Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли бързи кредити от небанкови институции?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ инвеститорски форум и да нямате по два бона а да теглите кредити с 30% лихва е те това не го разбирам.А да взимаш кредит за да пазаруваш ходиш на почивка или да си купиш лаптом е меко казано проява на безумие.Става дума за истински тъпаци.Това с овърдрафтите и кредитните карти е за баламурници и голтаци.
Успех и по леко с първака че те хваща бързо и пишеш небивалици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ инвеститорски форум и да нямате по два бона а да теглите кредити с 30% лихва е те това не го разбирам.А да взимаш кредит за да пазаруваш ходиш на почивка или да си купиш лаптом е меко казано проява на безумие.Става дума за истински тъпаци.Това с овърдрафтите и кредитните карти е за баламурници и голтаци.Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
В инвеститорски форум и да нямате по два бона а да теглите кредити с 30% лихва е те това не го разбирам.А да взимаш кредит за да пазаруваш ходиш на почивка или да си купиш лаптом е меко казано проява на безумие.Става дума за истински тъпаци.Това с овърдрафтите и кредитните карти е за баламурници и голтаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеПо-добър вариант е кредитна карта.
С лимит примерно 2 000 лв. - ползваш когато ти потрябват.
А лихвите въпреки, че по кредитните карти са доста високи, все пак са по ниски от тези на бързите кредити.Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАми нормално, с нашето здравно осигуряване, случва се.
Иначе причини за вземане на бърз кредит има много, не само здравословни, може и колата да се развали и да трябват пари за ремонт, може телевизора да сдаде багажа, бойлера да го последва, и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ad8 Разгледай мнениеПолзвам, знам че не е нещо ефективно, но понякога ефективността остава на заден план. Добрата новина е че за последно ползвах 250лв. тази пролет, т.е. скоро не съм ползвал. Лошата е, че тогава нямах избор, беше за лекари и лекарства. Здравно осигурен съм, но явно това беше без значение, всичко си платих пак. Колко и да не одобрявам бързите кредити, те ми спасиха положението.
А за ромите, на тях определено не им дават бързи кредити. Това го казвам от наблюденията ми когато съм теглил и плащал такива. Някой може и да им дава, обаче после какво прави за да събере парите си нямам идея.
Иначе причини за вземане на бърз кредит има много, не само здравословни, може и колата да се развали и да трябват пари за ремонт, може телевизора да сдаде багажа, бойлера да го последва, и т.н.
Коментар
-
Ползвам, знам че не е нещо ефективно, но понякога ефективността остава на заден план. Добрата новина е че за последно ползвах 250лв. тази пролет, т.е. скоро не съм ползвал. Лошата е, че тогава нямах избор, беше за лекари и лекарства. Здравно осигурен съм, но явно това беше без значение, всичко си платих пак. Колко и да не одобрявам бързите кредити, те ми спасиха положението.
А за ромите, на тях определено не им дават бързи кредити. Това го казвам от наблюденията ми когато съм теглил и плащал такива. Някой може и да им дава, обаче после какво прави за да събере парите си нямам идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеНе си много прав за МАНГО КРЕДИТ, в смисъл чувал съм че на роми почти винаги отказват. Което е нормално заради почти 100%-ния риск от завличане. И аз да бях лихвар, и аз нямаше да давам на роми без никакво обезпечение. Какво ще му вземеш после на рома като не ти върне парите?
А това за 8-ми клас, също не си прав. Понякога хората нямат избор, знаят че не е добре, но нямат друг вариант. Имам приятели, дори висшисти, вземали такива кредити. Тук не ти трябва много акъл за да сметнеш, просто не винаги имаш избор какво да правиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНяма на света човек завършил 8 клас и в добро здравословно състояние,който да ползва подобно нещоМАНГО КРЕДИТ
А това за 8-ми клас, също не си прав. Понякога хората нямат избор, знаят че не е добре, но нямат друг вариант. Имам приятели, дори висшисти, вземали такива кредити. Тук не ти трябва много акъл за да сметнеш, просто не винаги имаш избор какво да правиш.
Коментар
-
Бързите кредити стават все по-популярни, говоря по няблюдения на хората около мен. Допреди 4-5г. дори не бях чувал за това чудо, но след масовото обедняване на хората, или поне на болшинството хора които познавам през последните 4-5г., все по-често срещам приятели теглили такива бързи кредити. Аз засега не съм опирал до тях, дано и да не ми се налага. От приятелите ми, около половината са имали или имат вземане-даване с бързи кредити. И тези реклами по телевизиите, с времето и други подобни, донякъде са малко подвеждащи. Не че и на банките не са подвеждащи. По принцип считам, че реклами на цигари, алкохол, кредити и хазартни игри не трябва да има.
Коментар
Коментар