IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Някой не се ли похвали че има я ипотека я заем или поне кредитна карта от там
    Що, искаш сконто ли да правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Е не си прав!
      Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
      Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!
      Не се сещам за какво не съм прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Пичове, не се шашкайте. Всички ще си получите кинтите до 196000 лева. За колко време ще стане е друг въпрос. Има още една-две закачки, ама квесторите да го мислят тези високи лихви привилегировани ли са или не.
        Е не си прав!
        Има един йезуитски момент, че фонда покрива само "обикновените" депозити. Някои от разните там промоционални, специални и прочие не се покриват!
        Всеки трябва да си прочете договора внимателно - там трябва да пише!

Коментар

• Някой не се ли похвали че има я ипотека я заем или поне кредитна карта от там
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Пичове, не се шашкайте. Всички ще си получите кинтите до 196000 лева. За колко време ще стане е друг въпрос. Има още една-две закачки, ама квесторите да го мислят тези високи лихви привилегировани ли са или не.
            Май вече попаднахме в хипотезата на закона, дето се казва, че гаранционния фонд започва да изплаща, ама не се казва кога трябва да приключат тея плащания Това много хора отдавна го говореха, ма никой не ги вземаше на сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от paran Разгледай мнение
              Абе човек, не ти разбирам думите.
              Аз не мога да се сетя защо избраха този вариант който направиха с защитата, Защо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?
              Щото така им е най-лесно и най-евтино

Коментар

• Пичове, не се шашкайте. Всички ще си получите кинтите до 196000 лева. За колко време ще стане е друг въпрос. Има още една-две закачки, ама квесторите да го мислят тези високи лихви привилегировани ли са или не.

Коментар

Далеко съм от банковото дело, обаче, ако банката наистина има много активи, защо при нужда не се обърне към друга банка и да поиска временен заем за да може да си поема задълженията и да плаща? В смисъл, дори и БНБ можеше да подпомогне банката и да ѝ даде малко или много пари, за да може да си плаща задълженията, срещу залог на многото активи разбира се.
                  Сигурно щото тея активи са junk отвсякъде. Те другите банки знаят много по-добре от нас за какво става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                    Всякакви варианти са възможни,но защо е избран точно този трябва да се досетимняма случайни неща
                    Абе човек, не ти разбирам думите.
                    Аз не мога да се сетя защо избраха този вариант който направиха с защитата, Защо не се пробваха с нещо по-човешко с което няма да пре**ват вложителите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                      Звънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.
                      Еми логиката, че трябва да си малоумен за да преведеш пари там, все едно да ги преведеш на некоя черна дупка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Ама вие наистина ли мислите, че големите вложители тия дни са спали
                        Парите на големите вложители, боксьорче, отдавна са отишли на по-сигурно място.
                        Винаги цацата плаща сметката, не акулите
                        Е добро утро. Това че 20 тина чантаджии се наредили на опашка да си изтеглят депозитите от 10-20к, банката нема да разбере , че и бълха я е охапала Явно #КОЙ си дръпна паричките и стана белята

Коментар

Далеко съм от банковото дело, обаче, ако банката наистина има много активи, защо при нужда не се обърне към друга банка и да поиска временен заем за да може да си поема задълженията и да плаща? В смисъл, дори и БНБ можеше да подпомогне банката и да ѝ даде малко или много пари, за да може да си плаща задълженията, срещу залог на многото активи разбира се.
                          Всякакви варианти са възможни,но защо е избран точно този трябва да се досетимняма случайни неща
                          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                            Не знам за тази директива, но сега чета, че в Кипър са изплатени на 100 % депозитите до 100 к, имало е идея да се обчложат с еднократен данък 6.7 %, но е отпаднала, точно защото противоречи с директивата за гарантираност на депозитите.Това, коте оказваш е глупост според мзен, солидарна отговорност могат и ще носят акционерите и големите вложители, но тези до 100 к трябва да си получат всичко.Това е идеята на гарантираноте, иначе за какво е?
                            Да, ама ги изплатиха с един много солиден заем от МВФ, дето на нас нема кой да ни го даде

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                              големите вложители, ....
                              Ама вие наистина ли мислите, че големите вложители тия дни са спали
                              Парите на големите вложители, боксьорче, отдавна са отишли на по-сигурно място.
                              Винаги цацата плаща сметката, не акулите
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Звънях преди малко в БНБ по повод плащанията към КТБ. Спрели са всякаква банкова дейност. Питах изрично за плащания КЪМ КТБ, но изрично ми казаха да не нареждам плащания. Не знам дали е само ликвидна криза, но не виждам логика в това да не се нареждат пари КЪМ банката.

Коментар

Working...
                                X