IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чак пък мастодонти ,,Мисля ,че Булгартабак повече ще загуби от развода, а Виваком тя е свързана с КТБ
    Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    Не знам как ги мислиш тези неща като видиш бизнеса на банката с фирми близки на ДПС , като сметнеш колко кредити има раздадени към фирми с държавно участие а оттам и управление на оборотните пари плюс мастодонти като виваком и булгартабак където е очевадно политическото влияние ...? Вчера Булгартабак обявиха че закриват всички сметки в КТБ .

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
    Last edited by toto 2; 17.06.2014, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
      Еми това май не е точно "източване", ако прегледаме отчетите на банката...
      Общо взето, Василев къса връзки с ДПС и Пеевски, което за мен е добра, а не лоша новина.

Не знам как ги мислиш тези неща като видиш бизнеса на банката с фирми близки на ДПС , като сметнеш колко кредити има раздадени към фирми с държавно участие а оттам и управление на оборотните пари плюс мастодонти като виваком и булгартабак където е очевадно политическото влияние ...? Вчера Булгартабак обявиха че закриват всички сметки в КТБ .

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
        Не виждам оба4е кое е невярното в това .. 4е си раздава кредити на фирмите си всеки го знае ..
        Еми това май не е точно "източване", ако прегледаме отчетите на банката...
        Общо взето, Василев къса връзки с ДПС и Пеевски, което за мен е добра, а не лоша новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          Не виждам оба4е кое е невярното в това .. 4е си раздава кредити на фирмите си всеки го знае ..
          Други публични банки на БФБ не си ли раздават кредити на фирмите?
          Да ги изброявам ли ?
          Май такава е системата в БГ . . . Какво предлагате?

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
            Хайде, всички знаем на кого са и Монитор, и Телеграф, и Блиц и Пик...

Коментар

• Първоначално изпратено от a.new Разгледай мнение
              Искам да ви питам има ли възможност хем да си запазя депозита (Депозит плюс в лева),хем да обърна в друга валута, например евро. Помня,че имаше и за евро, но разбира се с по-ниски лихвени проценти. Но нали този депозит вече не съществува, дали ще мога да го запазя същия?
              Не може

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Я какво интересно заглавие във в."Телеграф" на заглавната страница. Тези явно не се се страхуват от наказание:

http://www.telegraph.bg
                Хайде, всички знаем на кого са и Монитор, и Телеграф, и Блиц и Пик...

Коментар

• Хърсев и Парамов се обединиха в тезата си, че не за пръв път има опити за подриване на доверието в Корпоративна търговска банка. "Няма как да стане с КТБ - друга е ситуацията, други са спестителите на банката. Всички спестители, които биха могли от вестник да се възбудят, са около 50-на хиляди и това ще стане за около 2 работни дни без да се отрази на балансите. Нормално банката работи с 10 на 100 ликвидност, а КТБ - има 30 на 100 ликвидност", каза Хърсев.
                  TV7

Коментар

• Я какво интересно заглавие във в."Телеграф" на заглавната страница. Тези явно не се се страхуват от наказание:

http://www.telegraph.bg

Коментар

• Може би на Доган (ДПС) вече му трябва и банка. На всеки синдикат от определен вид, след значително разрастване, започва да се нуждае от банка през която минават паричните потоци. Явно са си харесали банката.

Вежди Рашидов: "Ще се лее лой и кръв, парите се местят."
                      Last edited by Alee; 17.06.2014, 10:11.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от a.new Разгледай мнение
                        Искам да ви питам има ли възможност хем да си запазя депозита (Депозит плюс в лева),хем да обърна в друга валута, например евро. Помня,че имаше и за евро, но разбира се с по-ниски лихвени проценти. Но нали този депозит вече не съществува, дали ще мога да го запазя същия?
                        Посещаваш офис на банката и ще получиш най-адекватен отговор. Аз мисля, че няма такава опция за съществуващ депозит сключен по едни условия (Депозит плюс в лева) да се превалутира и да се запазят условията, до колкото знам този депозит в момента не се предлага.

Коментар

• Искам да ви питам има ли възможност хем да си запазя депозита (Депозит плюс в лева),хем да обърна в друга валута, например евро. Помня,че имаше и за евро, но разбира се с по-ниски лихвени проценти. Но нали този депозит вече не съществува, дали ще мога да го запазя същия?

Коментар

• Каквото и да става това за мен ще остане най-качествената банка за клиентите, за инвеститорите и за БЪЛГАРСКАТА борса!

Споделям го, защото го чувствам!

Нямам роднински или служебни отношения с Василев, но не ми е безразлично какво се случва с този Български банкер, който не ми е дал повод да мисля, че е по-лош от Бориславовци, Миневци, Левуновци и пр.
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Заради пожара с КТБ Асоциацията на търговските банки заседава три часа
                              Босовете на финасавите институции притеснени от политизирането на сектора

16/06/14 21:34
                              Три часа Асоциацията на търговските банки заседава спешно тази вечер за конфликтната ситуация около КТБ и опитите да бъде политизирана работата на една финансова институция. Това разкри пред Faktor.bg участник в срещата. Под ръководството на шефа на Асоциацията Левон Хампарцумян босовете на родни банки готвят специално становище. Всички са шокирани от факта, че ситуацията в страната може да доведе от финансова дестабилизация, след скандалите около КТБ и твърденията че шефът на трезора Цветан Василев е поръчал убийство на депутат и свой длъжник.

До сега малко скандали в Източна Европа са довеждали до такъв срив, коментира банкер. Според него това е изпитание за Асоциацията, която до сега се свързваше само с пищни тържества и пиарски кампании, но за втори път, след 1996 г. родните банкери са притеснени от състоянието в сектора и ще настояват за бърза реакция на държавата.

В края на април Централната банка като презастраховане прие Наредба № 8 за капиталовите буфери на банките.

Според нея банките задължително трябва да заделят 1% от размера на експозициите си за тази цел. Но само няколко седмици по-късно – в края на май БНБ промени изискванията си като на пожар и направи поправки в Наредбата. С тях единият процент – 1 % се превърна в ТРИ ПРОЦЕНТА - 3%. Това означава още към милиард лева допълнителни, които банките трябва да скътат за "зор заман" в централната банка.

http://www.faktor.bg/ikonomika/bizne...tri-chasa.html
                              Last edited by коки; 16.06.2014, 22:46.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от hm1 Разгледай мнение
                                Напълно съгласен. От години съм клиент и на КТБ и на 3 други банки и мога да кажа само позитивни неща за Корпоративна. Наистина не е с перфектната клонова мрежа но винаги през годините обслужването и условията са били "дъ бест".
                                Да беше написал 2-3 вица у темата за хумор .........барем да не ти е 1 мнение . Че не лови декиш ...........

Коментар

Working...
                                X