IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам кеша след КТБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Само да попитам , без да се намесвам в дискусията ви...

Вие да познавате циганин, дето взема пенсия ???

Аз не съм чувал....Всички измират преди пенсионна възраст.....

"Циганите с бели якички" ни ядат вноските с безумни, независещи от доходността комисиони......!!!
    А ти ми кажи да си чувал за циганин без група инвалидност?
    Като точат от 15 до 50-годишни с инвалидни пенсии е същото.
    Last edited by andy2000; 17.11.2014, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Те се раждат пенсионери бре!!!
      От първото дете, което раждат между 11 и 13-тата си година, чак до гроб са пенсионери

Коментар

• Само да попитам , без да се намесвам в дискусията ви...

"Циганите с бели якички" ни ядат вноските с безумни, независещи от доходността комисиони......!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Чакай сега – родителите ни са внасяли в държавата цял живот, държавата им дължи пари – т.е. пенсия – а не ние. Мангау – откъде-накъде да сме длъжни да го дундуркаме? Току-що показаха по телевизията тримата отвратителни изверги, изпотрошили старците в Свиленградско – аз на тия ако имам власт въздуха ни няма да им дам да дишат, ти искаш да ги храня !!!

И не разбрах какво ми предлагаш: да стана Дуче ли?
          Е как ще им земеш въздуха бе импе, не си ли чувал, че хлебарките издържали на радиация...
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Чакай сега – родителите ни са внасяли в държавата цял живот, държавата им дължи пари – т.е. пенсия – а не ние. Мангау – откъде-накъде да сме длъжни да го дундуркаме? Току-що показаха по телевизията тримата отвратителни изверги, изпотрошили старците в Свиленградско – аз на тия ако имам власт въздуха ни няма да им дам да дишат, ти искаш да ги храня !!!

И не разбрах какво ми предлагаш: да стана Дуче ли?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Навит съм.
              Ами давай!
              Насочи на там усилията!!!!
              Кво ми рекламираш некадърници???
              Форуми, семинари, сбирки с Черешаря, Маврото, Чичо ти и всякакви, от които зависи капиталовия пазар и имането на парици на българина, които са недостъпни за Манго и за администрацията!!!!!

Аз съм изморен вече. Тимберицата ми е цялата в синини. Предавам се!!!

Схемата е елементарна.
              1. Процент за Бездънната каца НОИ родителите ни и манго /няма как, ще си ги дундуркаме/
              2. Процент който сам решаваш, дали да влиза в ПФ или в индивидуална пенсионна сметка.
              3. Доброволна вноска в ПФ или в индивидуалната пенсионна сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                У дупето
                Извратенец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Вижте каква е картинката при мен и дали щях да ги дам доброволно ако имах избор.
                  Дванадесет години внасяш, такси им плащаш и после им търси доходност

Получени суми 9177
                  Такси управление 446
                  Налична сума( изчислен през дялове) 9450

Дори и в КТБ да ги бях държал щяха да са х2
                  Интересно ми е, драги – в коя пенсионна компания си – може да ми речеш на лични. Ако ми кажеш и други неща – осигурителен доход и възраст, мога да ти кажа какво да очакваш на стари години като пенсия. Но като помислиш, не е толкова зле: не забравяй, че половината време си вкарвал пари ПРЕДИ финансовият срив – де е бил например Софикс от Пета до Осма година и де е сега?
                  Друго – ако тия пари бяха туряни в ДПФ, щеше да си напред още 900 кинта от намалени данъци и щеше да е друга картинката. Трето – тия пари са и наследяеми, нещо което често забравяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    А, ако ти разрешат същите тези пари да си ги сложиш по твоя си партида, която ти си управляваш и нямаш право да ползваш до осигурително събитие???
                    Навит съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Найн!
                      Данкешойн

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                        Пичове защо тук масово се води дискусията само с цитати? Това не е ли лека обида към възможносттите на събеседниците ви да си спомнят написаното 3 поста назад?
                        Cheers.
                        Предполагам заради няколкото нишки в дискусията. И за да е ясно кой на кого отговаря. Често в рамките на няколко минути се пускат няколко поста от различни хора.
                        Така например настоящият ми пост би изглеждал твърде не по темата, ако не е започнат с цитат на твоето мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Вижте каква е картинката при мен и дали щях да ги дам доброволно ако имах избор.

Получени суми 9177
                          Такси управление 446

Да бе! За това ти говоря! След таксите, а сега като се сринаха и депозитите ще се радваме и на минусчета.Поне инфлацията да компенсираха, а те хранят едни търтеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Хуу де, ама кво излиза? Плащам на НОИ, плащам на ДЗПО и да взема и доброволно да плащам, а? Да не съм Рокфелер, мамицата им крадлива.

Получени суми 9177
                            Такси управление 446

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                              Andy от мене : ++
                              Лошото е че тия неща не помагат на хората да разберат къде да си турят КТБ кеша. Само може би помагат да разберат къде да НЕ си го турят.
                              Добре де, и това е път към истината.Изключваме нещата едно по едно.

Коментар

• Andy от мене : ++
                                Лошото е че тия неща не помагат на хората да разберат къде да си турят КТБ кеша. Само може би помагат да разберат къде да НЕ си го турят.

Коментар

Working...
                                X