Защо ли ми прилича на инженеринг тази тема...? Уж заблудена дама пита за алтернатива на банковия депозит, за да се окаже накрая че продуктите, които тя предлага са най-добрата алтернатива. Разбира се, след няколко странци драма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банковите депозити.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного скъпо това!
https://www.allianzglobalinvestors.d...0=DE0008475070
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного скъпо това!
Коментар
-
-
Мастърнодове в Дарккойн. 20-на % годишна доходност.. естествено в дарккойн, но курса е горе-долу читав за последната половина година, а напоследък има и известен ръст..
Необходими са ви 1000DRK ($3280), в момента носят по 0.478191 на ден ($1.569)
http://178.254.18.153/~pub/Darkcoin/...nts_stats.htmlLast edited by innergy; 02.03.2015, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАз имам малко там и за 6 месеца съм 13.5% напред
Таксата за влизане е 1.2%
Едната част мисля да вкарам тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМерцедес, БМВ от автомобилните, големите банки дават доста добри дивиденти, Рош и Новартис от фармацията са ок. Нестле са ми скъпи. Това за по-големи компании. Иначе има доста по-малки които дават по 3-4 че 5-6% дивиденти. В Норвегия например са доста дашни .
Всъщност и прост етф върху Фтсе 100 ще ти дава над 3% дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩе ти го кажа по-просто и директно - все още не е направена никаква промяна в закона!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКолега сто процентова сигурност никога и никъде няма ! Всеки си има глава на раменете да мисли !
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКолега, за това болднатото на колко % си сигурен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКакво значение има рискови ли са или не щом депозитите до 100хил.евро са ти гарантирани ? Вижда се , че държавата плаща макар и със заеми ако нещо се случи ! А те промениха и закона, така че и да има проблеми сега ще плащат още по бързо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИскам нещо, да не го мисля много и да ми носи 8-10% годишно, а не 1,5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПо точно , къде да ги намеря тези търговски имоти. Земя вече си имам достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТези банки са рискови, които дават над 2% годишно по депозити.
Ипотеките паднаха до 5,6%, значи и депозитите ще падат още .
Коментар
Коментар