Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банковите депозити.
Collapse
X
-
намери богат съпруг и богат любовник готови да инвестират
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеА нали искам съвет - дай твоята идея, какво да правя с 100 000 лв., коити не искам да ги инвестирам на БФБ, а искам да са ми ликвидни по-всяко време, като при депозитите, но с по-висока доходност- около 10% годишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХора аз съм диферсифицирала, а част от спестяванията са ми на депозит, набълбучках се акции на БФБ и не мисля да влагам повече на БФБ, ако не се случи нещо с ликвидността. Искам алтернатива на депозита с по-висока доходност от 2%.
Хахаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКакво ще кажете за Pioneer Investments. Имате ли?
Таксата за влизане е 1.2%бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХора аз съм диферсифицирала, а част от спестяванията са ми на депозит, набълбучках се акции на БФБ и не мисля да влагам повече на БФБ, ако не се случи нещо с ликвидността. Искам алтернатива на депозита с по-висока доходност от 2%.
Май се бъзикаш, а?
Ма като гледам що мнения ти се получава добре.
ЦКБ са на 2,7%, ако те влече.Last edited by andy2000; 27.02.2015, 23:57.
Коментар
-
Ако да сложи ги в свободен д-т в ССВ, на ~2% и си сядай на ръцете за сега, гледай си другите инвестиции и живота , -то като дойде момента сама ще го усетиш и ще си прибереш дохода ! Шансове ще имаш поне два до ноември.
ЩЕ ТИ ЗВЪННА
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТогава поизчакай някоя по добра корекция и почвай да пълниш тези според мен :
PJP (IBB) RSX (RSXJ) EWZ (BRF) DBC GDXJ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИскам за 6 години да ги удвоя, склонна съм да рискувам ( високорисков играч съм).
PJP (IBB) RSX (RSXJ) EWZ (BRF) DBC GDXJ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ какво толкова очакваш да чуеш ?
Първо напърво не си задала параметрите на заданието, нито риска който си склонна да поемеш и т.н....един гол % само.
И изобщо що се занимаваш с глупости - направи си едно класическо перманентно портфолио ( има и различни вариации) според твоите си предпочитания, ребалансирай на каквито интервали сметнеш за добре и си гледай рахата.
Всякакви там фондове са ала бала, само ти смучат кръвчицата с такси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз искам да чуя заслужилите инвеститори, а най накрая ще обобща.
Първо напърво не си задала параметрите на заданието, нито риска който си склонна да поемеш и т.н....един гол % само.
И изобщо що се занимаваш с глупости - направи си едно класическо перманентно портфолио ( има и различни вариации) според твоите си предпочитания, ребалансирай на каквито интервали сметнеш за добре и си гледай рахата.
Всякакви там фондове са ала бала, само ти смучат кръвчицата с такси.
Коментар
-
До сега разбрах една алтернатива- ДПФ Алианц- платежоспособност 200% (срещу 100 лв. на клиент - 200 лв. пари кеш на компанията) - средно годишна доходност 5-7%http://www.allianz.bg/site/index.php?page=pod_results
Коментар
Коментар