Всички сте прави. Това зависи от гледната точка на човек. Само ми обяснете, като пътувате навън, аджаба, как си правите резервациите ( ако не плащате кеш, де?) Навсякъде искат кредитна карта. Рент а кар как взимате, бе инвеститори? Как си плащате таксито, а? Да, в брой.Ама ноже и с картааа и си спестяваш бакшиша. Самолетен билет, как се чекирате он-лайн? Карти трябват, картии. Но да не спамя темата. Само за Бате Пешо, който е ценен от съфорумниците и аз не искам да го подценявам, та да споделя: Скапа ми се уред, който трябваше да сменя. Цена в магазина 1150. С бърз кредит 1350. Не е 30% нали? СФТРД тогава 1.95 левчета.(1.95х589=1148 лева) Това прави 589 артии х 0.19 стинки дивидент = 112 лева. + ръст досега до 2.75х589=1619 лева. Т. е. 1619-1148 = 471 + дивидента от 112 = 583 лева. - 200 лева разлика лихва за уреда = 380 чисти. Триста лева са нищо, много хора ще кажат, ама както смяташ за триста, тъй ще смяташ и за Хикс по триста.
Да нямаш два бона да извадиш, ехааа,ами имам ама за к'во да ги давам на сулю и пулю, най-ме кефят тия с боновете дет ги вадят, после слагат газ на Бе Ем Ве тата......
Да нямаш два бона да извадиш, ехааа,ами имам ама за к'во да ги давам на сулю и пулю, най-ме кефят тия с боновете дет ги вадят, после слагат газ на Бе Ем Ве тата......
Коментар