IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bagul Разгледай мнение
    киг36

Истинското ти име и кой си много лесно може да бъде разбрано.Мненията ти са достоини за сигнал до БНБ, което със сигурност още утре ще направя.Запази си това което ще изтеглиш, за да си платиш глобата.
    Ако има модератор моля да обърне внимание и да предприеме необходимото.
    Какъв пък точно е проблемът???
    Аз ако имах пари в КТБ щях да си ги изтегля още вчера Може и да няма проблеми, но парите са си мои нали? Не знам да е наказуемо някой публично да заяви желанието си да се предпази

Коментар

• Хвърлете едно око на отчета към март 2014 г. - http://dox.bg/files/dw?a=737fbdbfbe
      Драма голяма няма, само тези провизии ми бъркат в гъза,ама всички правят гимнастики по това перо......620 млн капитал ми се струва Уеко малко,ама щом покриват капиталовите изисквания...

Ако ви мързи да гледате :

1.Раздадени кредити - 5,25 млрд лв
      2.Привлечена пара /най-вече депозити/ - 6,67 млрд лв
      3.Кеш - 906 млн лв
      4.Провизии/лоши кредити - 272 хил лв
      5.Ценни книжки - 800 млн лева

Фирмите на Пеевски и да спрат да си плащат кредитите те на каква стойност са?
      Едва ли са над милиард? Само с кеша се покрива тази разлика, ама ще поумре ликвидността...
      Демек - и аз няма да мърдам от КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Възможно е това да е целта,инвеститорите и хората да се изплашат,да изтеглят масово и банката да гризне дръвцето.Обаче,ако оманците например дръпнат сериозна сума,плюс някой и друг голям играч за нас пари може и да не останат
        киг36

Истинското ти име и кой си много лесно може да бъде разбрано.Мненията ти са достоини за сигнал до БНБ, което със сигурност още утре ще направя.Запази си това което ще изтеглиш, за да си платиш глобата.
        Ако има модератор моля да обърне внимание и да предприеме необходимото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
          Тука пишат най-вече разни тролове от конкуренцията да подплашват и привличат клиентелата
          Оманците са акционери, а не депозианти ,ако стане нещо горят с 200 млн лв
          затова по скоро биха помагнали
          и ще са много сърдити на доганя (и царчето ) по чиято препоръка са инвестирали КТБто.
          Отделно имат партньорство и в Техномаркета затова определно мустакатия минава за доверен човек
          Някой други банки са далече по избушени ...
          Ще стоя на 6,9% депозит дори да се скъсат да пишат с/у КТБ. Дори мустака в затвора да го вкарат, няма да си изтегля депозита доброволно....

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
            Възможно е това да е целта,инвеститорите и хората да се изплашат,да изтеглят масово и банката да гризне дръвцето.Обаче,ако оманците например дръпнат сериозна сума,плюс някой и друг голям играч за нас пари може и да не останат
            Тука пишат най-вече разни тролове от конкуренцията да подплашват и привличат клиентелата
            Оманците са акционери, а не депозианти ,ако стане нещо горят с 200 млн лв
            затова по скоро биха помагнали
            и ще са много сърдити на доганя (и царчето ) по чиято препоръка са инвестирали КТБто.
            Отделно имат партньорство и в Техномаркета затова определно мустакатия минава за доверен човек
            Някой други банки са далече по избушени ...
            Last edited by 123456; 14.06.2014, 20:24.
            Game Over...

Коментар

• Глупости, всяко чудо за 3 дни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
                Аз също съм на мнение, че място за притеснение няма. Ако изобщо има балъци, който са се плашили и изтеглят някой и друг депозит най-много да направят услуга на ктб.
                и все пак не е много приятно да се шуми около банката, в която имаш депозит...

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
                Last edited by kig36; 17.06.2014, 20:11.
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Явно на управляващите(които са едно цяло,колкото и да им е странно на някои) вече не им е изгодно тази банка да е най-силната в държавата,и ако са решили ще я сринат.
                  На тях не им пука за нас,обикновените хора,нито за самата държава.Те са пионки изпълняващи интересите на организираната престъпност и своите собствени облаги от това.Има доста апетитни дружества,които при разпад,банката ще ги загуби всички,а от това ще се облажат "новите" управляващи.
                  Аз лично поддържам тезата,че във всеки слух има и истина.Затова в понеделник отивам и тегля голяма част от преференциалния депозит,който имам,поне 70%.Ако не съм прав,винаги мога да ги върна,но предпочитам да се предпазя поне частично.
                  В едно съм убеден,кирливи ризи в КТБ има,както и във всички други банки,но просто нашите мили,скъпи,кадърни и супер интелигентни политици са решили да използват друг финансов инструмент.Участва ли държавата някъде,стой далеч!Лихвите са изгодни,но риска е по-голям.Гарантирането на влоговете...в България се случват стотици прецеденти,ежедневно,така че със сигурност няма да изплатят по-голямата част от парите,ако не дай си боже стане нещо.И след три дни пак ще забравим и отново ще гласуваме за същата пасмина,която ни граби вече 70 години.А последните 25 са направо кошмарни.Никога не сме били по-бедни.Питам аз,дами и господа:Докога ще търпим да се гаврят с нас?Съжалявам само за едно,че след дълги години отсъствие и нормален живот,повярвах на ГЕРБ и се завърнах в Родината,но това беше ужасна грешка.Никога не е късно за промяна.Обмислете добре и не вярвайте на никой,освен на собствената си преценка.Все пак парите са ваши,а всички знаем как се изкарват.Успех!

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
                  Last edited by kig36; 17.06.2014, 20:10.
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Аз също съм на мнение, че място за притеснение няма. Ако изобщо има балъци, който са се плашили и изтеглят някой и друг депозит най-много да направят услуга на ктб.
                    и все пак не е много приятно да се шуми около банката, в която имаш депозит...

Коментар

• Аз на това му викам черен PR. Въпроса е от тук нататък, какви ще ги забърка прокуратура. Обикновено вдига много пушилка и после едно голямо НИЩО

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Имам бе, затова ми е интересно и мнението на колегите
                        Е ,в такъв случай до изборите спинкай спокойно пък после божа работа
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Надяваме се ти да нямаш такива терзания
                          Имам бе, затова ми е интересно и мнението на колегите

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Сега въпросът е дали трябва да се развалят депозитите и да се бяга от КТБ или държавата няма да позволи да бъде срината
                            Надяваме се ти да нямаш такива терзания
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Сега въпросът е дали трябва да се развалят депозитите и да се бяга от КТБ или държавата няма да позволи да бъде срината

Коментар

• Явно да, с лек финес по тъч линията.

Коментар

Working...
                                X