боравели с монети и аз им казах, че това го знам. Но какво беше учудването ми: всъщност те ми дадоха 1720 евро в банкноти и си удържаха 3,85 евро, които трябваше да ги калкулират в лв и да се изплатят като такива! Също така през цялото време се чудеха как така тегля на датата на падеж на срочния депозит и не могат да ми удържат такса и два пъти ходиха да проверяват не може ли да ми удържат такса!
                  Моя съвет - е не правете валутни срочни депозити в ОББ, ще Ви приберат част от законната лихва под предлог, че не боравят с монети.

Коментар

• Само СИБАНК,Булбанк е най-голямата перверзия за клиента - такса месечна поддръжка без да има операции,такса за закриване на с/ка,такси при внасяне над определена сума и за теглене.....АД ПОД НЕБЕТО!!!!!
                    Откак съм в СИБАНК съм се родил - нито една от тези такси!

Коментар

• Явно системата на Австрийците е по-добра ...

Коментар

• А аз бях доволен от Булбанк. Сега съм по-доволен от бившата Биохим, нищо че е едно с Булбанк, но обслужването им е по-добро (за корп. клиенти).

Коментар

• Аз съм доволен от ООБ и Булбанк (ама старата булбанк не новата ;-) )за Хеброс и Биохим нямам впечатления

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                            Tazi v koqto kakite ot front offica obslujvat i izvun rabotno vreme. T.e moq klon na FIB. Stanah im postoqnen klient ebati.
                            те работят до 7, с теб до колко остават)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Toni_123
                              здравеите мен лично ме интересува от коя банка мога да истегля 3 хиляди лева и да мие ,изгоднио даите ми савет
                              от всиака ако не та фанат

Коментар

• Tazi v koqto kakite ot front offica obslujvat i izvun rabotno vreme. T.e moq klon na FIB. Stanah im postoqnen klient ebati.

Коментар

Working...
                                X