IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    първия работен ден банката ще фалира
    Не правиш разлика между фалит и неликвидност. Фалит = банката дължи повече отколкото на нея и дължат. Неликвидност = прекалено много хора искат да си вземат дължимото СЕГА, докато банката няма как да си вземе обратно веднага всички раздадени кредити.
    Ще видим какво ще кажат синдиците но в момента не се говори за фалит. А проблемите с ликвидността се решават сравнително лесно, примерно със заеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Не се плаши.Успокой се.Ще си докараш някой инфаркт или инсулт.Парите ще си получиш въпроса е след колко време
      Дано!Времето въобще не ме притеснява, е в смисъл ако не говорим за 10 години

Коментар

Има нещо верно и аз това си мислех, ако на някой са му фирмените пари там, какво прави
        На НЕК, БЕХ МЕХ всичките пари са им там. Интересно другия месец като дойде време за заплати, какво ли ще правят

Коментар

• Moсквичов, ти си сигурен кат Съветска кола

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            Не вървят лихвите ! Всички операции са замразени ...включително и ''олихвяванията''.

Всичките задължения на банката за момента са спрени, но смяташ, че хипотетично след 3 месеца левчето ти вече няма да е лев и 2 стинки?

Коментар

Е мисля, мисля, и колкото повече се задълбочавам, толкова повече се плаша...
              Не се плаши.Успокой се.Ще си докараш някой инфаркт или инсулт.Парите ще си получиш въпроса е след колко време

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                Е добре ви изгарантира Искров днеска - са ни пари от депозит, ни пари от гаранционния фонд.
                Има нещо верно и аз това си мислех, ако на някой са му фирмените пари там, какво прави

Коментар

• Искренов
                  Искренов
                  Искренов
                  Искренов
                  Искренов - но не Гибона от ЛеУФФФФФски а ИСКРОВ от БНБ

Вервайте му

Коментар

С тази банка изобщо не е свършено сега започва.Ма ти наистина си изплашен.Удръж емоциите и мисли трезво
                    Е мисля, мисля, и колкото повече се задълбочавам, толкова повече се плаша...

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                      Навремето пирамидите ви лъжеха с лихви от порядъка на 50-100%. Ма са да ви фанат на въдичката с 6-7% , требва да сте ебати и шараните - дето се вика и на бастун ше се фанете
                      Е тука не позна банка и пирамида са две различни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Всичко до 100 000 ЕВРО е гарантирано.Ако имаш депозит 200 000 лева, Фондът ти плаща 196 000 лева.Ако имаш 5 милиона по 20 сметки, но на едно лице, взимаш 196 000 лева.
                        Е добре ви изгарантира Искров днеска - са ни пари от депозит, ни пари от гаранционния фонд.

Коментар

Е това е основният въпрос и аз затова се въздръжах да ги изтегля, от пуста алчност, въпреки че след понеделник почти бях решил.По принцип парите са нервни и не обичат проблеми и шум, затова си мислю, че с тази банка е свършено.
                          С тази банка изобщо не е свършено сега започва.Ма ти наистина си изплашен.Удръж емоциите и мисли трезво

Коментар

Е това е основният въпрос и аз затова се въздръжах да ги изтегля, от пуста алчност, въпреки че след понеделник почти бях решил.По принцип парите са нервни и не обичат проблеми и шум, затова си мислю, че с тази банка е свършено.
                            Навремето пирамидите ви лъжеха с лихви от порядъка на 50-100%. Ма са да ви фанат на въдичката с 6-7% , требва да сте ебати и шараните - дето се вика и на бастун ше се фанете

Коментар

• КТБ е първата

Коментар

И като изтеглиш къде ще ги носиш

Коментар

Working...
                                X