IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Към настоящия момент най-изгоден е Депозит + с допълнително закриване на депозита всеки един-два месеца и откриване на нов депозит. По този начин се получава капитализиране на лихвата доста по-често, отколкото по принцип би позволила банката (само в края на годината).

До скоро имах депозит в КТБ, но изтеглих парите си и част от сумата вложих на борсата. Другата част може да вложа пак на борсата, а може и да я върна в КТБ. Ще видим.

Коментар

• Парите ми бяха там, впрочем. Бях доволен, но си ги дръпнах. Премислих и реших - предпочитам по-малко печалба и чиста съвест.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
        лорде, ти и топки нямаш вече..
        не само си рязан, ами си и скопен
        Боли те к--а, ти нали си топчест. Само не знам, колко деца направи с тези топки, май николко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          А, честит ти праздник и да възкръснеш!
          КТБ според мен е възможна банка само в България и при криентелистки метод на управление на страната. Това е неизкоренимо в БГ и затова аз реших, че тази банка все пак не е пирамида, а би била печеливша при всички управления. Споменавам държавното управление защото тя пряко зависи от него.
          Ползвам депозит 4х4 за малка сума, като падежа си спомням , че е този месец, но дори не поглеждам датата, защото не желая да тегля парите, а да добавя още.
          За суми до 50К лева лихвата е 6,9%, което си е добра консервативна доходност. Средната ми от отдаване под наем в момента ми е 6%. Лихвата по потребителски кредит за избрани "ВИП Торгпром" ми е 7,9%. Въпреки това съм си оставил и депозита и кредита. Кредитът не ми е към тази банка. Към друга е която малко мушмороци са я чували, също като някои сребърни плакети
          Клонът на КТБ в който сключих договора за депозит е меко казано на некомуникативно място!
          лорде, ти и топки нямаш вече..
          не само си рязан, ами си и скопен

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
            Здравейте, интересуват ме мнения Ви за КТБ и продуктите - депозит + и др. Който има пряко впечатление нека каже.
            А, честит ти праздник и да възкръснеш!
            КТБ според мен е възможна банка само в България и при криентелистки метод на управление на страната. Това е неизкоренимо в БГ и затова аз реших, че тази банка все пак не е пирамида, а би била печеливша при всички управления. Споменавам държавното управление защото тя пряко зависи от него.
            Ползвам депозит 4х4 за малка сума, като падежа си спомням , че е този месец, но дори не поглеждам датата, защото не желая да тегля парите, а да добавя още.
            За суми до 50К лева лихвата е 6,9%, което си е добра консервативна доходност. Средната ми от отдаване под наем в момента ми е 6%. Лихвата по потребителски кредит за избрани "ВИП Торгпром" ми е 7,9%. Въпреки това съм си оставил и депозита и кредита. Кредитът не ми е към тази банка. Към друга е която малко мушмороци са я чували, също като някои сребърни плакети
            Клонът на КТБ в който сключих договора за депозит е меко казано на некомуникативно място!

Коментар

• Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Здравейте, интересуват ме мнения Ви за КТБ и продуктите - депозит + и др. Който има пряко впечатление нека каже.
              Смачкай боклука!
            Working...
            X