Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ като изтеглиш къде ще ги носишЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не съм сигурен за олихвяването
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНе вървят лихвите ! Всички операции са замразени ...включително и ''олихвяванията''. И да попитам..... Всички влогове са защитени до 100 К ( тоест , ако имам 200 к ми връщат 100К) или САМО влогове НЕПРЕВИШАВАЩИ 100 К са защитени ( тоест , ако имам 101К , не получавам нищо )
Всичко до 100 000 ЕВРО е гарантирано.Ако имаш депозит 200 000 лева, Фондът ти плаща 196 000 лева.Ако имаш 5 милиона по 20 сметки, но на едно лице, взимаш 196 000 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНе вървят лихвите ! Всички операции са замразени ...включително и ''олихвяванията''. И да попитам..... Всички влогове са защитени до 100 К ( тоест , ако имам 200 к ми връщат 100К) или САМО влогове НЕПРЕВИШАВАЩИ 100 К са защитени ( тоест , ако имам 101К , не получавам нищо )
И ако са по стандартната тарифа на банка , има се предвид лихвата по депозита да не ти е специален .
При процедура на особен надзор обаче не се задейства механизма на обезщетяване на вложителите от Гар.фонд.
Квесторите имат задача да предприемат мерки по изясняване на ситуацията и оздравяването и , включително продажбата на инвеститор с възможности да поеме задълженията на банката и да я върне в нормален ритъм на работа , със санкцията на БНБ.
Това пише в закона .
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧЕТИ бе, Баце
ЧЕТИ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеАbsolut-но! Даже се чудя дали не е по-добре да тичам да тегля от следващата банка дето имам депозит, да не е казвам коя е
Коментар
-
ЧЕТИ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЧовек, довчера говориха колко е добре банката, днес под надзор, въобще не сме далеч според мен, в първия работен ден банката ще фалира, ако някой иска да ме глоби, да дайде лично, ще го посрещна много добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСпоко, нали лихвите си текат, закъде бързаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМного сме далеч от сценарий, в който Фондът за гарантиране на влоговете въобще влиза в употреба, няма повод за шаш и паника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеискрено се извинявам на колегите на който преди една седмица им давах съвети да не теглят!!.. приемете моите искрени извинения!.. аз също не успях да си изтегля депозита..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеМерси, точно това ми трябваше, въобще не знам къде да ги гледам тези неща, значи трябва само да се надяваме, депозитите над 100 бона да са много по-голямата част от всички депозити, иначе липсват едни 4 млрд за покриване.
НО, според мен всеки си е разбивал парите на сметки до 100...
И сега въпросът е, като не стигат парите от фонда, КВО ПРАВИМЕ, държавата трябва да се бръкне, нали?
Коментар
Коментар