Първоначално изпратено от No money, no credit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДнес научих нещо ново, ако изтеглиш дори 1лв. от главницата по депозит 4Х4, отпадат условията по сключения договор. Ако само го пълниш или теглиш само лихвата-остават.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
В младостта е надеждатаПървоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеИ в ПИБ са наслагали едни дечурлига.. преди няколко месеца ми трябваха левове и отивам в офиса и викам.. "да ви продам 50к евро от сметката" и оня келеш на щанда звъни за курс и вика "продаваме евро"
Само от смяната при курс "продава" вместо курс "купува" бях напред с 500лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТам каките са малко афиф, имат още много да учат от пибата
Само от смяната при курс "продава" вместо курс "купува" бях напред с 500лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТам каките са малко афиф, имат още много да учат от пибата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОказва се, че спират 4х4 и +, но тия при заварено положение остават.
Даже едва ли не во веки, щото са без срок и само по твое желание го прекратяваш.
Безсрочните са явно без данък.
Мнение и препоръки нямам, една кака каза по телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТака е, обаче никое правителство не може да спре вятъра да не духа.
Коментар
-
малко детайли
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеВятър..... И извода какъв е?!
За мен щом толкова години съществува КТБ-то , вярвам , че следващите поне 5-6 ще остане,а и едни араби вкараха няколко милиона ,та докато не ги изтеглят и аз съм там ... .Клиент съм при КТБ от над 10г. и съм доста доволен ,въпреки че с кредита нещо не се получи , но депозитите им са No.1.
А това с Мудис за смъкването на рейтинга не го разбрах - честно,но сега по темата.
Налагало ми се да посещавам следните офиси :
Варна
бързо обслужване в офиса, но улицата е много оживена,а има паркинг само за 1 л.кола и губя поне 20-30мин всеки път.
Видин
Не съм бил лично,но колегите изказват добри впечатления.
Гоце Делчев и Доспат
Бил съм само по веднъж.Всичко е ок.
Пловдив
До Новотела има платен паркинг ,но почти всеки път паркирам и пред банката/може би късмет/. По обслужването нямам забележки и охраната също на ниво.
Пазарджик
Докато намеря офиса Ви - големо лутане падна,иначе обслужването е ок.
Ст.Загора
С паркирането няма проблем.Централният офис е малко мрачен и едни климатици "бухат" и лете , и зиме - определено има проблем с вентилацията.Иначе обслужването е бързо и на ниво, за разлика от другия им офис ,където пенсионерите си плащат "ВиК"-сметките ,а едната от служителките им не е от най-любезните ...
Хасково
Паркирането е проблем в малката уличка ,въпреки че има платен паркинг на близо,но офисът е много светъл и обслужването е перфектно.
Харманли
Паркирането в по-малкия град е доста по-лесно.Офисът на площада и обслужването са ок.
Успех на КТБ-то и на "БОТЕВЪ"не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
Коментар