Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банковите депозити.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеА нали искам съвет - дай твоята идея, какво да правя с 100 000 лв., коити не искам да ги инвестирам на БФБ, а искам да са ми ликвидни по-всяко време, като при депозитите, но с по-висока доходност- около 10% годишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнениеНе знам защо, но цялата тема ми прилича на предаване от типа - Телешопинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМм даааа и ще си пиеш сам от болка , а няма да си излееш яда на друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗащо друг да губи моите пари?
Не е ли по-добре да си ги губя сам? Поне заслугата ще е моя, а не чужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕ само не ми казвай, че винаги си на зелено. Винаги се губи нещо в тоя живот.
Не е ли по-добре да си ги губя сам? Поне заслугата ще е моя, а не чужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПарите които имам си ги управлявам сам, а пари за губене наистина нямам
Наздраве ако пиеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗащото сам искаш да ги управляваш или нямаш кинти.
Наздраве ако пиеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи няма конкретна причина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДай довод защо?
Коментар
-
Zdravko
Каква поука са си взели хората ? Просто затишие пред буря, преди да си загубят парите.Има някаква дефлация поради спада на суровините, а те падат поради падащата Световна икономика.Да икономиката яко пада и статистиката лъже че се къса.Вече пада икономиката и в Китай а парите се концентрират в ръцете на много малко хора, които нищо не възнамеряват да правят с тях !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКакво ще кажете за Pioneer Investments. Имате ли?
Коментар
Коментар