IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатива на банковите депозити.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Част от парите от депозитите да минат в инвестиции, с добра доходност. Тъй като аз си имам акции, ДПФ , земя и др. търся алтернатива.
    Купи си и облигации, не чух да имаш такива !

Коментар

• намери богат съпруг и богат любовник готови да инвестират

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      А нали искам съвет - дай твоята идея, какво да правя с 100 000 лв., коити не искам да ги инвестирам на БФБ, а искам да са ми ликвидни по-всяко време, като при депозитите, но с по-висока доходност- около 10% годишно.

Коментар

Хора аз съм диферсифицирала, а част от спестяванията са ми на депозит, набълбучках се акции на БФБ и не мисля да влагам повече на БФБ, ако не се случи нещо с ликвидността. Искам алтернатива на депозита с по-висока доходност от 2%.
        Ето един добър въпрос за който си заслужава да си дадеш 20% от доходността + 1% от активите на годишна база

Хахаха.

Коментар

Какво ще кажете за Pioneer Investments. Имате ли?
          Аз имам малко там и за 6 месеца съм 13.5% напред
          Таксата за влизане е 1.2%
          бавно и тихо нагоре

Коментар

• 1.3.1.УНИВЕРСАЛНА СПЕСТОВНА СМЕТКА „CCB CLUB“

САМО ДА НЕ ЗАБРАВИШ КАКВА ДОХОДНОСТ СИ ТЪРСИЛА !
            Last edited by inta53; 28.02.2015, 00:13.

Коментар

Хора аз съм диферсифицирала, а част от спестяванията са ми на депозит, набълбучках се акции на БФБ и не мисля да влагам повече на БФБ, ако не се случи нещо с ликвидността. Искам алтернатива на депозита с по-висока доходност от 2%.
              Нали искаше да се удвояваш за 6 години, сега искаш повече от 2% на година?
              Май се бъзикаш, а?
              Ма като гледам що мнения ти се получава добре.
              ЦКБ са на 2,7%, ако те влече.
              Last edited by andy2000; 27.02.2015, 23:57.

Коментар

Остава да действаме тогава ;- първо това левове ли са , щом искаш бърза ликвидност?
                Ако да сложи ги в свободен д-т в ССВ, на ~2% и си сядай на ръцете за сега, гледай си другите инвестиции и живота , -то като дойде момента сама ще го усетиш и ще си прибереш дохода ! Шансове ще имаш поне два до ноември.

ЩЕ ТИ ЗВЪННА

Коментар

• Хора аз съм диферсифицирала, а част от спестяванията са ми на депозит, набълбучках се акции на БФБ и не мисля да влагам повече на БФБ, ако не се случи нещо с ликвидността. Искам алтернатива на депозита с по-висока доходност от 2%.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Тогава поизчакай някоя по добра корекция и почвай да пълниш тези според мен :

PJP (IBB) RSX (RSXJ) EWZ (BRF) DBC GDXJ
                    О,к ще видя.

Коментар

Искам за 6 години да ги удвоя, склонна съм да рискувам ( високорисков играч съм).
                      Тогава поизчакай някоя по добра корекция и почвай да пълниш тези според мен :

PJP (IBB) RSX (RSXJ) EWZ (BRF) DBC GDXJ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        И какво толкова очакваш да чуеш ?

Първо напърво не си задала параметрите на заданието, нито риска който си склонна да поемеш и т.н....един гол % само.

И изобщо що се занимаваш с глупости - направи си едно класическо перманентно портфолио ( има и различни вариации) според твоите си предпочитания, ребалансирай на каквито интервали сметнеш за добре и си гледай рахата.
                        Всякакви там фондове са ала бала, само ти смучат кръвчицата с такси.
                        Искам за 6 години да ги удвоя, склонна съм да рискувам ( високорисков играч съм).

Коментар

Аз искам да чуя заслужилите инвеститори, а най накрая ще обобща.
                          И какво толкова очакваш да чуеш ?

Първо напърво не си задала параметрите на заданието, нито риска който си склонна да поемеш и т.н....един гол % само.

И изобщо що се занимаваш с глупости - направи си едно класическо перманентно портфолио ( има и различни вариации) според твоите си предпочитания, ребалансирай на каквито интервали сметнеш за добре и си гледай рахата.
                          Всякакви там фондове са ала бала, само ти смучат кръвчицата с такси.

Коментар

• Част от парите от депозитите да минат в инвестиции, с добра доходност. Тъй като аз си имам акции, ДПФ , земя и др. търся алтернатива.

Коментар

• Деси, каква е целта на темата?

Коментар

• До сега разбрах една алтернатива- ДПФ Алианц- платежоспособност 200% (срещу 100 лв. на клиент - 200 лв. пари кеш на компанията) - средно годишна доходност 5-7%http://www.allianz.bg/site/index.php?page=pod_results

Коментар

Working...
                                X