Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ не си прав!
Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, не се шашкайте. Всички ще си получите кинтите до 196000 лева. За колко време ще стане е друг въпрос. Има още една-две закачки, ама квесторите да го мислят тези високи лихви привилегировани ли са или не.
Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, не се шашкайте. Всички ще си получите кинтите до 196000 лева. За колко време ще стане е друг въпрос. Има още една-две закачки, ама квесторите да го мислят тези високи лихви привилегировани ли са или не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеАбе човек, не ти разбирам думите.
Аз не мога да се сетя защо избраха този вариант който направиха с защитата, Защо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеДалеко съм от банковото дело, обаче, ако банката наистина има много активи, защо при нужда не се обърне към друга банка и да поиска временен заем за да може да си поема задълженията и да плаща? В смисъл, дори и БНБ можеше да подпомогне банката и да ѝ даде малко или много пари, за да може да си плаща задълженията, срещу залог на многото активи разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеВсякакви варианти са възможни,но защо е избран точно този трябва да се досетимняма случайни неща
Аз не мога да се сетя защо избраха този вариант който направиха с защитата, Защо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеЗвънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеАма вие наистина ли мислите, че големите вложители тия дни са спали
Парите на големите вложители, боксьорче, отдавна са отишли на по-сигурно място.
Винаги цацата плаща сметката, не акулите
Коментар
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеДалеко съм от банковото дело, обаче, ако банката наистина има много активи, защо при нужда не се обърне към друга банка и да поиска временен заем за да може да си поема задълженията и да плаща? В смисъл, дори и БНБ можеше да подпомогне банката и да ѝ даде малко или много пари, за да може да си плаща задълженията, срещу залог на многото активи разбира се."Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеНе знам за тази директива, но сега чета, че в Кипър са изплатени на 100 % депозитите до 100 к, имало е идея да се обчложат с еднократен данък 6.7 %, но е отпаднала, точно защото противоречи с директивата за гарантираност на депозитите.Това, коте оказваш е глупост според мзен, солидарна отговорност могат и ще носят акционерите и големите вложители, но тези до 100 к трябва да си получат всичко.Това е идеята на гарантираноте, иначе за какво е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеголемите вложители, ....
Парите на големите вложители, боксьорче, отдавна са отишли на по-сигурно място.
Винаги цацата плаща сметката, не акулитеDon't work hard, work smart!
Коментар
Коментар