IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точто това е Бате Пешо, никоя не може да устиска, и като я сложат под надзор, ептен всички ще поискат да изтеглят, влключително и ти, вече е пуснат духа от бутилката.

Някой знае ли за сумите, които питах?

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
      Добре де, някой ако може да ми обясни, какво си представят да се случи след тези 3 месеца -на първия работен ден банката ще бъде срутена, ВСИЧКИ ще си изтеглят депозитите.Просто не мога да си обясня рационално на какво разчитат -дори да се стабилизира, ще бъде срината за 1 ден и повече хора с депозити няма да останат.Тоест съдбата и е предрешена.

Колко пари имаше във фонда и колко бяха само депозитите в КТБ, някой може ли да каже?
      Този сценарий се разигра в Кипър вече миналата година. Вложителите бяха обезщетени с облигации на банката вместо с депозити
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Добре де, някой ако може да ми обясни, какво си представят да се случи след тези 3 месеца -на първия работен ден банката ще бъде срутена, ВСИЧКИ ще си изтеглят депозитите.Просто не мога да си обясня рационално на какво разчитат -дори да се стабилизира, ще бъде срината за 1 ден и повече хора с депозити няма да останат.Тоест съдбата и е предрешена.

Колко пари имаше във фонда и колко бяха само депозитите в КТБ, някой може ли да каже?

Нали това ти обясни Искров - стабилизира се, налива се пара, така щото и в първия ден да се изсипе куцо, кьораво и сакато - да им посрещнат щенията.

Коментар

• Е не гледа ли пресконференцията, може да е другата, моше и след месец, максималния срок по законе е 6 месеца.Мисълта ми е, че няма значение кога ще е, и след 1 ден и след 2 месеца, в момента който се отвори, всичко ще се изтегли оттам.
          Нямам спомени от 97, там списъци ли е имало?Ебати мизерията просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Бат Пешо, помниш ли само преди няколко месеца кво ти разправях... Ама ти не, та не... то сега било друго, не било кат 97-ма....
            А сега ми кажи ти изтегли ли си парите?
            А мустака къде е, наеш ли? Там където е сега, дали има некой леф от твойте така за джобни да си е взел като е заминал?....
            Ми не е като през 1997г.Не съм си изтеглил парите и не възнамерявам да ги тегля като отворят банката.Мустака не го знам къде е и какви джобни има.В случая не е виновен той.Би ли ми посочил поне една банка по света която може да устиска ако вложителите тръгнат да си теглят парите?Много бързо и лесно се паникьосвате и почвате черните сценарии.

Коментар

Да не би да искаш да кажеш, че вложителите тук трябва да чакат 3 месеца за да могат да теглят?
              Няма ли БНБ да разреши теглене още другата седмица?
              Някой знае ли какво казва закона за сегашното положение, кога ще може да се тегли и как ще се съставят списъците на чакащите пред банката?

Коментар

• Добре де, някой ако може да ми обясни, какво си представят да се случи след тези 3 месеца -на първия работен ден банката ще бъде срутена, ВСИЧКИ ще си изтеглят депозитите.Просто не мога да си обясня рационално на какво разчитат -дори да се стабилизира, ще бъде срината за 1 ден и повече хора с депозити няма да останат.Тоест съдбата и е предрешена.

Коментар

• Може няма ограничения - лихва около 10% дневно

Коментар

• А когато е под наздзор, може ли да се правят депозити? И колко процента ще е лихвата? Има ли ограничение за сумите?

Коментар

• d333 и аз им говорех ама нямаше чуваемост

Коментар

• Бат Пешо, помниш ли само преди няколко месеца кво ти разправях... Ама ти не, та не... то сега било друго, не било кат 97-ма....
                        А сега ми кажи ти изтегли ли си парите?
                        А мустака къде е, наеш ли? Там където е сега, дали има некой леф от твойте така за джобни да си е взел като е заминал?....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Любчо аз тия неща ги говоря отдавна.Това го прати на Цацаров ...
                          Чакай ти от Цацаров да допринася за законността
                          Ми нали точно прокуратурата се включи оня ден с изпълнение на поръчката на Свинчо и даде солиден принос в клатенето на банката.
                          А то още от костнибродската измама на Манолова-Бареков стана очевадно, че прокуратурата не брани закона, а изпълнява политически и други поръчки на сегашните управляващи и техните олигарси.
                          Last edited by Jimmy; 20.06.2014, 15:13.
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                            Здравейте,
                            със съжаление трябва да припомня, че трябва всички да бъдем внимателни при коментарите си за банковата система. Припомням текст от закона за банките, както и че Инвестор.БГ АД е задължен да съдейства на всички регулаторни органи в случай на поискване на информация за коментарите и статиите в сайта.

Ето и текстът от закона:
                            Чл. 152а. (Нов – ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна

информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение – от 3000 до 10 000 лв.

(2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.

(3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:

1. в случаите по ал. 1 – в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение – от 30 000 до 50 000 лв.;

2. в случаите по ал. 2 – в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение – от 50 000 до 150 000 лв.

Припомням, че през последните години е имало не един случай на санкциониран потребител на форума заради коментари по отношение на публични компании и банки.

С уважение,
                            Андрей Любенов, главен редактор на Investor.bg
                            Любчо аз тия неща ги говоря отдавна.Това го прати на Цацаров и най накрая свинските вестници и тези на Прокопиев да си получат заслуженото.

Коментар

• Здравейте,
                              със съжаление трябва да припомня, че трябва всички да бъдем внимателни при коментарите си за банковата система. Припомням текст от закона за банките, както и че Инвестор.БГ АД е задължен да съдейства на всички регулаторни органи в случай на поискване на информация за коментарите и статиите в сайта.

Ето и текстът от закона:
                              Чл. 152а. (Нов – ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна

информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение – от 3000 до 10 000 лв.

(2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.

(3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:

1. в случаите по ал. 1 – в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение – от 30 000 до 50 000 лв.;

2. в случаите по ал. 2 – в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение – от 50 000 до 150 000 лв.

Припомням, че през последните години е имало не един случай на санкциониран потребител на форума заради коментари по отношение на публични компании и банки.

С уважение,
                              Андрей Любенов, главен редактор на Investor.bg

Коментар

• Цъкайте на първи канал

Коментар

Working...
                                X