Тази тема изглежда че ще става все по актуална. Поради една или друга причина
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
Коментар
-
Оказа се, че "до момента не са извършвани такива действия в сгради на банкови институции и офиси на медии" -- става дума за "множество действия по разследването, включително претърсване и изземване на документи в офиси на търговски дружества"
Източник -- към 15:30 часа.
Коментар
-
Прав си, има разлика в инструментариума. Но тогава не бяха само слуховете, а и доста се изля върху бай Цеко за Банско, Витоша. Май имаше и проверки за концесии, договори. Пък ако си спомняте май зимата беше Цветан Василев някъде из Европа каза, че предстои коренна промяна в политическия живот у нас. Такива работи не се забравят и се припомнят в подходящ момент. Абе от тн топ банкери у нас си, що ти трябва да се мешаш в политиката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от goshe Разгледай мнениеБе то преди 4-5г така бяха нарочили и ПИБ. Та като се юрнаха колеги и познати да теглят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКато я изкарат ,друг ще вкара
Да не говорим,че и Петрол му виси на врата.
На мен ми прилича да има връзка между руските санкции, Маккейн и внезапните действия на прокуратурата спрямо банката. Имам акции та да видим.
Не съм чел закона, ако някой знае дали има такъв текст би ми било интересно
Каквито и войни да водят, за мен, КТБ е в графата Too Big to Fail, както Уникредит, ДСК,ПИБ и 2-3 други,така че не биха направили глупостта да я сринат...Last edited by andy2000; 12.06.2014, 13:47.
Коментар
-
Като я изкарат ,друг ще вкараПървоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБанда, какво ви е мнението по въпроса.
1.Появиха се слухове за разрив между Цецо Василев и Пеевски
2.Цецо търси на кой да продава БТК.Уж искаше да оздравява и да продава на стратегически инвеститор,а сега е на зор явно и ще се навие и на финансов...
3.Прокуратурата (или СДВР) привиква Цецо на разпит по сигнала на Протестна мрежа
4.Цензурата плюе прекалено мощно по ДПС-то и наистина прави заявка да ги помести от позицията на балансьор
5.Точки от 1 до 4 са пушилка за заблуда на врага - българския гражданин
Та въпроса е, ако ДПС-то и оманските шейхове си изкарат парата от КТБ,кво правим с банката
Коментар
-
Банда, какво ви е мнението по въпроса.
1.Появиха се слухове за разрив между Цецо Василев и Пеевски
2.Цецо търси на кой да продава БТК.Уж искаше да оздравява и да продава на стратегически инвеститор,а сега е на зор явно и ще се навие и на финансов...
3.Прокуратурата (или СДВР) привиква Цецо на разпит по сигнала на Протестна мрежа
4.Цензурата плюе прекалено мощно по ДПС-то и наистина прави заявка да ги помести от позицията на балансьор
5.Точки от 1 до 4 са пушилка за заблуда на врага - българския гражданин
Та въпроса е, ако ДПС-то и оманските шейхове си изкарат парата от КТБ,кво правим с банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investor BGТези 40 млрд в банките са доста повече от това което имаше 95-6 и предполагам в не малко тъмни офисчета са изплезили големите езици и си мислят разни работи. Не казвам, че ситуацията е същата както преди, но риска, особено с толкова пари е реален. Кой както иска да си мисли, за мен е така.Last edited by andy2000; 12.05.2014, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНещо не ти се отдава мисленето.Каква е разликата от това да изпратиш писмата преди месеци и след месеци,още повече пък на края на годината и то на куп.Ако това не ти стига като довод,къде е логиката да обявяват три месеца предварително,че еди кой си депозит вече няма да се предлага след определена дата?Нещо не е наред налълно но това с писмата звучи не реално
Колеги,
Едно малко уточнение от мен. Не са 3 месеца, а 2. И това
е регламентирано в общите условия на банката. Прочетете внимателно.
Решението на УС е от края на януари. Влизането в сила може да е не
по - рано от 2 месеца след решението.
Поздрави и успехи на всички!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар