IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатива на банковите депозити.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо ли ми прилича на инженеринг тази тема...? Уж заблудена дама пита за алтернатива на банковия депозит, за да се окаже накрая че продуктите, които тя предлага са най-добрата алтернатива. Разбира се, след няколко странци драма.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      много скъпо това!
      ето ти по евтино
      https://www.allianzglobalinvestors.d...0=DE0008475070

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        много скъпо това!
        Евтиното почти винаги излиза по-скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          http://www.pioneerinvestments.bg/Fun...logy&class=EUR

Едната част мисля да вкарам тука.
          много скъпо това!

Коментар

• Мастърнодове в Дарккойн. 20-на % годишна доходност.. естествено в дарккойн, но курса е горе-долу читав за последната половина година, а напоследък има и известен ръст..

Необходими са ви 1000DRK ($3280), в момента носят по 0.478191 на ден ($1.569)
            http://178.254.18.153/~pub/Darkcoin/...nts_stats.html
            Last edited by innergy; 02.03.2015, 17:04.

Коментар

• https://www.allianzglobalinvestors.d...t_id=fonds.all

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                Аз имам малко там и за 6 месеца съм 13.5% напред
                Таксата за влизане е 1.2%
                http://www.pioneerinvestments.bg/Fun...logy&class=EUR

Едната част мисля да вкарам тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Мерцедес, БМВ от автомобилните, големите банки дават доста добри дивиденти, Рош и Новартис от фармацията са ок. Нестле са ми скъпи. Това за по-големи компании. Иначе има доста по-малки които дават по 3-4 че 5-6% дивиденти. В Норвегия например са доста дашни .

Всъщност и прост етф върху Фтсе 100 ще ти дава над 3% дивидент.
                  А Алианц разглеждал ли си? Р/Е е около 10, което е значително под средното за общото застраховане, дивидентът също се върти около 3%, което ми се струва доста добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Ще ти го кажа по-просто и директно - все още не е направена никаква промяна в закона!
                    Заради ЕС ще направят няма къде да идат ! При втори такъв случай на фалит на банка няма кой да ги остави тия хубавци да не плащат половин година !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                      Колега сто процентова сигурност никога и никъде няма ! Всеки си има глава на раменете да мисли !
                      Ще ти го кажа по-просто и директно - все още не е направена никаква промяна в закона!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Колега, за това болднатото на колко % си сигурен?
                        Колега сто процентова сигурност никога и никъде няма ! Всеки си има глава на раменете да мисли !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                          Какво значение има рискови ли са или не щом депозитите до 100хил.евро са ти гарантирани ? Вижда се , че държавата плаща макар и със заеми ако нещо се случи ! А те промениха и закона, така че и да има проблеми сега ще плащат още по бързо !
                          Колега, за това болднатото на колко % си сигурен?

Коментар

Искам нещо, да не го мисля много и да ми носи 8-10% годишно, а не 1,5%.
                            Купи си долари, аз за три месеца съм вече 10% напред.

Коментар

По точно , къде да ги намеря тези търговски имоти. Земя вече си имам достатъчно.
                              Да 100 бона са малко, за търговски имоти ти трябват повече.Купи си 1.5 кила злато и чакай.

Коментар

Тези банки са рискови, които дават над 2% годишно по депозити.
                                Ипотеките паднаха до 5,6%, значи и депозитите ще падат още .
                                Какво значение има рискови ли са или не щом депозитите до 100хил.евро са ти гарантирани ? Вижда се , че държавата плаща макар и със заеми ако нещо се случи ! А те промениха и закона, така че и да има проблеми сега ще плащат още по бързо !

Коментар

Working...
                                X