изрично помолих да няма неуместни коментари, но не се сдържате. Може и от 2-3 души да събера средствата, ако сумата е непосилна. Кой с каквото може и иска да помага,за това ще си платя цената.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся спешно кредит от частно лице
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеами има банки,кат не искаш лихвари
Коментар
-
Първоначално изпратено от technov Разгледай мнениеНе желая да се занимавам с мутри,лихвари и т.н.,но ако има сериозен, морален и отговорен човек, който може да помогне, ще получи същото и от мен. Подписваме всички необходими документи по законен път пред нотариус, сумата която спешно ми е необходима е около 3000лв, за срок от година, нека ако някой може да помогне да ми напише условията си. От София съм. Работя на трудов договор, имам добър доход, но се събраха много проблеми, които трябва да реша. Благодаря предварително и се надявам, да получа само коментари по темата.
Коментар
-
Търся спешно кредит от частно лице
Не желая да се занимавам с мутри,лихвари и т.н.,но ако има сериозен, морален и отговорен човек, който може да помогне, ще получи същото и от мен. Подписваме всички необходими документи по законен път пред нотариус, сумата която спешно ми е необходима е около 3000лв, за срок от година, нека ако някой може да помогне да ми напише условията си. От София съм. Работя на трудов договор, имам добър доход, но се събраха много проблеми, които трябва да реша. Благодаря предварително и се надявам, да получа само коментари по темата.Last edited by technov; 18.08.2015, 18:21.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар