Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Скакалец;-^-)
Актуалната и надеждна информация е скъпа.Само хумористите са лаконични и често безумно точни, на цената на вестник .... http://www.segabg.com/article.php?si...61600040002401
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеТемата е меко казано латиносериал, а бгмама на квадрат.Надолу някой писа, че видно съм имал депозити.Да имам освен депозити и сметки и нещо друго.За разлика от друг ден в офиса който ходя, нямаше нито един човек.Не съм ходил да тегля или внасям, а да купя нумизматика!
Коментар
-
http://www.bulgartabac.bg/bg/news/in...ya-do-mediite/
16 Юни 2014
По повод на публикации в средствата за масова информация, относно кредити на Булгартабак, компанията заявява, че към днешна дата (16 юни 2014 г.) дружествата от група Булгартабак нямат кредити в Корпоративна Търговска Банка (КТБ). Всички такива са погасени.
В момента компанията е в процес на закриване на всички свои банкови сметки в КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bagul Разгледай мнениеИзпълних това което казах и официално получих уверение, че ще бъде проучена и изискана информация за потребителя киг 36.Другия потребител anew, който сутринта беше писал че ходил във един офис във Варна да тегли, ама му казали, че не работят си изтри поста след като бе надлежно предупреден, че това е лъжа.Сега пак пуска пост и този път няма да му се размине.Разбрах, че дори и потребителя да си изтрие постовете, медията може да ги предостави.Ясно е че и той , освен ако не е киг 36 ще получи призовка.
Нямам никакъв интерес да се случи нещо лошо с банката, та нали имам депозит и то немалък, който както казах не е теглен! С висок процент съм - 6,5% и не искам да си развалям депозита.
Какво е станало,че трябва да ме заплашвате?Last edited by a.new; 16.06.2014, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДай линк ..................... Да видим ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнениеДо Багул. Според ПИК Булгартабак са заявили, че закриват всичките си депозити в КТБ. Бързо тичай да даваш сигнал.
Коментар
Коментар