IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся спешно кредит от частно лице

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнение
    извади нещо свесно за продаване за 3к и ще стане работата.
    гаража утупа ли го?
    примертно колата си продай и си я .земи на лизинг.

или друга на лизинг. схемата с гаража 2ри път

Коментар

• извади нещо свесно за продаване за 3к и ще стане работата.
      гаража утупа ли го?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        може 2ра ипотека на вече ипотекирания апартамент.зависи за колко е 1вата и колко струва по пазарна цена
        питай даже банката.ако ти е достатъчно дохода и обезпечението ще се навият

Коментар

• може 2ра ипотека на вече ипотекирания апартамент.зависи за колко е 1вата и колко струва по пазарна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от technov Разгледай мнение
            Да попитам и за друг вариант, тъй като не мога да осигуря обезпечение, за което всеки ме пита. Обезпечението ще ми коства поне 300лв за експресни поръчки в агенция по вписвания,кадастри,общини и прочие, и минимум седмица,с която не разполагам.
            Тъй като всеки се притеснява и съмнява за изплащането на заема, знам че в банката в която ми се превежда заплатата,може да се блокира дадена сума,и с молба да се изпраща по ваша сметка,след приключване на договора,късаме записната заповед и вдигаме блокировката на сумата.
            нема как да стане освен ако не те е осъдил кредитора,тогава може запор на сметка

Коментар

• ако наистина си толкова точен колкото се пишеш съм 100% убеден, че ще намериш парите от приятел(!) или роднина(!)

за другото си има банки
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ти си на зор.Намери начин да накараш кредитора си да е спокоен.Ако парите ти трябват да забегнеш в чужбина нормално е на запис на заповед да не се навие никой

Коментар

• Какво виждаш на запис на заповед никой не се ангажира да помогне.

Коментар

Да попитам и за друг вариант, тъй като не мога да осигуря обезпечение, за което всеки ме пита. Обезпечението ще ми коства поне 300лв за експресни поръчки в агенция по вписвания,кадастри,общини и прочие, и минимум седмица,с която не разполагам.
                    Тъй като всеки се притеснява и съмнява за изплащането на заема, знам че в банката в която ми се превежда заплатата,може да се блокира дадена сума,и с молба да се изпраща по ваша сметка,след приключване на договора,късаме записната заповед и вдигаме блокировката на сумата.
                    Кви 300лв?Заложи злато,апартамент, нива ако щеш или запис на заповед на който се навие .Това е

Коментар

• Да попитам и за друг вариант, тъй като не мога да осигуря обезпечение, за което всеки ме пита. Обезпечението ще ми коства поне 300лв за експресни поръчки в агенция по вписвания,кадастри,общини и прочие, и минимум седмица,с която не разполагам.

Коментар

• нямам обезпечение, или не се сещам за такава сума какво може да е

Коментар

• По долу те питаха предлагаш ли обезпечение ? Или това е неуместен коментар ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                            3 бона ? ма това са много пари брат базикам се това е сума с която всеки разполага
                            Точно така. Това е сума, която веднага би ти заел някой близък или приятел. Ако обаче вече си взел от всички тях... търсиш "морален и отговорен човек" из интернета, а не мутра дето ще ти счупи колената

Коментар

• Те Вивуса големи самаряни

Без лихва е до 350 лв за нова риба, ако искаш повече, макс. 750, виж какво става, и то само за месец!

Коментар

Не желая да се занимавам с мутри,лихвари и т.н.,но ако има сериозен, морален и отговорен човек, който може да помогне, ще получи същото и от мен. Подписваме всички необходими документи по законен път пред нотариус, сумата която спешно ми е необходима е около 3000лв, за срок от година, нека ако някой може да помогне да ми напише условията си. От София съм. Работя на трудов договор, имам добър доход, но се събраха много проблеми, които трябва да реша. Благодаря предварително и се надявам, да получа само коментари по темата.
                                Вивус рекламира и по телевизията че първия кредит е без лихва. Възползвай се.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X