IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това с ПИБ е градска легенда - отново резултат на безуспешения опит да се фалира една банка. Знам от достоверни източници, че тогава бяха изтеглени около 200 млн. в рамките на 4 дни. След това всичко се върна при тях за по малко от месец. Така ще бъде и тук.

Коментар

• На кого беше монитор ,че нещо забравих

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
        http://monitor.bg/article?id=432930
        Недейте да пускате лоши новини, КФН седи и гледа. Нека да има стабилитет.
        Last edited by chronos; 20.06.2014, 12:04.

Коментар

• Спокойно, в България всичко е стабилно
          Last edited by Todor Jivkov; 20.06.2014, 12:19.
          Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнение
            Абе страшна работа..... вижте само до какво води една "новина" раздута от група вестници !! Или в 2-3 форума да се пита дали има проблем и става чудо....

Лошото е, че няма осъдени за подмятане на такава информация и за създаване на паника.

Как мислите - дали автора на това мероприятие се кефи ехидно на реакцията на тия дето ходят сега да "спасяват" депозита си?

като познава манталитета на стадото - не е трудно да се манипулира... а после пак иска да гласуват за него срещу 30 лв и кюфтета, и те същите хората си гласуват..... ужас
            +1
            "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• КТБ

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              По Канал 3, видиш ли, казаха, че хората се били юрнали да си теглят парите от КТБ, а КТБ имали 60 млн кеш + 300 млн резерви, за да посрещнат вълната от уплашени оФСи. Откъде ги вадят тези цифри журналята винаги ми е било интересно.

Ииии, ако ви се чете - http://www.blitz.bg/news/article/274526

Абе страшна работа..... вижте само до какво води една "новина" раздута от група вестници !! Или в 2-3 форума да се пита дали има проблем и става чудо....

Лошото е, че няма осъдени за подмятане на такава информация и за създаване на паника.

Как мислите - дали автора на това мероприятие се кефи ехидно на реакцията на тия дето ходят сега да "спасяват" депозита си?

като познава манталитета на стадото - не е трудно да се манипулира... а после пак иска да гласуват за него срещу 30 лв и кюфтета, и те същите хората си гласуват..... ужас

Коментар

• По Канал 3, видиш ли, казаха, че хората се били юрнали да си теглят парите от КТБ, а КТБ имали 60 млн кеш + 300 млн резерви, за да посрещнат вълната от уплашени оФСи. Откъде ги вадят тези цифри журналята винаги ми е било интересно.

Ииии, ако ви се чете - http://www.blitz.bg/news/article/274526
                Last edited by andy2000; 20.06.2014, 00:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Да , прав си . Винаги преди емисия на облигация скачат спекулативно , още повече че покачването отчита и всички глупотевини които се вихрят в момента .
                  Мерси, аз знам че съм прав! А това че ме разбра е важно едиснтвено ако се върнеш по-назад в разговора... именно за да си обяснят маймуните "глупотевини-те" е коментирането, щото цирка за маймуни много ги увлича, и забравят че основните герои са те, а не участниците в изпълнението
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                    15 точки е спрямо спада за няколко дена след решението на ЕЦБ, което щеше да доведе до бъдещ спад от още поне 20 ТОЧКИ!

от това , че не е станало нищо ФАТАЛНО, не следва, че ставащото е нормално

- и без да е фатално има отражение!

от това, че сме плащали ПОВЕЧЕ, не следва, че сега е нормално

- можеше да е много по-малко, без значение че преди сме плащали повече от сега!
                    Да , прав си . Винаги преди емисия на облигация скачат спекулативно , още повече че покачването отчита и всички глупотевини които се вихрят в момента .

Коментар

15 точки не е нещо фатално казвам .

Посочвам също че са емитирани и на много по-високи нива .

15 точки е спрямо спада за няколко дена след решението на ЕЦБ, което щеше да доведе до бъдещ спад от още поне 20 ТОЧКИ!

от това , че не е станало нищо ФАТАЛНО, не следва, че ставащото е нормално

- и без да е фатално има отражение!

от това, че сме плащали ПОВЕЧЕ, не следва, че сега е нормално

- можеше да е много по-малко, без значение че преди сме плащали повече от сега!

Коментар

значи за теб значение няма, например дали лихвата по кредита ни ще бъде 2,3 или 4% - така ли

- все ще е успешен аукцион викаш - щом няма война и катаклизми Ей, уникални сте - честно !
                        15 точки не е нещо фатално казвам .

Посочвам също че са емитирани и на много по-високи нива .

Коментар

Беше 350 когато Дянков емитира еврооблигации , така че не е фатално .
                          А иначе всички тия шумотевици няма как да не вдигнат застраховката .
                          При успешно пласиране пак ще върне .
                          значи за теб значение няма, например дали лихвата по кредита ни ще бъде 2,3 или 4% - така ли

- все ще е успешен аукцион викаш - щом няма война и катаклизми Ей, уникални сте - честно !

Коментар

рязко се качи от 115 на 130 при ясна посока надолу след "решението" на ЕЦБ да стартира програма LTRO в размер на €400 млрд от септември и свали основната лихвата от 0,25% на 0,15% годишно ...
                            Беше 350 когато Дянков емитира еврооблигации , така че не е фатално .
                            А иначе всички тия шумотевици няма как да не вдигнат застраховката .
                            При успешно пласиране пак ще върне .

Коментар

Днешния е по нисък от нивата на които Дянков емитира облигации .
                              http://prikachi.com/images.php?images/754/7410754O.jpg

рязко се качи от 115 на 130 при ясна посока надолу след "решението" на ЕЦБ да стартира програма LTRO в размер на €400 млрд от септември и свали основната лихвата от 0,25% на 0,15% годишно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                                Мисля че помощта беше 10 цифрено число, ама свърши работа.
                                Тук май малко се поизсили Да са им дали, да кажем, 1 милиард лева и да не се е чуло? Малко трудно, в БГ нали знаеш, че всички сме братчеди

Коментар

Working...
                                X