IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатива на банковите депозити.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Деси, дай ми ти на мен такъв съвет!
    Аз искам да чуя заслужилите инвеститори, а най накрая ще обобща.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      А нали искам съвет - дай твоята идея, какво да правя с 100 000 лв., коити не искам да ги инвестирам на БФБ, а искам да са ми ликвидни по-всяко време, като при депозитите, но с по-висока доходност- около 10% годишно.
      Деси, дай ми ти на мен такъв съвет!

Коментар

• Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнение
        Не знам защо, но цялата тема ми прилича на предаване от типа - Телешопинг
        А нали искам съвет - дай твоята идея, какво да правя с 100 000 лв., коити не искам да ги инвестирам на БФБ, а искам да са ми ликвидни по-всяко време, като при депозитите, но с по-висока доходност- около 10% годишно.

Коментар

• Не знам защо, но цялата тема ми прилича на предаване от типа - Телешопинг

Коментар

Мм даааа и ще си пиеш сам от болка , а няма да си излееш яда на друг.
            така е.

Коментар

Защо друг да губи моите пари?
              Не е ли по-добре да си ги губя сам? Поне заслугата ще е моя, а не чужда.
              Мм даааа и ще си пиеш сам от болка , а няма да си излееш яда на друг.

Коментар

Е само не ми казвай, че винаги си на зелено. Винаги се губи нещо в тоя живот.
                Защо друг да губи моите пари?
                Не е ли по-добре да си ги губя сам? Поне заслугата ще е моя, а не чужда.

Коментар

Парите които имам си ги управлявам сам, а пари за губене наистина нямам

Наздраве ако пиеш!
                  Е само не ми казвай, че винаги си на зелено. Винаги се губи нещо в тоя живот.

Коментар

Защото сам искаш да ги управляваш или нямаш кинти.
                    Парите които имам си ги управлявам сам, а пари за губене наистина нямам

Наздраве ако пиеш!

Коментар

Ми няма конкретна причина.
                      Защото сам искаш да ги управляваш или нямаш кинти.

Коментар

Дай довод защо?
                        Ми няма конкретна причина.

Коментар

• Zdravko

Каква поука са си взели хората ? Просто затишие пред буря, преди да си загубят парите.Има някаква дефлация поради спада на суровините, а те падат поради падащата Световна икономика.Да икономиката яко пада и статистиката лъже че се къса.Вече пада икономиката и в Китай а парите се концентрират в ръцете на много малко хора, които нищо не възнамеряват да правят с тях !
                          D.Y.F-091066

Коментар

Аз нямам.
                            Дай довод защо?

Коментар

Какво ще кажете за Pioneer Investments. Имате ли?
                              Аз нямам.

Коментар

• Какво ще кажете за Pioneer Investments. Имате ли?

Коментар

Working...
                                X