If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, нужно е да уточня, че става дума за дебитна карта, не кредитна и просто ми се налага. Ще ми преведат по-късно парите от заплатата, а нямам опция да чакам дотогава, затова ми се налага да тегля от БГ. И по-скоро въпросът е не откъде (предполагам, че навсякъде може), а къде е най-нисък процентът, някой беше споменал ПАРИБА, че си партнират с тях. Мерси
Провери в BAC какви са ти условията за теглене в чужбина. Може да няма допьлнителна такса или тя да ти бьде вьрната.
По принцип няма разлика от кьде теглиш, само има ограничение до 400 лв на ден от Борика.
А защо верно не вземеш да си питаш банката какви са ти таксите ? иначе от всеки банкомат можеш да теглиш и в големите вериги/ресторанти/хотели няма проблем да се прави плащане през картата...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
На кептъна на тази лодка му идваше скъпо през JPMorgan Chase's и му направих във ПИБ и е доволен , а и лятото четвърта година са по ЕU адриатика и бодшоу Монако .... нета за какво е ;- мисля че не само в ЕU му е по сгодно
Здравейте, живея в САЩ и ми се налага да се върна в България за около месец. Имам карта Visa на Bank of America, които нямат клон у нас. Някой знае ли с коя банка бих могъл да тегля пари тук и съответно, ако е с много, с коя таксата от банкомат е най-ниска? Благодаря предварително
Мисля че е по-добре да носиш долари или евро и да обмениш. Таксата в нормалните чейнж бюра няма да е по-висока от таксите за првеод чрез банкомат. Гаранция. А в България кешът си е кеш.
Но с долари не можеш да се разплащаш почти никъде, докато с евра може тук-там. Особено в курортите.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Здравейте, живея в САЩ и ми се налага да се върна в България за около месец. Имам карта Visa на Bank of America, които нямат клон у нас. Някой знае ли с коя банка бих могъл да тегля пари тук и съответно, ако е с много, с коя таксата от банкомат е най-ниска? Благодаря предварително
Абе до колкото знам тия с такива карти ги арестуват още на границата. Нещо имало в чипа.
Би следвало в ПАРИБА да са ти най-ниски таксите, щото си партнират с БоА, обаче май има само един банкомат в България
А и не си казал за дебитна или кредитна иде реч
Както и да е. Едва ли ще са по-високи от 3-5 евра таксите
Коментар