IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от клиент Разгледай мнение
    Здравейте,

тъй като имам депозит в КТБ на изгодна лихва и не бих искал да го развалям, но съм притеснен за него от няколко дена потърсих информация за фонда за гаранция на влоговете. Открих една статия, но не съм финансист и не разбирам всичко от нея (http://www.infostock.bg/infostock/co...falit-na-banka). Затова бих бил благодарен да прочета мнения за надеждността му ? Според информацията от тази статия покриват ли се поне тези 4.5 млн. депозити на физически лица в КТБ ?
    Хихихихи, да не би да имаш предвид 4,5 млрд депозити в КТБ ?
    След като пуснаха без мярка и тримата обвинени за "поръчково убийство планирано за май, но предотвратено през юни " мисля, че всичко ще се нормализира лека-полека.Сега следва Василев да отвърне и така....

Коментар

• до киг36,

По начин по-който се обясняваш си личи, че все пак си се стреснал малко , признай си
      Все пак за в бъдеще да знаеш, внимавай какво и къде пишеш
      Пък какво ще правиш - парите са си твои ти си решаваш

Коментар

• Само искам да допълня,понеже много се притесних от разбиращите от конституция и закони,ама наистина много
        Релакс,аз наистина имам пари в КТБ,което според вашите високо компетентни финансови мнения е достатъчно,за да не мога да бъда осъден...оххх отдъхнах си
        И въпреки това,ще си ги изтегля,хайде със здраве!
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• На всички,които коментара ми ги е притеснил мога да кажа само едно:
          Аз не съм написал нищо нередно,нищо което уронва престижа на банката...Напротив,писал съм че банката е номер едно в БГ,че аз съм преценил да си изтегля парите,че управниците искат да провалят КТБ и т.н. и т.н.
          Поста ми мина малко в посока политика,от друга страна мога да си изразя мнението както сметна за добре,понеже живеем в УЖ демократична държава.
          Багул,подавай сигнал където поискаш,ще запазя 0.20 евро цента да те черпя едно виртуално кафе
          Всеки гражданин на това подобие на страна може да прави каквото поиска със спестяванията си и да изказва мнение във форумите...те са затова!
          Наздраве и гледайте мачовете спокоойно
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
            За това ли под някои анализи , дефакто представляващи мнения, а и дори коментари от форуми, завършват с .....Не е препоръка .
            "Не е препоръка" е малко по-друга бира. Свързана е с една друга самозабравила се институция, която беше се заела да отстрелва един по един броящите се на пръсти инвеститори и спекуланти в БГ за изказани мнения по форумите.

Коментар

• гарантиране на влоговете

Здравейте,

тъй като имам депозит в КТБ на изгодна лихва и не бих искал да го развалям, но съм притеснен за него от няколко дена потърсих информация за фонда за гаранция на влоговете. Открих една статия, но не съм финансист и не разбирам всичко от нея (http://www.infostock.bg/infostock/co...falit-na-banka). Затова бих бил благодарен да прочета мнения за надеждността му ? Според информацията от тази статия покриват ли се поне тези 4.5 млн. депозити на физически лица в КТБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Нищо подобно. И да няма пари, а е казал че мисли да ги тегли не нарушава абсолютно нищо. Всеки може да си лъже колкото си иска за каквото си иска стига д ане нарушава закон. А в случая няма как да нарушава закон, защото ама изобщо не е нарушение да лъже че има пари или че мисли да ги тегли. Има си конституция, там си е казано че всеки може да си казва "МНЕНИЯТА" както си иска когато си иска и по какъвто ще начин си иска. До колкото дадено твърдение е мнение единственото което може да направи някой ако го преследва за мнението е да си навлече гнева на медии, социални мрежи, неправителствени организации, и дори на закона.
                За това ли под някои анализи , дефакто представляващи мнения, а и дори коментари от форуми, завършват с .....Не е препоръка Вярно е че може да си казваш мненията, Само че някои мнения завършват със санкция.Например ти може да имаш мнение за мен, че съм немърлив, мързелив и глупав и да ми го кажеш свободно и директно.За това ти мнение аз обаче ще те съдя за обида и ще бъдеш осъден.
                Но както и да е, съгласен с теб, че всеки може да лъже стига да не наруши закон.
                Лъжата че имаш пари в банка и смяташ да ги изтеглиш, за да не ги загубиш, е точно лъжа нарушаваща закон, цитиран по долу.Тази лъжа струва малко скъпо и ако някой не ти даде поне 10000лв. да я изречеш публично , по-добре не я изричай.

Коментар

Нищо лошо няма, ако наистина има пари и ако наистина мисли да ги тегли.Ако няма пари, значи не мисли да ги тегли, а пускайки такъв пост мисли нещо друго.Прокуратурата днес прави едно, утре каквото и поръча по-силния.Санкцията се налага от БНБ и контрола е, не от прокуратурата, а от съда.Хората които са разследвани за подготовка на това убийство нямат общо с банката.А преди малко са освободени от съда и не е взета никаква мярка за неотклонение.Като адвокат ти казвам, в такива случаи, при отказ от задържане под стража ако не "парична гаранция", се взема поне "Подписка".Щом и такава не е взета, значи няма никакви доказателства за деяние въобще. Това ще е поредното дело по ЗОДОВ, за което аз ти ще платим на тези задържани, тъй като бюджета на прокуратурата не пада от небето, а се захранва от данъкоплатците.
                  Нищо подобно. И да няма пари, а е казал че мисли да ги тегли не нарушава абсолютно нищо. Всеки може да си лъже колкото си иска за каквото си иска стига д ане нарушава закон. А в случая няма как да нарушава закон, защото ама изобщо не е нарушение да лъже че има пари или че мисли да ги тегли. Има си конституция, там си е казано че всеки може да си казва "МНЕНИЯТА" както си иска когато си иска и по какъвто ще начин си иска. До колкото дадено твърдение е мнение единственото което може да направи някой ако го преследва за мнението е да си навлече гнева на медии, социални мрежи, неправителствени организации, и дори на закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Хахаха, мненията не подлежат на цензура. Само лъжлива информация която уронва доброто име на банката.

При положение че с доброто име на банката доста яко се е захванала прокуратурата, много ми е интересно какво точно се каниш да пускаш някъде си.

И отделно не виждам нищо лошо в това някой да каже че вече мисли да си тегли парите от дадена банка, при положение че собствениците и управляващите тази банка са разследвани за организация на убийство.
                    Нищо лошо няма, ако наистина има пари и ако наистина мисли да ги тегли.Ако няма пари, значи не мисли да ги тегли, а пускайки такъв пост мисли нещо друго.Прокуратурата днес прави едно, утре каквото и поръча по-силния.Санкцията се налага от БНБ и контрола е, не от прокуратурата, а от съда.Хората които са разследвани за подготовка на това убийство нямат общо с банката.А преди малко са освободени от съда и не е взета никаква мярка за неотклонение.Като адвокат ти казвам, в такива случаи, при отказ от задържане под стража ако не "парична гаранция", се взема поне "Подписка".Щом и такава не е взета, значи няма никакви доказателства за деяние въобще. Това ще е поредното дело по ЗОДОВ, за което аз ти ще платим на тези задържани, тъй като бюджета на прокуратурата не пада от небето, а се захранва от данъкоплатците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investor BG
                      Ако имах средства в КТБ, след това интервю бих бил сериозно притеснен.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...d-peevski.html
                      Ае пич, теб не са ли те баннали с този ник? Егати наглото копеле си да се кръстиш Investor BG

Коментар

• Първоначално изпратено от Bagul Разгледай мнение
                        киг36

Истинското ти име и кой си много лесно може да бъде разбрано.Мненията ти са достоини за сигнал до БНБ, което със сигурност още утре ще направя.Запази си това което ще изтеглиш, за да си платиш глобата.
                        Ако има модератор моля да обърне внимание и да предприеме необходимото.
                        Хахаха, мненията не подлежат на цензура. Само лъжлива информация която уронва доброто име на банката.

При положение че с доброто име на банката доста яко се е захванала прокуратурата, много ми е интересно какво точно се каниш да пускаш някъде си.

И отделно не виждам нищо лошо в това някой да каже че вече мисли да си тегли парите от дадена банка, при положение че собствениците и управляващите тази банка са разследвани за организация на убийство.

Коментар

• Нема защо ТАТОвото да се тревожите за КТБ , докат не видите ГОЛЯМА опашка пред офис на банката (даже и да видите такваз БНБ пак ще я спасят ,както спасиха ПИБ 05.2008
                          http://news.ibox.bg/news/id_1516521809
                          ТАТО тоже има там парици и е напълно спокоен и ке мръдне левото ушо за да даде сигнал ако има опасност ........ айде отдайте се на футбола че чак след 4 годин пак ке има таквоз шоу
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Чл. 152а. (Нов - ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение - от 3000 до 10 000 лв.
                            (2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение - от 8000 до 20 000 лв.
                            (3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:
                            1. в случаите по ал. 1 - в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение - от 30 000 до 50 000 лв.;
                            2. в случаите по ал. 2 - в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение - от 50 000 до 150 000 лв.

Чисто правно това е текста.Ако съответния потребител действително има депозит в банката и действително изтегли 70% от него, аз лично проблем не виждам.Ако това не е така и човека няма средства в съответната банка, което означава, че информацията е невярна и поста е пуснат именно с цел подкопаване на доверието ,в банката, нещата са по сложни.Интересно все пак каква е съдебната практика.
                            Тъй като сайта е средство за масова информация попадаме в алинея 2.
                            Все пак аз бих се въздържал от публични притеснения, да не ме притесни БНБ .
                            Малко размишления по темата
                            http://e-vestnik.bg/15901

Коментар

• Чл. 152а. (Нов - ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение - от 3000 до 10 000 лв.
                              (2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение - от 8000 до 20 000 лв.
                              (3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:
                              1. в случаите по ал. 1 - в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение - от 30 000 до 50 000 лв.;
                              2. в случаите по ал. 2 - в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение - от 50 000 до 150 000 лв.

Чисто правно това е текста.Ако съответния потребител действително има депозит в банката и действително изтегли 70% от него, аз лично проблем не виждам.Ако това не е така и човека няма средства в съответната банка, което означава, че информацията е невярна и поста е пуснат именно с цел подкопаване на доверието ,в банката, нещата са по сложни.Интересно все пак каква е съдебната практика.
                              Тъй като сайта е средство за масова информация попадаме в алинея 2.
                              Все пак аз бих се въздържал от публични притеснения, да не ме притесни БНБ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bagul Разгледай мнение
                                киг36

Истинското ти име и кой си много лесно може да бъде разбрано.Мненията ти са достоини за сигнал до БНБ, което със сигурност още утре ще направя.Запази си това което ще изтеглиш, за да си платиш глобата.
                                Ако има модератор моля да обърне внимание и да предприеме необходимото.
                                С оглед на това,че си служител на банката дали би бил така добър да разясниш как стоят нещата към момента?Би ли коментирал отчета или си се регистрирал само, за да плашиш хората по форумите ?

Коментар

Working...
                                X