здравеите мен лично ме интересува от коя банка мога да истегля 3 хиляди лева и да мие ,изгоднио даите ми савет
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя банка ни обслужва най-добре
Collapse
X
-
aa
Обслужването на банките
az mislq da teglq studentski kredit no pri vsi4kite banki koito razgledah v i-net savsem se obarkah-trqbvat mi 12 ooo za taxite v NBU.koq banka 6e mi prepora4ate
Коментар
-
Mrankaloto
Обслужването на банките
А какво ще кажете за Хеброс банк? Колкото до кредитирането на хора на срочни договори или без трудови договори, или на минимална заплата, или с 2 деца и безработна жена и под наем-е не може да обвинявате банките, че не ви дават пари, щом не може да докажете, че ще ги върнете. Рискът си е риск, а пари лесно не се дават. Обвинявайте работодателите си, че не са изрядни пред вас и пред държавата.
Коментар
-
Пощенец
Доскоро да. Яка работа. Сериозна
Коментар
-
Пощенец
Работят професионално и имат банкомат
Коментар
-
niki n
POSTBANK rabotyat profesionalno!
Коментар
-
Hitov
Обслужването на банките
E da ama gladnite Evropeiski tigri idvat...
Коментар
-
Peev N.
Обслужването на банките
Nesnam no kogato hodih v klona naPIB- Plovdiv da se saposnaja s novija im produkt sa ipote4ni krediti o6te ot vratata mi kasaha 4e ne moga da vlesa sa6toto imali mnogo rabota..Ami kato slujitelite 6te vru6tat klientite, pone sobstvenicite da ne tro6at pari sa reklami...Puk moje i da sa si nadmognali masrafa i da im pre4at klientite..
Коментар
-
sparkly
Обслужването на банките
Въведе ги Биохим преди две години по време на Икономическия форум в НДК, когато черпеше на щанда с бонбони Моцарт
Коментар
-
Irkata
Обслужването на банките
Kakvo shte kajete za ProCredit Bank? Az si pravih deposit tezi dni,nali imat promo, i mi haresaha, edni takiva mladichki i purhat. i bonboni ima koi vsushtnost vuvede bonbonite v bankite? koi beshe tozi dobur bankov ym?
Коментар
Коментар