За най-добре обслужваща банка не мога да кажа, но за мене най-жалката и с най-лошо обслужване банка е дск. Просто лелите там още не са разбрали, че вече сме в 21-ви век...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя банка ни обслужва най-добре
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvetkaТова е грешка на конкретната касиерка и не е хубаво да намесваш името на банката в случая.За теглене на средства на падеж на срочен депозит не се дължи такса теглене и ако се върнеш и припомниш това на служителката тя ще ти ги върне.Работя с ОББ много отдавна не е като да нямам оплаквания,но те винаги са били от конкретни служители,които по различни причини са проявявали некомпетентност.Ами ако на въпросната касиерка и е било първа седмица?Не бъди толкова краен и не прехвърляй вината на един човек на огромна банкова група.,понеже това не ти е Кристал или Минерал или какъвто и друг БАНК,които иска да те измами,а най-сериозната банкова група на балканите.
Коментар
-
Това е грешка на конкретната касиерка и не е хубаво да намесваш името на банката в случая.За теглене на средства на падеж на срочен депозит не се дължи такса теглене и ако се върнеш и припомниш това на служителката тя ще ти ги върне.Работя с ОББ много отдавна не е като да нямам оплаквания,но те винаги са били от конкретни служители,които по различни причини са проявявали некомпетентност.Ами ако на въпросната касиерка и е било първа седмица?Не бъди толкова краен и не прехвърляй вината на един човек на огромна банкова група.,понеже това не ти е Кристал или Минерал или какъвто и друг БАНК,които иска да те измами,а най-сериозната банкова група на балканите.
Коментар
-
ОББ - некоректна банка!
Да споделя какво се случи с мен в ОББ, клон Интерпред, гише 5 на 12.02.2008:
Закривам срочен депозит в евро като физическо лице на датата на падежа. Понеже сумата не е кратна на 0, започнаха нещо да мънкат, че не боравели с монети и аз им казах, че това го знам. Но какво беше учудването ми: всъщност те ми дадоха 1720 евро в банкноти и си удържаха 3,85 евро, които трябваше да ги калкулират в лв и да се изплатят като такива! Също така през цялото време се чудеха как така тегля на датата на падеж на срочния депозит и не могат да ми удържат такса и два пъти ходиха да проверяват не може ли да ми удържат такса!
Моя съвет - е не правете валутни срочни депозити в ОББ, ще Ви приберат част от законната лихва под предлог, че не боравят с монети.
Коментар
Коментар