IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    ти гледаш ли датата на която е обновен за последно или по принцип графиката ти върши работа
    Днешния е по нисък от нивата на които Дянков емитира облигации .

Коментар

моя източник не е достъпен за всички -> посочи къде да ти пратя картинка и ще го направя
      Добре де! Напиши днешното число, пък ние ще го сравняваме. Или ми го дай на лични, моля,ако не ти е проблем.

Коментар

моя източник не е достъпен за всички -> посочи къде да ти пратя картинка и ще го направя
        OK, на лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Мисля, че гледам нещо актуално, дай източника, където ги гледаш.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнение
            То винаги си има 3-5 човека пред този клон още откогато го отвориха. Всеки ден е така още преди тези простотии с хипопотамчо. Даже 3-5 са си малко. Аз миналата година когато си отварях депозита ми отне час и половина, стана опашка от 15 човека. Половината се отказаха и си тръгнаха. Аз бях толкова изнервен че мислех да се отказвам. Добре че беше лихвата 6.5%, че да остана до края.
            Не се бута банка така лесно... дори ако на базата на някакви новини се извият опашките БНБ ше им прати няколко (стотин) милки да си покрият нуждите. После като им се размине ще ги връщат. Дори ако БНБ няма кеша ЕЦБ ще си напечата сумата на комютъра и ето от къде ще дойде ликвидността.
            Така беше и с ПИБ. Мисля че помощта беше 10 цифрено число, ама свърши работа. Никой не смята сега че е в критична ситуация.

Иначе риск винаги има, особено ако дойде някой лумпен на власт може да реши да ги национализира...

Коментар

ти гледаш ли датата на която е обновен за последно или по принцип графиката ти върши работа
              Мисля, че гледам нещо актуално, дай източника, където ги гледаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Има логика подобен прочит, но поне не виждам промяна, дори е леко надолу.

Коментар

за да намериш другата страна на уравнението, изграждаща баланса и видима от поне 2 дена, обърни внимание на това, което никой не се сети да провери, от тези дето са по маймунски потърпевши: цената на cds на БГ!

- Ако някой се сети, и че тя ще определи "цената на заема", който очакват вече всички да вземаме скоро... има вероятност, и в последствие да се сетите, че цирка за маймуни не се определя от свободата на никой от героите играещи за пред вас в него, а точно обратно - определя тяхната свобода, именно чрез баланса!

Има логика подобен прочит, но поне не виждам промяна, дори е леко надолу.

Коментар

• Баланс

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Така ами, я виж, че вече ще ни съдят за ареста-пушилка.
                    за да намериш другата страна на уравнението, изграждаща баланса и видима от поне 2 дена, обърни внимание на това, което никой не се сети да провери, от тези дето са по маймунски потърпевши: цената на cds на БГ!

- Ако някой се сети, и че тя ще определи "цената на заема", който очакват вече всички да вземаме скоро... има вероятност, и в последствие да се сетите, че цирка за маймуни не се определя от свободата на никой от героите играещи за пред вас в него, а точно обратно - определя тяхната свобода, именно чрез баланса!
                    Last edited by iivanoff; 19.06.2014, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                      Прав си.Всяко чудо за три дни ...

Така ами, я виж, че вече ще ни съдят за ареста-пушилка.

Коментар

• Jekata
                        ....Нямам никакви препоръки, освен за хубава храна и здрав сън!*...

Прав си.Всяко чудо за три дни ...
                        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнение
                          ....мдааа и пред офиса в младост има струпване на 3 до 5 човека .....

абе паниката е сериозно нещо, дано скоро се кротнат....

а и дано някой не подметне между другото,че и другата банка от съседната улица "се източва", че тогава как ше смогнем да търчиме от опашка на опашка, не знам....

през 2008 г ли се пусна "новината" че ПИБ фалира е тука до един-два дни и т.н., и имаше 2 седмици опашки пред офисите..?
                          То винаги си има 3-5 човека пред този клон още откогато го отвориха. Всеки ден е така още преди тези простотии с хипопотамчо. Даже 3-5 са си малко. Аз миналата година когато си отварях депозита ми отне час и половина, стана опашка от 15 човека. Половината се отказаха и си тръгнаха. Аз бях толкова изнервен че мислех да се отказвам. Добре че беше лихвата 6.5%, че да остана до края.

Коментар

• Дъвчат някои, сучат, а равновесния право рече - тия неща стават обикновено уикенда, ако не е близо - нощем. Така, че колкото и да го мъдрите няма поле за изява.
                            ОПИТВАТ се някои да всяват определни настроения, но май не се получава. Както и с други преди няколко години не се получи. Стига вече тая лента за грозни сценарии, дайте нещо оптимистично. Ето аз например имам някой лев там, ми седи си, капе си, диверсифицира, доколкото може макар и дребния му % към портфейла и те така те.
                            Нямам никакви препоръки, освен за хубава храна и здрав сън!

Коментар

• Еииии,много ме кефите.Както многократно съм казвал.По тези земи бродят най голямите мозъци на тази вселена,а цвета на тези мозъци се е събрал точно тук.Та поради тази прична вече повече от седмица ви чакат да си изтеглите паричките за да не изгорите.То не ,че тези загрижените има какво да им изгори,но тая плевнята на Нане и Вуте не напразно е произлезла от тези земи, така богати на мозъци.АМА ЗАЩО ЛИ ПРИ ТОЛКОВА МОЗЪЦИ НИ РИСУВАТ КАТО КЕНЕФ НЕ ЗНАМ?
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнение
                                .а и дано някой не подметне между другото,че и другата банка от съседната улица "се източва", че тогава как ше смогнем да търчиме от опашка на опашка, не знам....
                                Затова е добре човек да консолидира в една банка, за да може да реагира по-добре при подобни новини. Все пак не забравяй, че положението преди 20г. беше коренно различно, за да се разчуе новината трябваха дни и седмици, сега още същия ден всички ще знаят, съответно след 2 дена може и да няма за какво да чакаш пред поредния клон

Коментар

Working...
                                X