Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лизинг на автомобил - месечна вноска
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБе аз кат стана на 70 годин да ти го таковам в милиона за кво ми е за чене ли или за виагра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНе вярваш ли, че дългосрочно от ивестиране в акции може да получиш годишно 10% доходност? Ако си съгласен с това, останалото е елементарна математика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВече ми е ясно защо толкова пишеш против златото
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБрей колко лесно било.Как не съм се сетил....Last edited by MZ/X; 08.12.2015, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобре, но пак тоя над милион дето го сметна по-долу (икономии от неползване на кола + инвестиране в US акции) ......се изхвърли доста,
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеКакво са за него 800 лева на месец? Това са близо 27% от месечния му доход! Само за графа транспорт, това е безумно висока сума!
В София само срещу 50 лева месечно може да пътуваш с градски транспорт, като останалите 750 лева може да ги спестяваш и инвестираш.
Ако годишно инвестираш спестените 9000 лева в американски акции, които последните 100 години са носили средно по 10% годишна доходност, след 26 години ще имаш спестени близо 1,1 милиона лева. Това ми изглежда доста по сериозна цел от това 26 години да се возиш в Опел Корса
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеКакво са за него 800 лева на месец? Това са близо 27% от месечния му доход! Само за графа транспорт, това е безумно висока сума!
В София само срещу 50 лева месечно може да пътуваш с градски транспорт, като останалите 750 лева може да ги спестяваш и инвестираш.
Ако годишно инвестираш спестените 9000 лева в американски акции, които последните 100 години са носили средно по 10% годишна доходност, след 26 години ще имаш спестени близо 1,1 милиона лева. Това ми изглежда доста по сериозна цел от това 26 години да се возиш в Опел Корса
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеЕдна конкретна държава има доста малко общо с 500-те най-големи компании в САЩ, защото 90% от тях са мултинационални компании. Какво американско има в Кока Кола например, при положение, че болшинството от служителите на компанията са извън САЩ, а компанията произвежда и продава продуктите си в близо 200 държави в света?
Ако 500-те най-големи мултинационални компании в света не успяват да докарат някаква добра доходност през следващите 26 години, това би означавало, че е дошъл краят на света в икономически смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова, че е нямало такъв период в миналото, съвсем не означава, че няма да има такъв в бъдещето . Те цели империи са падали, какво остава за някакви акции от конкретна държава.
Ако 500-те най-големи мултинационални компании в света не успяват да докарат някаква добра доходност през следващите 26 години, това би означавало, че е дошъл краят на света в икономически смисъл.Last edited by MZ/X; 08.12.2015, 20:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеЗагуба може да имаш само краткосрочно! Няма 15 години през които да си инвестирал на американския пазар и да не си могъл да спечелиш 10% годишна доходност!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениемалко ти е грешна сметката, MZ-тке,
тия американски акции може да не донесат никаква доходност и човекът да е на загуба от тях.
Коментар
-
тия американски акции може да не донесат никаква доходност и човекът да е на загуба от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНаистина е скъпо на лизинг, както и горивото и поддръжката.
Но има хора с 3К доход, мъж ръководител например, какво са за него 800 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеТака може и до пенсия да живее с родителите си, ако не спестява!
тежка е дилемата брат
нов айфон /на изплащане/ или спестяване, а? ти кое би избрал?
извинявам се за офтопика ама имам приятел взе си телефон, по-скъп отколкото работодателя му го оценява за 1 месец, окло 1,5 пъти по-скъп.
а нема пара да си смени акумулатора на колата
спеставяния казваш?
Коментар
Коментар