Това с ПИБ е градска легенда - отново резултат на безуспешения опит да се фалира една банка. Знам от достоверни източници, че тогава бяха изтеглени около 200 млн. в рамките на 4 дни. След това всичко се върна при тях за по малко от месец. Така ще бъде и тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеhttp://monitor.bg/article?id=432930Last edited by chronos; 20.06.2014, 12:04.
Коментар
-
Спокойно, в България всичко е стабилноLast edited by Todor Jivkov; 20.06.2014, 12:19.Смачкай боклука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнениеАбе страшна работа..... вижте само до какво води една "новина" раздута от група вестници !! Или в 2-3 форума да се пита дали има проблем и става чудо....
Лошото е, че няма осъдени за подмятане на такава информация и за създаване на паника.
Как мислите - дали автора на това мероприятие се кефи ехидно на реакцията на тия дето ходят сега да "спасяват" депозита си?
като познава манталитета на стадото - не е трудно да се манипулира... а после пак иска да гласуват за него срещу 30 лв и кюфтета, и те същите хората си гласуват..... ужас"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
КТБ
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПо Канал 3, видиш ли, казаха, че хората се били юрнали да си теглят парите от КТБ, а КТБ имали 60 млн кеш + 300 млн резерви, за да посрещнат вълната от уплашени оФСи. Откъде ги вадят тези цифри журналята винаги ми е било интересно.
Ииии, ако ви се чете - http://www.blitz.bg/news/article/274526
Абе страшна работа..... вижте само до какво води една "новина" раздута от група вестници !! Или в 2-3 форума да се пита дали има проблем и става чудо....
Лошото е, че няма осъдени за подмятане на такава информация и за създаване на паника.
Как мислите - дали автора на това мероприятие се кефи ехидно на реакцията на тия дето ходят сега да "спасяват" депозита си?
като познава манталитета на стадото - не е трудно да се манипулира... а после пак иска да гласуват за него срещу 30 лв и кюфтета, и те същите хората си гласуват..... ужас
Коментар
-
По Канал 3, видиш ли, казаха, че хората се били юрнали да си теглят парите от КТБ, а КТБ имали 60 млн кеш + 300 млн резерви, за да посрещнат вълната от уплашени оФСи. Откъде ги вадят тези цифри журналята винаги ми е било интересно.
Ииии, ако ви се чете - http://www.blitz.bg/news/article/274526Last edited by andy2000; 20.06.2014, 00:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДа , прав си . Винаги преди емисия на облигация скачат спекулативно , още повече че покачването отчита и всички глупотевини които се вихрят в момента .Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение15 точки е спрямо спада за няколко дена след решението на ЕЦБ, което щеше да доведе до бъдещ спад от още поне 20 ТОЧКИ!
от това , че не е станало нищо ФАТАЛНО, не следва, че ставащото е нормално
- и без да е фатално има отражение!
от това, че сме плащали ПОВЕЧЕ, не следва, че сега е нормално
- можеше да е много по-малко, без значение че преди сме плащали повече от сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение15 точки не е нещо фатално казвам .
Посочвам също че са емитирани и на много по-високи нива .
15 точки е спрямо спада за няколко дена след решението на ЕЦБ, което щеше да доведе до бъдещ спад от още поне 20 ТОЧКИ!
от това , че не е станало нищо ФАТАЛНО, не следва, че ставащото е нормално
- и без да е фатално има отражение!
от това, че сме плащали ПОВЕЧЕ, не следва, че сега е нормално
- можеше да е много по-малко, без значение че преди сме плащали повече от сега!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениезначи за теб значение няма, например дали лихвата по кредита ни ще бъде 2,3 или 4% - така ли
- все ще е успешен аукцион викаш - щом няма война и катаклизми Ей, уникални сте - честно !
Посочвам също че са емитирани и на много по-високи нива .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБеше 350 когато Дянков емитира еврооблигации , така че не е фатално .
А иначе всички тия шумотевици няма как да не вдигнат застраховката .
При успешно пласиране пак ще върне .
- все ще е успешен аукцион викаш - щом няма война и катаклизми Ей, уникални сте - честно !Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
рязко се качи от 115 на 130 при ясна посока надолу след "решението" на ЕЦБ да стартира програма LTRO в размер на €400 млрд от септември и свали основната лихвата от 0,25% на 0,15% годишно ...
А иначе всички тия шумотевици няма как да не вдигнат застраховката .
При успешно пласиране пак ще върне .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДнешния е по нисък от нивата на които Дянков емитира облигации .
рязко се качи от 115 на 130 при ясна посока надолу след "решението" на ЕЦБ да стартира програма LTRO в размер на €400 млрд от септември и свали основната лихвата от 0,25% на 0,15% годишно ...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеМисля че помощта беше 10 цифрено число, ама свърши работа.
Коментар
Коментар