С VISA теглиш и плащаш навсякъде. Таксите са на BoA. Питай тях!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bank of America - въпрос за България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michael_popov Разгледай мнениеЗдравейте, живея в САЩ и ми се налага да се върна в България за около месец. Имам карта Visa на Bank of America, които нямат клон у нас. Някой знае ли с коя банка бих могъл да тегля пари тук и съответно, ако е с много, с коя таксата от банкомат е най-ниска? Благодаря предварително
Житейския опит: имах дебитна карта BoA от студенската бригада и си теглих от български банкомат - възстановентие американски данъци ....
Както и колегата е посочил по долу - 1000 долара джобни и няма да се занимаваш с глупости.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michael_popov Разгледай мнениеЗдравейте, живея в САЩ и ми се налага да се върна в България за около месец. Имам карта Visa на Bank of America, които нямат клон у нас. Някой знае ли с коя банка бих могъл да тегля пари тук и съответно, ако е с много, с коя таксата от банкомат е най-ниска? Благодаря предварително
Коментар
-
Bank of America - въпрос за България?
Здравейте, живея в САЩ и ми се налага да се върна в България за около месец. Имам карта Visa на Bank of America, които нямат клон у нас. Някой знае ли с коя банка бих могъл да тегля пари тук и съответно, ако е с много, с коя таксата от банкомат е най-ниска? Благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар