Да, офиса във Варна , до бул. Сливница наистина не работеше като отидох,защото беше наводнен. Изтрих си поста, защото може да го отворят и да не заблудя някого. Лично видях как с маркучи изтеглят вода. Регистрирах се,защото исках да разбера, ако евентуално има проблеми с банката, къде другаде мога да си вложа парите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТреперетеееее Доносници бол Смешник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеE той АНЮ много явен Като му видиш публичния профил... регистриран ДНЕС коментирал само КТБ
Май си заслужава призовката
За това предварително благодаря на сайта, за съдействието.Кой колко профила е регистрирал лесно може да се разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bagul Разгледай мнениеИзпълних това което казах и официално получих уверение, че ще бъде проучена и изискана информация за потребителя киг 36.Другия потребител anew, който сутринта беше писал че ходил във един офис във Варна да тегли, ама му казали, че не работят си изтри поста след като бе надлежно предупреден, че това е лъжа.Сега пак пуска пост и този път няма да му се размине.Разбрах, че дори и потребителя да си изтрие постовете, медията може да ги предостави.Ясно е че и той , освен ако не е киг 36 ще получи призовка.
Май си заслужава призовката
Коментар
-
Изпълних това което казах и официално получих уверение, че ще бъде проучена и изискана информация за потребителя киг 36.Другия потребител anew, който сутринта беше писал че ходил във един офис във Варна да тегли, ама му казали, че не работят си изтри поста след като бе надлежно предупреден, че това е лъжа.Сега пак пуска пост и този път няма да му се размине.Разбрах, че дори и потребителя да си изтрие постовете, медията може да ги предостави.Ясно е че и той , освен ако не е киг 36 ще получи призовка.
Коментар
-
Линк към стрийм на живо на днешната пресконференция, която тече в момента -
http://www.novini.bg/video-live/484-...%82%D0%B1.html
Доста се дънят, и двамата не можаха да кажат какъв е размера на привлечените средства Много динамично било
@ Dmirkata Егати сложната схема да си изгониш вложителите Jekata добре го е казал - пускат по едно 1 месечно предизвестие и са готови.Само че не си прав, че не им трябвало кеш,на Пеевски фирмите + държавата като си дръпнат парите ще им трябва,така че нямат интерес да губят депозити.Last edited by andy2000; 16.06.2014, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеСпоред теорията на един познат ,едва ли не КТБ имали изгода от тези скандали за да имало отлив от депозитите им ...
Отначало ми прозвуча налудничаво, но причината била , че толкова много скъп кеш нямало, как да бъде инвестиран ефективно
Ама теории много, а истината е една и всеки сам си преценя , но за сега аз не си развалям депозита при тези условия, та ако ще и Депесарската банка да е ...(както твърди колегата p_trade ).
Дори и да е прав, все пак и те са български граждани и тук данъци плащат, та малко патриотизъм може би няма да ми навреди ...
От около 10-ина години са ми личните впечатления с тази банка и с някои дребни забележки винаги са били много коректни - за разлика от други банки. Затова се надявам да не ми излезе много скъп тоя мой патриотизъм.
Успех на всички
Едно време Славчо ли имаше Си, после иде в Цвета, да се надяваме, че нямаме подобна хипотеза.
Нямам никакви препоръки, освен да спрете с глупостите по отношение на депозитите, а да поразсъждаваме над хипотезите за тоя цирк.
Коментар
-
Теории
Според теорията на един познат ,едва ли не КТБ имали изгода от тези скандали за да имало отлив от депозитите им ...
Отначало ми прозвуча налудничаво, но причината била , че толкова много скъп кеш нямало, как да бъде инвестиран ефективно
Ама теории много, а истината е една и всеки сам си преценя , но за сега аз не си развалям депозита при тези условия, та ако ще и Депесарската банка да е ...(както твърди колегата p_trade ).
Дори и да е прав, все пак и те са български граждани и тук данъци плащат, та малко патриотизъм може би няма да ми навреди ...
От около 10-ина години са ми личните впечатления с тази банка и с някои дребни забележки винаги са били много коректни - за разлика от други банки. Затова се надявам да не ми излезе много скъп тоя мой патриотизъм.
Успех на всичкине е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКак я докарахме до там, един 33 годишен човек да буди толкова подозрения
Огромни инвеститори щели да се махат заради него, банка ще фалира, държава, член на ЕС ще срине валутата си
Въобще осъзнавате ли до къде сме стигнали и за какво говорим въобще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahНякой от вас, прочете ли внимателно какво точно пише във валутния закон а именно:
Изключения
Чл. 5.
(1) Не се изплащат гарантираните размери на влоговете в банката на:
1. лицата, на които са били предоставени привилегировани лихвени условия
в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към
своите вложители;
Не съм адвокат но това като инвестор го разбирам - всичко извън курс по таблото спада като привелигировани условия. .....
Коментар
-
Да, сигурен съм, че 20-ната читатели на Инвестор могат да срутят, която и да е банка от топ 5 на България, стига да решат.. я слезте малко на земята, бе..
Та каква точно е информацията за КТБ, която трябва да ме притесни??Last edited by innergy; 16.06.2014, 10:25.
Коментар
Коментар