Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКато нищо от 1.11 ще се окаже образно невалиден.
Нещо утихнаха като цяло нещата за държавните пари, дали има връзка?
Бройки и препоръки нямам!
Коментар
-
Те тия нива са им от поне 4-5 години,дори са имали и 8,5 %.
Трябва да се има впредвид и ,че по преференциалният депозит не се плаща данък върху лихвите и с това успяха да дръпнат много депозити ,ама очаквам и тук нещо да се промени ,...
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСега погледнах, тия дават 8.25% за депозит над 100к
Това е ужасно много, за пари ли са я закъсали??? то има кредити вече с по-ниска лихва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеДепозит + е безсрочен и все още се предлага.
Нещо утихнаха като цяло нещата за държавните пари, дали има връзка?
Бройки и препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
Аа ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБаси таш.... аз го направих само преди 3 месеца 4х4 и ето, че отпада
Махам го оттам и обръщам в ВSO или атерки............
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
Махам го оттам и обръщам в ВSO или атерки............
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе издребнявайМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
Аа ???
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение.... дали ще ти се капитализира лихвата веднъж годишно или на 3 месеца, няма абсолютно никаква разлика!
Аа ???
Last edited by Колчо Слепеца; 12.09.2013, 16:06.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар