Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениемоя източник не е достъпен за всички -> посочи къде да ти пратя картинка и ще го направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениемоя източник не е достъпен за всички -> посочи къде да ти пратя картинка и ще го направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМисля, че гледам нещо актуално, дай източника, където ги гледаш.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнениеТо винаги си има 3-5 човека пред този клон още откогато го отвориха. Всеки ден е така още преди тези простотии с хипопотамчо. Даже 3-5 са си малко. Аз миналата година когато си отварях депозита ми отне час и половина, стана опашка от 15 човека. Половината се отказаха и си тръгнаха. Аз бях толкова изнервен че мислех да се отказвам. Добре че беше лихвата 6.5%, че да остана до края.
Така беше и с ПИБ. Мисля че помощта беше 10 цифрено число, ама свърши работа. Никой не смята сега че е в критична ситуация.
Иначе риск винаги има, особено ако дойде някой лумпен на власт може да реши да ги национализира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениети гледаш ли датата на която е обновен за последно или по принцип графиката ти върши работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Има логика подобен прочит, но поне не виждам промяна, дори е леко надолу.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеза да намериш другата страна на уравнението, изграждаща баланса и видима от поне 2 дена, обърни внимание на това, което никой не се сети да провери, от тези дето са по маймунски потърпевши: цената на cds на БГ!
- Ако някой се сети, и че тя ще определи "цената на заема", който очакват вече всички да вземаме скоро... има вероятност, и в последствие да се сетите, че цирка за маймуни не се определя от свободата на никой от героите играещи за пред вас в него, а точно обратно - определя тяхната свобода, именно чрез баланса!
Има логика подобен прочит, но поне не виждам промяна, дори е леко надолу.
Коментар
-
Баланс
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Така ами, я виж, че вече ще ни съдят за ареста-пушилка.
- Ако някой се сети, и че тя ще определи "цената на заема", който очакват вече всички да вземаме скоро... има вероятност, и в последствие да се сетите, че цирка за маймуни не се определя от свободата на никой от героите играещи за пред вас в него, а точно обратно - определя тяхната свобода, именно чрез баланса!Last edited by iivanoff; 19.06.2014, 15:48.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеПрав си.Всяко чудо за три дни ...
Така ами, я виж, че вече ще ни съдят за ареста-пушилка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнение....мдааа и пред офиса в младост има струпване на 3 до 5 човека .....
абе паниката е сериозно нещо, дано скоро се кротнат....
а и дано някой не подметне между другото,че и другата банка от съседната улица "се източва", че тогава как ше смогнем да търчиме от опашка на опашка, не знам....
през 2008 г ли се пусна "новината" че ПИБ фалира е тука до един-два дни и т.н., и имаше 2 седмици опашки пред офисите..?
Коментар
-
Дъвчат някои, сучат, а равновесния право рече - тия неща стават обикновено уикенда, ако не е близо - нощем. Така, че колкото и да го мъдрите няма поле за изява.
ОПИТВАТ се някои да всяват определни настроения, но май не се получава. Както и с други преди няколко години не се получи. Стига вече тая лента за грозни сценарии, дайте нещо оптимистично. Ето аз например имам някой лев там, ми седи си, капе си, диверсифицира, доколкото може макар и дребния му % към портфейла и те така те.
Нямам никакви препоръки, освен за хубава храна и здрав сън!
Коментар
-
Еииии,много ме кефите.Както многократно съм казвал.По тези земи бродят най голямите мозъци на тази вселена,а цвета на тези мозъци се е събрал точно тук.Та поради тази прична вече повече от седмица ви чакат да си изтеглите паричките за да не изгорите.То не ,че тези загрижените има какво да им изгори,но тая плевнята на Нане и Вуте не напразно е произлезла от тези земи, така богати на мозъци.АМА ЗАЩО ЛИ ПРИ ТОЛКОВА МОЗЪЦИ НИ РИСУВАТ КАТО КЕНЕФ НЕ ЗНАМ?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от andreymitov Разгледай мнение.а и дано някой не подметне между другото,че и другата банка от съседната улица "се източва", че тогава как ше смогнем да търчиме от опашка на опашка, не знам....
Коментар
Коментар