IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази тема изглежда че ще става все по актуална. Поради една или друга причина

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Нещата май вървят към сговняване

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-vasi...-16867027?nt=4
      нещата вървят към разчистване на сметки, натам вървят нещата. Готвят се следващите, които ще ни управляват и гледай какво става.

Коментар

• Оказа се, че "до момента не са извършвани такива действия в сгради на банкови институции и офиси на медии" -- става дума за "множество действия по разследването, включително претърсване и изземване на документи в офиси на търговски дружества"

Източник -- към 15:30 часа.

Коментар

• Прав си, има разлика в инструментариума. Но тогава не бяха само слуховете, а и доста се изля върху бай Цеко за Банско, Витоша. Май имаше и проверки за концесии, договори. Пък ако си спомняте май зимата беше Цветан Василев някъде из Европа каза, че предстои коренна промяна в политическия живот у нас. Такива работи не се забравят и се припомнят в подходящ момент. Абе от тн топ банкери у нас си, що ти трябва да се мешаш в политиката...

Коментар

• Първоначално изпратено от goshe Разгледай мнение
            Бе то преди 4-5г така бяха нарочили и ПИБ. Та като се юрнаха колеги и познати да теглят...
            Абе там беше друга ракия, доколкото помня.Имаше слухове за фалит и затова хората се юрнаха да теглят.В КТБ нахлува милиция и прокуратура,което е различно,кажи речи...

Коментар

• Бе аз нямам май спомен, ама някой ако има за наказани по оная графа за уронване на банков престиж или нещо подобно - нека спомене!

Коментар

• Бе то преди 4-5г така бяха нарочили и ПИБ. Та като се юрнаха колеги и познати да теглят...

Коментар

• Нещата май вървят към сговняване

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-vasi...-16867027?nt=4

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Като я изкарат ,друг ще вкара
                    Ами тук не съм много убеден.Кой ще вкара пари? Няма да е държавата.Цецо си развали отношенията с много играчи покрай експанзионистичната си политика.Освен това името му се свързва с ДПС и така ще си остане вовеки.Може играчите вече да са си дръпнали парите и чрез продажбата на БТК-то да се търси вливане на ликвидност.
                    Да не говорим,че и Петрол му виси на врата.

На мен ми прилича да има връзка между руските санкции, Маккейн и внезапните действия на прокуратурата спрямо банката. Имам акции та да видим.
                    Това също е възможно, но тази акция на прокуратурата ми се струва пушилка.Освен, ако не докажат,че е финансирал свързани фирми и то със суми надвишаващи позволените.
                    Не съм чел закона, ако някой знае дали има такъв текст би ми било интересно
                    Каквито и войни да водят, за мен, КТБ е в графата Too Big to Fail, както Уникредит, ДСК,ПИБ и 2-3 други,така че не биха направили глупостта да я сринат...
                    Last edited by andy2000; 12.06.2014, 13:47.

Коментар

• На мен ми прилича да има връзка между руските санкции, Маккейн и внезапните действия на прокуратурата спрямо банката. Имам акции та да видим.

Коментар

• Като я изкарат ,друг ще вкара
                        Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Банда, какво ви е мнението по въпроса.

1.Появиха се слухове за разрив между Цецо Василев и Пеевски
                        2.Цецо търси на кой да продава БТК.Уж искаше да оздравява и да продава на стратегически инвеститор,а сега е на зор явно и ще се навие и на финансов...
                        3.Прокуратурата (или СДВР) привиква Цецо на разпит по сигнала на Протестна мрежа
                        4.Цензурата плюе прекалено мощно по ДПС-то и наистина прави заявка да ги помести от позицията на балансьор
                        5.Точки от 1 до 4 са пушилка за заблуда на врага - българския гражданин

Та въпроса е, ако ДПС-то и оманските шейхове си изкарат парата от КТБ,кво правим с банката

Коментар

• Банда, какво ви е мнението по въпроса.

1.Появиха се слухове за разрив между Цецо Василев и Пеевски
                          2.Цецо търси на кой да продава БТК.Уж искаше да оздравява и да продава на стратегически инвеститор,а сега е на зор явно и ще се навие и на финансов...
                          3.Прокуратурата (или СДВР) привиква Цецо на разпит по сигнала на Протестна мрежа
                          4.Цензурата плюе прекалено мощно по ДПС-то и наистина прави заявка да ги помести от позицията на балансьор
                          5.Точки от 1 до 4 са пушилка за заблуда на врага - българския гражданин

Та въпроса е, ако ДПС-то и оманските шейхове си изкарат парата от КТБ,кво правим с банката

Коментар

• Първоначално изпратено от Investor BG
                            Тези 40 млрд в банките са доста повече от това което имаше 95-6 и предполагам в не малко тъмни офисчета са изплезили големите езици и си мислят разни работи. Не казвам, че ситуацията е същата както преди, но риска, особено с толкова пари е реален. Кой както иска да си мисли, за мен е така.
                            Чисто теоретически ми е интересно, как си представяш хората от тъмните офисчета да направят нещо на частните банки? Възможно е единствено лицата, които стоят зад банките, и то българските банки, да решат да източат някой и друг лев, т.к. надзор от страна на БНБ няма никакъв. Тук идва въпроса - защо да го правят, при положение, че банките им печелят, поне на хартия - КТБ,ПИБ,ЦКБ,Инвестбанк са печеливши ...
                            Last edited by andy2000; 12.05.2014, 22:30.

Коментар

• Аз лично се озъртам къде да ги наместя ,ако дойде денят X

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Нещо не ти се отдава мисленето.Каква е разликата от това да изпратиш писмата преди месеци и след месеци,още повече пък на края на годината и то на куп.Ако това не ти стига като довод,къде е логиката да обявяват три месеца предварително,че еди кой си депозит вече няма да се предлага след определена дата?Нещо не е наред налълно но това с писмата звучи не реално

Колеги,

Едно малко уточнение от мен. Не са 3 месеца, а 2. И това
                                е регламентирано в общите условия на банката. Прочетете внимателно.
                                Решението на УС е от края на януари. Влизането в сила може да е не
                                по - рано от 2 месеца след решението.

Поздрави и успехи на всички!

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X