IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В крайна сметка за привържениците на консервативното инвестиране спирането на депозитите на КТБ си е край на една ера.Вече няма къде да се намери толкова висока доходност.Както дадох пример по долу само Инвестбанк-7.00% и ПИБ 6.55% дават що годе прилична лихва.Обаче това за 3 години да си затворите парите.Може би ще се наложи да се огледа имотния пазар, ама трудно се намира 6-7% възвращаемост от наеми.Аз съм смятал клони около 5% при що годе добрите жилища.При панеляцете има по висока ама за нищо не бих купил панел.
    Не съм вярвал, че да има пари човек е такава грижа ама освен да допълвам сегашните депозити друго не виждам.
    Фондовия пазар в България е помия и никога няма да сложа и една стотинка в него докато има мажоритари със 80%, Имам пари на сини чипове на Дау още от 2005-тта.Доходността е отлична ама курса на долара ми прави сметките криви.Но това e единствената алтернатива на добрата лихва по депозит.Компании които над 40 години снасят дивидент всяка година все повече и повече (PG, JNJ, KO, CVX).

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Принципно по-долу май споделих, че с махането ноември им звънях, казаха че остават, така както и други стари с годините им седели. Само да не сваляш под минимума. Странно, но факт. Иначе няма да е лошо да се сбира лихва на 7.5 с кредит от 5-6, ама пусто не ги свалят толкова...
      ГЯВОЛ СИ ТИИИ
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Еми няма какво да ги питаш аз вчера теглих и нямаше проблеми.Става дума за депозит+.От него теглих
        Ок, няма да звъня, няма да се занимавам с глупости...
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          Между другото и аз мисля, че тука се изписват големи простотии. Утре ще звънна на КТБ, имам депозит+, да ги питам дали мога да си тегля. Почти 100% съм убеден, че ще могат да си тегля, няма да имам проблем и т.н.
          Еми няма какво да ги питаш аз вчера теглих и нямаше проблеми.Става дума за депозит+.От него теглих

Коментар

• А относно написаното от Yanchev имам няколко въпроса....

Тези 14,5 % доходност както го пишеш излиза, че са на годишна база, което е комично....
            Дай да видим доходността последните 10 години и като нищо средната ще е 1-2%. Разбирам те, че се опитваш да си продаваш продуктите, но недей да заблуждаваш хората, това не е правилния начин за продажба.

Поздрави
            Last edited by andy2000; 04.02.2014, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
              Ами пробвай и сподели-на мен лично на гише ми казаха ,че на може да се тегли дори един лев освен лихвата...
              Аз незнам какво още го дъвчете след като ясно ви казах, че и след теглене, след края на предлагане на продукта - то лихвата остана същата и се олихвява със същия %.
              Следваща стъпка е да ви цитирам точния текст от банкирането ли???
              Относно гарантираността - поне на сайта са си го отбелязали и не виждам защо се терзаете?

Уважаеми клиенти,

Вашите вложения в Корпоративна търговска банка АД са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките при условия и размер, определени в Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                Не пречи да се олихвяват -каква е обаче вероятността да не пипнеш дори един лев(освен лихвата) за вечни времена реално...
                Абе хубаво беше ама свърши ,пиши все пак де...
                Относно депозит 4х4 това е отговора :

"Депозитът ще продължи да се подновява автоматично на всеки падеж, при сключените в началото условия,докато не бъде прекратен от Ваша страна или другите условия, които водят до прекратяването му, посочени в договора."

Коментар

• Noah, така е правилно са ти казали.За жалост не може да се тегли и лев от главницата.Но няма пречка ако си под 50 000 и станат 50 001 да ти дадат по високата лихва.

Коментар

• Животозастрахователите говорят и правят всичко защото за всеки сключен договор вземат комисион, както тези досадници от мобилните оператори, които всеки път като си плащаш сметката или влезеш в магазин те наобикалят и като сектанти започват да ти обясняват колко супер, мега, свръх изгоден нов промоционален план ти предлагат, който утре обаче изтичал и ти трябвало си да решиш веднага

Коментар

Между другото и аз мисля, че тука се изписват големи простотии. Утре ще звънна на КТБ, имам депозит+, да ги питам дали мога да си тегля. Почти 100% съм убеден, че ще могат да си тегля, няма да имам проблем и т.н.
                      Ами пробвай и сподели-на мен лично на гише ми казаха ,че на може да се тегли дори един лев освен лихвата...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Ako кандидатствам в европейска банка, дали ще ми откажат (свободно движение на капитали
                        Да, този бизнес банките сами си го правят и не са склонни да го делят с някой. Ако питаш за преди 7-8 години, преди финансовата криза, можеше. И пак възможностите бяха твърде ограничени.
                        Сега и да става предполагам възможностите са в разни незнайни банки (на островите Ман да речем). Ако успееш да ги убедиш да ти дадат кредит, давай...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          ..Иначе няма да е лошо да се сбира лихва на 7.5 с кредит от 5-6, ама пусто не ги свалят толкова...
                          Ako кандидатствам в европейска банка, дали ще ми откажат (свободно движение на капитали
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Недей, днес си правих превод , Всичко което е сключено до момента по Преференциален безсрочен - си действат до отмяната им ! За сега няма такава, но спират предлагането им !

Коментар

Принципно по-долу май споделих, че с махането ноември им звънях, казаха че остават, така както и други стари с годините им седели. Само да не сваляш под минимума. Странно, но факт. Иначе няма да е лошо да се сбира лихва на 7.5 с кредит от 5-6, ама пусто не ги свалят толкова...

Коментар

• Между другото и аз мисля, че тука се изписват големи простотии. Утре ще звънна на КТБ, имам депозит+, да ги питам дали мога да си тегля. Почти 100% съм убеден, че ще могат да си тегля, няма да имам проблем и т.н.
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X