IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едва ли ще могат да си го позволят още дълго време ,при условие че цената на ресурса е в пъти по-ниска .Просто ако го направят изведнъж ще се "оголят "доста .Сигурно ще изчакат да продадат някой актив ,да завъртят колелото .... ,сигурно до края на годината .Ножът е в тях

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Tooooва ,нещо с 8,25 не го разбрах.Има 8,5левов и 7,5евров ноооо 8,25?
      Депозитът е с нарастваща лихва в зависимост от сумата в сметката. По условията от моя договор качването на най-горния праг носи лихва от 8.25%.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Предполага се, че и %-тите идват и по сметката нали така ? Не са само по договор ?
        Баси въпроса! Да не би да смяташ, че е възможно и да не идват?! Ти да не живееш още в годините на мутрите и пирамидите бе, човек??

Коментар

• Това ми беше отговорено на запитването

Здравейте,

Беше спряно предлагането на сключване на нови договори за този депозит, но промяна по условията на вече откритите депозити, няма.

Условията по сключените договори (вкл.лихви) се запазват същите, каквито са по договор. Към момента не се предвижда промяна по условията.

Поздрави,
          Даниел Делибашев
          Директор
          Дирекция „Call centre”
          Управление „Обслужване на клиенти”
          КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА АД

Е-mail: sofia.ddelibashev@corpbank.bg
          0 700 1 8888 - Телефон за контакт
          1 8888 - За абонати на Виваком и Глобул
          149 888 - За абонати на Мтел
          www.corpbank.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Lumina Разгледай мнение
            Потвърждавам и аз, че моят Депозит+ в КТБ си е непокътнат на лихва 7.5%, а скоро ще стане и 8.25%.
            Лихвата човек може да си види как се начислява ежедневно във виртуалното банкиране, на секция Справки, после Експозиция и после кликва върху сметката в дясно. Сумата, която се капитализира в края на годината е същата. Завареното положение си е заварено положение. Не знам дали ще остане така до живот, но много се надявам, разчитам за пенсията си на тази сметка. Тя е капитал сама по себе си - същинско съкровище на фона на срива на лихвите от последните години!
            Tooooва ,нещо с 8,25 не го разбрах.Има 8,5левов и 7,5евров ноооо 8,25?
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Явно това е някаква шегичка с 31.02 нема такава дата ...и такъв процент при депозитите от 7,5 % ..това е явно в сънищата ти
              Сега макса на годишен депозит е 3,25 % според мен
              Потвърждавам и аз, че моят Депозит+ в КТБ си е непокътнат на лихва 7.5%, а скоро ще стане и 8.25%.
              Лихвата човек може да си види как се начислява ежедневно във виртуалното банкиране, на секция Справки, после Експозиция и после кликва върху сметката в дясно. Сумата, която се капитализира в края на годината е същата. Завареното положение си е заварено положение. Не знам дали ще остане така до живот, но много се надявам, разчитам за пенсията си на тази сметка. Тя е капитал сама по себе си - същинско съкровище на фона на срива на лихвите от последните години!

Коментар

• Първоначално изпратено от Argent Разгледай мнение
                Разбира се, ежегодно, неизменно с вальор 31.12.
                При някои мисля и ежедневно.

Коментар

• Разбира се, ежегодно, неизменно с вальор 31.12.

Коментар

Аз имам договор за преференциален безсрочен депозит от 2006 г. с лихва 8,5% за сума над 25 000 лв. Този продукт не се предлага поне от 3 - 4 години, досега никой не ми е променил лихвата.
                    Предполага се, че и %-тите идват и по сметката нали така ? Не са само по договор ?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Аз имам договор за преференциален безсрочен депозит от 2006 г. с лихва 8,5% за сума над 25 000 лв. Този продукт не се предлага поне от 3 - 4 години, досега никой не ми е променил лихвата.
                      Това е супер 8 години на този процент 8,5, аз съм на 6,5, но сега процентите отиват навсякъде наполовина на тези 8,5 и са 4-5% макс. и просто не вярвам че КТБ ще ги запази тези над 6% и повече до края на тази година. Все пак си гледат и печалба, доколкото съм наясно с 2 месечно предизвестие когато решат могат да ни намалят лихвите. Ако не могат значи техните юристи и експерти здраво са ги прецакали.

Коментар

• Аз имам договор за преференциален безсрочен депозит от 2006 г. с лихва 8,5% за сума над 25 000 лв. Този продукт не се предлага поне от 3 - 4 години, досега никой не ми е променил лихвата.

Коментар

• Няма проблем да се тегли, вкарва, абсолютно същият си е, както когато е бил отварян. И аз съм с депозит+, днеска вкарвах пари. Изрично ги питах, мога ли да тегля и т.н.
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• ако теглиш пари договора с високите проценти остава ли?

Коментар

• Относно КТБ

Сключих договор с КТБ по Депозит+ през началото на месец август 2013,днес ме увериха от банката,че няма да има промени по договорите ни отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                                По принцип аз имам безсрочен депозит от 31.02.2014г. левов на 7.5%
                                Направих и един на юро на 18.03.2014г.с 3000 евро на по ниска лихва но с опция за нарастване на лихвата спрямо сумата!
                                Как мислите безсрочния дали ще се олихвява до живот?
                                Явно това е някаква шегичка с 31.02 нема такава дата ...и такъв процент при депозитите от 7,5 % ..това е явно в сънищата ти
                                Сега макса на годишен депозит е 3,25 % според мен

Коментар

Working...
                                X